LeukeSpellen.Be

Platform: Superchampignon, Fartypants, Rift, Lamaland

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Tijdreiziger Fcuk

Tijdreiziger Fcuk

Avontuur Spelletjes 4,6 Een fascinerende puzzelplatformer. Probeer een uitweg te vinden uit de doos waar je aan het begin van de game in bent gestopt. De talrijke valstrikken en puzzels zijn uitdagend en je krijgt hulp van je toekomstige 'ik', die je door alle levels heen probeert te loodsen door je tekstberichten te versturen.
Jim Loves Mary

Jim Loves Mary

Behendigheid Spelletjes 4,6 Jim en Mary zijn de Romeo en Julia van deze tijden. Ze zijn verliefd op elkaar, maar Mary's familieleden zijn het er niet mee eens. Jim smeedt een slim plannetje en stuurt Mary een briefje per postduif. De twee geliefden spreken af om elkaar de volgende dag te ontmoeten. Ga jij ze hierbij helpen? Jim kan hoger springen, maar Mary kan juist onder lage obstakels door kruipen. In ieder level moeten Jim en Mary elkaar ontmoeten en zo veel mogelijk hartjes pakken. De boze familieleden staan op de wacht, dus moet je ervoor zorgen dat Jim niet in de handen valt van zijn schoonmoeder, zwager of schoonvader. Succes!
Raze

Raze

Aktie Spelletjes 4,4 Schiet al je tegenstanders dood. In sommige levels ben je lid van een groep en moet je jouw vijanden in teamverband verslaan. Let op dat je niet je eigen groepsleden afschiet en zorg ervoor dat jij de bonussen pakt voor je tegenstander dit doet. Aan het begin van het spel mag je je eigen profiel aanmaken, dan kun je het spel zo spelen als jij het het leukst vindt.
Cactus McCoy 2

Cactus McCoy 2

Avontuur Spelletjes 3,7 Nadat Cactus McCoy de gouden cactus heeft gevonden, blijkt dat er meer kapers op de kust zijn! Net op het moment waarop een strijd om de gouden cactus ontstaat, komt er een alles verpletterende spijkerkogel aan rollen. Cactus McCoy en de onbekende schatzoekster slaan op de vlucht. Het blijkt Ella Windstorm te zijn, en samen gaan ze op zoek naar de schat. Er zit namelijk een kaart verstopt in de cactus. Ella is een afstammelinge van de Volados-stam. Dan worden ze plotseling overvallen door rovers, en Cactus McCoy zal zonder Ella maar met kaart op zoek moeten naar de schat!
Vex

Vex

Avontuur Spelletjes 3,6 Speel dit uitdagende behendigheidsspel en verbeter al gamend je skills! Spring van platform naar platform en klim tegen muren op om de checkpoints te bereiken. Er zijn allerlei bewegende blokken waar je gebruik van kunt maken, maar waar je tegelijkertijd ook voor moet oppassen, aangezien ze je ook kunnen pletten. Kijk je ook uit voor de scherpe punten op de platforms en de wanden?
Raze 2

Raze 2

Aktie Spelletjes 3,5 Ook in dit vervolg op Raze ga je weer de strijd aan tegen de aliens. Vier jaar geleden waren ze verslagen en verjaagd, maar het zombievirus waarmee ze de mensheid hebben besmet, waart nog steeds rond en een tegengif is nog niet gevonden. Nu zijn de aliens opeens terug! Probeer ze uit te schakelen en zorg ervoor dat jij de bonussen pakt voordat je tegenstander dit doet! Er zijn vier geheimen te ontdekken in het spel: vind ze alle vier! Gebruik je skills zo vaak je kunt, want ze worden snel weer opgeladen dus het zou zonde zijn om ze niet te gebruiken! Als je aan het begin van het spel je eigen profiel aanmaakt, kun je het spel precies zo spelen als jij wilt.
Vex 2

