LeukeSpellen.Be

Platform: Superchampignon, Fartypants, Rift, Lamaland

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Boosaardige nerds

Boosaardige nerds

Avontuur Spelletjes 1,6 Je bent een robot die wordt uitgezonden om een groep boosaardige wetenschappers uit te schakelen. Deze wetenschappers zijn namelijk van plan om massavernietigingswapens te ontwikkelen, dus het is van het grootste belang dat je ze op tijd te pakken krijgt! Onderweg kom je allerlei gevaren en hindernissen tegen, die je zult moeten trotseren. Verzamel koffers en val de knettergekke professoren aan. Als je ze allemaal hebt uitgeschakeld, ga je door naar het volgende level. Het lot van de mensheid ligt in jouw handen, dus doe je best in dit veertig levels tellende spel!
Toen ik jong was

Toen ik jong was

Avontuur Spelletjes 1,5 Toen je nog jong was, kon je heel hoog springen en heel hard lopen. Nu ben je een oude man en lukt dat allemaal niet zo goed meer. Of zou er een manier zijn om de tijd terug te draaien? Ga op zoek naar de wekker: deze heeft hierop hopelijk het antwoord! Pak het magische zand: hierdoor voel je je jonger en kun je hoger springen. Ontwijk alle obstakels en onderga een verjongingskuur: hoe verder je komt, hoe jonger je wordt!
Frizzle Fraz 2

Frizzle Fraz 2

Avontuur Spelletjes 1,4 Red het roze pluizebolletje door het naar een veilige plaats te brengen maar kijk uit voor de klemmen! Pak zo veel mogelijk tandwielen en gele 'frizzles' en ga op zoek naar de sleutels waarmee je de deuren opent naar de volgende levels. Vijanden schakel je uit door bovenop ze te springen.
Tarzans Jungle-avontuur

Tarzans Jungle-avontuur

Avontuur Spelletjes 1,4 Help Tarzan om uit deze enge jungle te ontsnappen, door van liaan naar liaan te springen, over het moeras met krokodillen. Ook moet hij de vallende rotsblokken ontwijken.
Slijmspook ontsnapt

Slijmspook ontsnapt

Behendigheid Spelletjes 1,1 Dit puddingachtige spookje zit gevangen in een computerspelletje vol gevaren. Hij wil ontsnappen, en hiervoor heeft hij jouw hulp nodig! Je begint in het blauwe level, en daarna kun je door naar de groene, gele en rode levels. Pas wanneer je alle bliksemschichten hebt gepakt, kun je door naar het volgende level. Kijk uit voor de vlammen!
Kleurenkoe

Kleurenkoe

Behendigheid Spelletjes 1,0 Maak het stiertje blij door van zijn grijze wereld een kleurrijk geheel te maken! Overal waar hij loopt, krijgen de grijze vlakken een kleurtje. Houd hierbij ook de verborgen plekken in de gaten. Help dieren: dit levert je muntjes op, waarmee je nieuwe skills en hoeden kunt kopen. Wanneer alle grijze vlakken een kleurtje hebben, ga je door naar het volgende level.
Mini Dash

Mini Dash

Behendigheid Spelletjes 1,0 Een flinke uitdaging voor je behendigheid en je reactievermogen, dit leuke spelletje! Een klein, geel schepseltje probeert in een wereld vol stekelige gevaren de uitgang te bereiken. Springen kan hij als de beste, en zelfs voor dubbele sprongen draait hij zijn hand niet om. Ontwijk alle voorwerpen met gevaarlijke punten eraan, pak paddestoeltjes en prik ballonnen kapot. Wanneer je drie paddestoeltjes hebt verzameld, kun je een level overslaan. Het poppetje kan ook over het plafond lopen: erg handig wanneer een lange rij scherpe punten de weg verspert. In sommige levels zitten geheimen verstopt, dus geef je ogen goed de kost!
Koppige robot

Koppige robot

Avontuur Spelletjes 1,0 Deze robot is vastbesloten om zijn doel te halen. Help jij hem hierbij?
Lab onder vuur

Lab onder vuur

Aktie Spelletjes 1,0 In dit spel ben je een wetenschapper die in het bezit is van kostbare informatie. Jouw onderzoeksbasis wordt aangevallen en je moet ontsnappen. Zorg dat je hierbij zo veel mogelijk vijandige soldaten doodt! Je wordt bijgestaan door een soldaat, die je zelf kunt aanpassen met de upgrades die je in het level verzameld hebt. Probeer krachtige wapens te verzamelen waarmee je je kansen om te overleven vergroot! In het begin speel je in de Campaign-modus, en wanneer je het spel wat meer onder de knie hebt, kun je ook de Challenge-modus proberen. In de Campaign-mode heb je 15 niveaus. In ieder level beleef je weer een ander avontuur en moet je je uit netelige situaties zien te redden. Schiet ze!
Bouw je eigen game

