LeukeSpellen.Be

Platform: Superchampignon, Fartypants, Rift, Lamaland

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Draak en de tovenaars 2

Draak en de tovenaars 2

Avontuur Spelletjes 0,3 Jij bent een blauwe draak die op weg is gestuurd om de boze tovenaar in het koninkrijk Tyvandul te verslaan! Onderweg zul je allerlei monsters tegenkomen, die je kunt uitschakelen door vuur naar ze te spuwen of erbovenop te springen. Verzamel edelstenen: deze kun je in de tovenaarswinkel gebruiken om leuke upgrades te kopen. Ga in ieder level op zoek naar de verborgen bonussen en voer opdrachten uit waarmee je een speciale edelsteen kunt verdienen. Pak alle Drakenmunten en probeer alle upgrades uit te voeren: hierna wacht er een bijzondere, geheime kracht op je!
De slak

De slak

Behendigheid Spelletjes 0,3 In dit spel ben je een slak en moet je van de startpijp naar de uitgangspijp zien te komen. Onderweg moet je ook je PH-niveau in de gaten houden, die onderin het scherm aangegeven staat, zodat je geen schade oploopt. En je moet uitkijken voor allerlei vijanden, zoals slak-etende planten, vogels en cirkelzagen, want daaraan ga je dood. Succes!
Robot zoekt kat

Robot zoekt kat

Avontuur Spelletjes 0,3 Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind de kat. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!
Robot zoekt hond

Robot zoekt hond

Behendigheid Spelletjes 0,2 Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind de hond. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!
Avontuurlijke vrienden

Avontuurlijke vrienden

Avontuur Spelletjes 0,2 Dit is een ontzettend leuk avonturenspel waarin je door allerlei verschillende landschappen gaat om opdrachten te vervullen. De gemene Mr B. heeft namelijk één van de drie Avontuurlijke vrienden genaamd Mr. Rock, gevangengenomen. De drie vrienden zaten rustig te picknicken toen Mr. B. opeens vanuit het niets opdook en de steen wegpakte en meenam naar zijn dorp. Nu gaat onze held op zoek naar zijn vriendje, en moet hij hiervoor allerlei opdrachten vervullen en vijanden uitschakelen om uiteindelijk daar te komen, waar Mr B. zich schuilhoudt. Help jij hem hierbij?
Pheus en Mor

Pheus en Mor

Behendigheid Spelletjes 0,1 Als je de Vuurjongen en Watermeisje-serie leuk vindt, dan ga je vast en zeker ook genieten van het uitdagende spelletje Pheus en Mor! De hond Mor en het mannetje Pheus zijn onafscheidelijke vrienden. Samen gaan ze op weg in een mysterieus land vol uitdagingen en gevaren. Pheus kan springen, Mor niet. Mor kan zwemmen, maar Pheus verdrinkt zodra hij in het water terechtkomt, dus moet je een slimme manier bedenken om beide vrienden naar de overkant van het water te krijgen! In dit spelletje zijn zowel behendigheid als logisch nadenken belangrijk. Lukt het jou om alle levels uit te spelen?
Geheim Agent

Geheim Agent

Aktie Spelletjes 0,1 Help deze geheime agent om de wereld te redden van de groep terroristen die de macht over wil nemen. Dring binnen in hun geheime basis, verzamel harten om je leven te verlengen en verhoog je score door voorwerpen te verzamelen. Veel plezier met dit 3 levels tellende platformspel!
London Rex

London Rex

Aktie Spelletjes 0,1 Deze hongerige dinosaurus is nog nooit in Londen geweest. Kun jij wat lekkere mensenhapjes voor hem vinden?
Focus

Focus

Avontuur Spelletjes 0,1 Focussen is de sleutel tot succes in dit spel! Door te focussen kan dit poppetje onbereikbare plekken bereiken, en het schild dat hij dan om zich heen heeft, beschermt hem ook nog eens tegen aanvallen. Ga op de gele knoppen staan om gele barrières te laten verdwijnen. Succes!
Zomaar een held

Zomaar een held

Aktie Spelletjes ? Wanneer midden in de nacht de zombies uitbreken uit een graf, is het crisis in de stad! Er is een held nodig om de zombies te bestrijden en ze weer terug te sturen hun graf in. Verzamel onderweg alle muntjes en schiet op de zombies om ze uit te schakelen. Kijk je wel uit dat de zombies jou niet raken?
Liferaft: Zero