Vex 2

Avontuur Spelletjes 3,4 Dit is het vervolg op Vex, een uitdagend behendigheidsspel! Spring van platform naar platform en klim tegen muren op om de checkpoints te bereiken. Er zijn allerlei bewegende blokken waar je gebruik van kunt maken, maar waar je tegelijkertijd ook voor moet oppassen, aangezien ze je ook kunnen pletten. Kijk je ook uit voor de scherpe punten op de platforms en de wanden?
Frizzle Fraz

Frizzle Fraz

Avontuur Spelletjes 3,3 Red de groene en gele pluizebolletjes door ze naar een veilige plaats te brengen maar kijk uit voor de rode en donkergroene duiveltjes! Ga op zoek naar de sleutels waarmee je de deuren kunt openen naar de volgende levels.
Teddy's mooie avontuur

Teddy's mooie avontuur

Avontuur Spelletjes 3,0 Rachy's teddybeer is uit het raam van de auto gevallen. Hierna begint een leven vol avonturen in donkere bossen en zonnige weiden. Ga jij met hem mee op reis? Help hem om Rachy weer terug te vinden!
Rex in New York

Rex in New York

Aktie Spelletjes 2,6 O nee! Rex is weer ontsnapt! En deze keer heeft hij het op de Big Apple gemunt!
Varkensdroom

Varkensdroom

Avontuur Spelletjes 2,5 Dit varkentje wordt wakker in een monnikencel. Hij heeft een rare droom gehad, en vraagt zich af wat er is gebeurd. Hij stapt uit bed, en merkt dat de tempel is overstroomd. Hij krijgt een belangrijke opdracht: de oude geschriften redden, zodat ze niet onder water komen te staan.
Cactus McCoy

Cactus McCoy

Avontuur Spelletjes 2,4 Een ruige cowboy wordt het Wilde Westen in gestuurd om een cactusvormige schat te zoeken. Wonder boven wonder vindt hij deze, maar als hij 's ochtends wakker wordt, merkt hij dat hij zelf in een cactus is veranderd! Langzaam zal hij verstenen, tenzij het hem lukt om de schat daarheen te brengen waar hij hoort. Alleen dat kan zijn redding worden, maar zijn baas, die uit is op de schat, zal het hem niet makkelijk maken!
Rode maan

Rode maan

Avontuur Spelletjes 2,3 Een verhalend Samuraispel, waarin je samurai Eivana helpt om de koning ten val te brengen, in 20 levels vol actie.
Zombie zonder hoofd

Zombie zonder hoofd

Avontuur Spelletjes 2,1 Het leven lachte ridder Carl toe, tot een jaloerse tovenaar ervoor zorgde dat hij van zijn paard viel en zijn nek brak. Vanuit zijn graf zint hij op wraak... Zorg jij dat Carl zijn doel bereikt en onderweg zo veel mogelijk muntjes verzamelt? Hij kan zijn hoofd van zijn romp halen: handig wanneer hij eigenlijk op twee plekken tegelijk zou moeten zijn!
Lamaland

Lamaland

Avontuur Spelletjes 2,0 Op een dag sloeg er een gouden meteoor in in Lamaland, die het hele land, inclusief de meeste lama's, met een laagje goud bedekte. Hierdoor raakten ze al hun bewegingsvrijheid in één klap kwijt. Jij bent één van de weinigen die niet met goud bedekt is geraakt, maar jij werd weggeblazen naar een andere wereld, 8 werelden verderop. Je wilt weer terug naar je eigen wereld, en gaat op weg. Verzamel onderweg zo veel mogelijk goudklompjes. In de spraakballonnen staan hints, de oogjes bevatten powerups, en de uitgang waar jij naartoe wilt, wordt door een ster aangegeven. Succes!
Vader en zoon

Vader en zoon

Avontuur Spelletjes 1,9 Vader brengt zijn zoontje naar school, maar de weg ernaartoe is niet zonder gevaren. Gelukkig kan hij zijn zoontje er goed tegen beschermen, bijvoorbeeld door op spijkers te gaan liggen waar zijn zoontje zich dodelijk aan zou verwonden. Hij kan ook zware voorwerpen wegduwen. Help deze bijzondere vader om zijn zoontje veilig naar school te brengen!

Spelletjes - Platform Little Game