Bouw je eigen game

Avontuur Spelletjes 0,9 In dit spel kun je je eigen levels bouwen. Zodra je deze zelf ook hebt gehaald, kun je ze naar je vrienden e-mailen. Die krijgen vervolgens een code waarmee ze ook toegang krijgen tot jouw persoonlijke Stick Hero game!
Rex in Parijs

Rex in Parijs

Aktie Spelletjes 0,9 Rex is een vuurspuwende dinosaurus die zin heeft om Parijs onveilig te maken. Ga je ook mee?
Robot zoekt vis

Robot zoekt vis

Behendigheid Spelletjes 0,8 Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind de vis. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!
Commander Keen

Commander Keen

Avontuur Spelletjes 0,7 Goh, dat is lang geleden, zeg! Speel nog een keer Commander Keen en (her)ontdek alle leuke avonturen met Commander Keen! En vergeet ook de bonussen en vijanden niet! Veel plezier!
Zwart op wit

Zwart op wit

Behendigheid Spelletjes 0,7 Dit spelletje gaat over een stickpoppetje en een inktdruppel op een verfrommeld stukje papier. In zo min mogelijk tijd moet het poppetje naar de uitgang lopen, en hierbij zo veel mogelijk sterretjes verzamelen. Vergeet niet om om de inktdruppel ook te verplaatsen: deze druppel is op bepaalde punten onmisbaar. Het poppetje kan door paarse muren heen, maar niet door stippellijnen; voor de inktdruppel geldt het omgekeerde. De inktdruppel kan van kleur veranderen. Wanneer hij op die manier bijzondere krachten heeft verzameld, kan hij tijdelijk een andere vorm aannemen. Dit is bijvoorbeeld erg handig om op knoppen te drukken, of om het poppetje een opstapje te geven. Loods het poppetje en zijn inktdruppel door alle 30 levels heen!
Checkpoint

Checkpoint

Avontuur Spelletjes 0,6 Loods dit mannetje door alle levels heen en trotseer de gevaren en obstakels die hij tegen zal komen! Hierbij moet je je hersenen af en toe goed laten kraken, want op het eerste gezicht lijken bepaalde obstakels onneembaar. Hij komt langs allerlei checkpoints, waarbij hij hendels moet overhalen om naar het volgende level door te gaan.
Adventure Story

Adventure Story

Avontuur Spelletjes 0,6 Je vriendin is gekidnapt door een gemenerik in een grote tank! Reis door werelden vol vijanden, gevaren, muntjes en schatkisten om haar te redden. In ieder level zijn 100 muntjes en 10 schatkistjes te verzamelen. De schatkistjes bevatten XP's, extra 'mana' of extra gezondheid. Met de munten kun je nieuwe toverspreuken kopen, of je oude upgraden. Veel plezier in deze 20 levels tellende platformgame!
Paddenstoeljacht

Paddenstoeljacht

Avontuur Spelletjes 0,5 Wanneer jij in het bos op zoek gaat naar paddenstoelen, kom je in een wereld terecht die steeds bedreigender wordt! Camera's volgen je, en een soort shurikens zijn eropuit om je te doden. Gelukkig ben je gewapend: verdedig je dus zo goed je kunt!
Op kikkeravontuur

Op kikkeravontuur

Avontuur Spelletjes 0,5 Jij bent een kikker, die in het kikkerbos is beland. De oranje kikker wijst jou daar de weg. Het kikkerbos was vroeger een fijne plek om te leven, maar sinds de insecten zich er agressief zijn gaan gedragen, zijn veel kikkers vertrokken naar andere oorden. Zelfs het water, waar ze vroeger lekker in rondspartelden, is niet veilig meer! Gelukkig kun jij als kikker goed springen, en zijn er speciale bloemen in het bos, 'katapultbloemen' genaamd, die jou helpen om over gevaarlijke plekken met scherpe stekels heen te springen. Verzamel de muntjes, de diamanten en de hartjes (extra leven), en vang de gemene insecten met je tong! Als je al je levens verliest, moet je weer opnieuw beginnen.
Knorrende klauteraar 3

Knorrende klauteraar 3

Avontuur Spelletjes 0,4 Dit varkentje woont in de bergen. Hij wil graag omhoog klimmen, en gelukkig staan er her en der ladders waarmee hij naar een hoger plateau kan klimmen. Er liggen gevaren op de loer: wat dacht je van die kokend hete lava, waar hij in kan vallen wanneer hij van het ene naar het andere platform springt? Gelukkig zijn er ook dingen die hij kan verzamelen tijdens zijn klim: laddertjes bijvoorbeeld, en pikhouwelen, scheppen en muntjes. Zet ze op het juiste moment in, zodat het varkentje zijn doel bereikt!
Miami Rex

Miami Rex

Aktie Spelletjes 0,4 Deze supercoole Tyrannosaurus Rex staat op het punt om een grote hap uit Miami te nemen. Vergezel hem terwijl hij inwoners oppeuzelt en zijn tanden in een onderzeeër zet. Het is een waar vis- en vleesfestijn voor dinosuariërs! Je kunt ook wapens en upgrades voor hem kopen in dit doldwaze actiespel.

Spelletjes - Platform Little Game