Liferaft: Zero

Avontuur Spelletjes ? Ren zo snel mogelijk naar de bel, luid hem en ga dan naar het volgende level. De levels worden steeds moeilijker, dus je zult ook steeds meer behendigheid nodig hebben om de bel te laten rinkelen. Er zijn ook bevestigingspunten (vierkantje met rode stip erin) waaraan je een touw kunt vastmaken. Zo kun je al slingerend een bepaald punt bereiken om verder te komen. Succes!
Acid Bunny 2

Acid Bunny 2

Avontuur Spelletjes ? Er is een vervolg op Acid Bunny! In deel 2 wordt Acid Bunny achtervolgd door zijn jeugdtrauma's en flashbacks. Deze keer moet zijn vriendje Panda eraan geloven... en weer moeten naald en draad uitkomst bieden. Acid Bunny's verslaafde broertjes en zusjes lopen nog steeds rond en willen hem het leven zuur maken. Spring bovenop ze of bekogel ze met wortels om ze uit te schakelen. Verzamel hartjes: dit zijn extra levens en die kun je goed gebruiken in deze vreemde wereld! Wanneer je begint met spelen, krijg je uitgebreide instructies. Veel plezier!
Koppige robot 2

Koppige robot 2

Avontuur Spelletjes ? Deze robot is vastbesloten om zijn doel te halen. Help jij hem hierbij?
Red de groenen

Red de groenen

Behendigheid Spelletjes ? Het is een harde wereld waarin de 'groenen' en de 'roden' leven. De groenen zitten opgesloten, en alleen wanneer ze de roden laten sneuvelen, kunnen ze ontsnappen. Help jij de groenen, die op het onderste platform lopen, om de deur te bereiken? Hiervoor moeten de roden, die op het bovenste platform lopen, sneuvelen. De roden mogen de groenen niet raken!
Totempaal vol bloemen 3

Totempaal vol bloemen 3

Avontuur Spelletjes ? In dit spelletje spelen gekleurde puddinkjes de hoofdrol. Probeer om alle bloemen te verzamelen en hiermee de totempaal te versieren. Het groene puddinkje kan door houten blokken heen. Het blauwe puddinkje kan springen en het rode puddinkje kan onder water zwemmen. Je kunt hun krachten bundelen door van meerdere puddinkjes één te maken: dit samengesmolten puddinkje heeft dan alle eigenschappen. Ook kun je tussen puddinkjes switchen. Zodra één van de puddinkjes de totempaal heeft versierd, mag je door naar het volgende level!
Een vreemde planeet

Een vreemde planeet

Avontuur Spelletjes ? Nadat hun ruimteschip door een meteoriet is geraakt, zijn drie wezentjes op een vreemde planeet beland. Hier gaan ze samen of in hun eentje op zoek naar de uitgang en proberen ze zo veel mogelijk diamantjes te pakken! De paarse wezentjes kun je beter ontwijken. De wezentjes moeten samenwerken en kunnen elkaar ook verplaatsen.
Naar het Licht

Naar het Licht

Behendigheid Spelletjes ? Help dit spookje om zielen (in de vorm van blauwe wolkjes) te verzamelen. In de normale modus kun je alleen lopen of springen, maar in de 'spookmodus' kun je ook door muren en platforms heen. Zorg dan wel dat je ergens op kunt landen, anders verdwijn je en moet je helemaal opnieuw beginnen! In de spookmodus kun je ook de gedaante van je vijanden aannemen, en daarmee ook hun eigenschappen.
Dino-kameleon 2

Dino-kameleon 2

Behendigheid Spelletjes ? Speel nu het vervolg op Dino-kameleon! Help jij de kleine, kameleonachtige dino om zijn vliegende schotel te bereiken? Hiervoor moet je in ieder level wel een minimum aantal blokken verzamelen voordat hij bij zijn vliegende schotel komt. Deze blokken hebben drie verschillende kleuren: roze, groen en blauw. Alleen wanneer de dinosaurus de kleur van het blokje heeft aangenomen, kan hij dit oppakken. Succes!
Scratch de premiejager

Scratch de premiejager

Aktie Spelletjes ? Help premiejager Scratch om Dr. Grimalkin te vinden, de eigenaar van een fabriek waar gevaarlijke robots worden gebouwd.
Stoomrobots

Stoomrobots

Avontuur Spelletjes ? Bevrijd alle robots uit hun gevangenschap! Verzamel upgrades voor je robots en koop powerups in de winkel. Hoe meer bonussen je verzamelt, hoe gezonder en sterker je wordt!
Blije Dief in de Vergeten Stad

Blije Dief in de Vergeten Stad

Avontuur Spelletjes ? Er is geen computer die nog geheimen heeft voor de Blijf Dief! Ze dringt gebouwen binnen om computers te hacken. In de schaduw is ze onzichtbaar voor drones. Maak gebruik van bewegende plateaus en van gekleurde knoppen om barrières te laten verdwijnen.
Vast in de grot

Vast in de grot

Avontuur Spelletjes ? Dit blokje zit gevangen in een donkere grot. Hij wil graag samen met zijn familieleden ontsnappen, om een nieuw leven op te bouwen in de stad genaamd XY*213. De briefjes die her en der verspreid liggen, bevatten instructies die je stukje bij beetje meer duidelijkheid geven over de situatie en uitwegen. Hint: wanneer je bij de rode knop bent, moet je eroverheen springen en terwijl je in de lucht hangt, op het pijltje omlaag drukken. Dit activeert de lift, die het blokje nodig heeft om verder te komen.
Pajama Boy 3

Pajama Boy 3

Behendigheid Spelletjes ? Help Pajama Boy met het redden van zijn familie! De stad van de jonge held is verwoest en zijn familie zit opgesloten in een kooi. Je gaat door allerlei platform puzzels om de sleutel te verzamelen en de familieleden te bevrijden. Zorg dat je niet valt in Pajama Boy 3!
Agent Platformer 3

Agent Platformer 3

Avontuur Spelletjes ? Jij bent een poppetje dat zo'n beetje bestaat uit een vierkant hoofd en twee benen. Het is je doel om steeds verder te komen in dit grappige platformspel. Verzamel alle munten en koop hiermee spullen in de winkel! Kijk uit dat je geen scherpe pinnen raakt!
Rampage Rex

Rampage Rex

Behendigheid Spelletjes ? Laat de dinosaurus enorm veel schade aanrichten in het Geschiedsmuseum! Rampage Rex stelt je voor de uitdaging om alle kostbare kunst te vernielen. Je kunt op plateaus springen en op de kunstwerken kauwen. Nadat je alle schilderijen hebt vernietigd, kun je je richten op de Egyptische tentoonstelling. Eindig je ravage op de dinosaurus-afdeling!
Groene zone

Groene zone

Avontuur Spelletjes ? Probeer in ieder level de groene zone te bereiken, om naar het volgende level door te gaan.
Groen en hongerig

Groen en hongerig

Avontuur Spelletjes ? Dit is een denk- en behendigheidsspel waarin een groen slijmfiguurtje voedsel verzamelt om dit mee te nemen naar de uitgang. Hierbij moet hij allerlei gevaren trotseren. Soms moet hij wat voedsel uitspugen omdat hij anders te groot is om bijvoorbeeld onder een muur door te kruipen, of te zwaar om op een trampoline te springen. Bij de uitgang zie je een getal staan: je moet minstens zoveel stukken voedsel bij je hebben, anders moet je opnieuw beginnen. Zorg dus dat je gemakkelijk terug kunt naar de plek waar je het hebt achtergelaten! Ieder level is weer anders en dat is nou net het leuke en uitdagende van dit spel. Veel plezier!
Fur Fur en Nublo 2

Fur Fur en Nublo 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is weer een leuk spelletje met Fur Fur en Nublo! Misschien ken je nog van het vorige spel uit de serie? Fur Fur is een zwart, pluizig bolletje en Nublo is een soort vliegend oogje. Zorg jij ervoor dat ze bij de deur komen, die ze naar een nieuwe dimensie leidt? Ze hebben elkaars hulp hier ook bij nodig, en de een gaat niet zonder de ander door de deur!

Spelletjes - Platform Little Game