LeukeSpellen.Be

Platform: Superchampignon, Fartypants, Rift, Lamaland

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Bobby's Boevencamping

Bobby's Boevencamping

Avontuur Spelletjes ? Bobby is wezen kamperen, maar hij blijkt zijn tent te hebben opgezet op een plek waar criminelen van alles en nog wat te verbergen hebben! Ze hebben allerlei valkuilen met gevaarlijke pinnen gemaakt, en Bobby moet deze zien te ontwijken. Spring bovenop de hoofden van je vijanden om ze te verslaan. Pak alles wat je kunt eten om levens te verzamelen, en pak vlaggen om punten te verzamelen! Dit spel kun je zowel in je eentje als in de multiplayer-modus spelen.
Fae

Fae

Behendigheid Spelletjes ? In dit behendigheidsspelletje leid jij het poppetje in ieder level naar de uitgang (het witte stofwolkje). Je kunt tegen muren op springen, sterker nog, dit zul je moeten doen anders haal je de levels niet. Kijk uit voor alles wat rood is: dit is dodelijk!
Gevecht in het woud

Gevecht in het woud

Avontuur Spelletjes ? Het ooit zo vredige koninkrijk Etheari is na een meteorietinslag veranderd in een donker woud vol kwade geesten en gevaarlijke schepsels. Ze gebruiken de energie van de meteoriet voor hun duistere doeleinden, en een dappere jongen besluit om hier een einde aan te maken. Vecht jij met hem mee?
Tweelingbots

Tweelingbots

Behendigheid Spelletjes ? Help jij de kleine, gekloonde robots door alle testruimtes in dit puzzel- en platformspel?
Anubis' Wraak

Anubis' Wraak

Avontuur Spelletjes ? Zoek een weg door de piramide en verzamel alle munten en schatten. Kijk uit voor mummies en scarabeeën, want die maken je dood.
De weg naar buiten

De weg naar buiten

Avontuur Spelletjes ? Help dit blauwe mannetje om de uitgang te bereiken. Dit spel kan je zowel in de uniplayer- als in de multiplayer-modus spelen.
Onstnapping uit de puppyfabriek

Onstnapping uit de puppyfabriek

Avontuur Spelletjes ? Help deze puppy's ontsnappen uit deze puppyfabriek. Ze worden alleen maar gedood hier. Als jij het puppy kunt redden is het je eeuwig dankbaar.
Ontdek de grot

Ontdek de grot

Avontuur Spelletjes ? Help meneer Jones, een succesvolle ontdekkingsreiziger, om deze grot te verkennen!
Snelle sprongen

Snelle sprongen

Behendigheid Spelletjes ? Een poppetje probeert al stuiterend alle gekleurde bolletjes te verzamelen voordat hij naar de uitgang springt. Help jij hem om zo veel mogelijk bolletjes te pakken en niet door de stekels kapot geprikt te worden?
Duivelse druppeltjes

Duivelse druppeltjes

Aktie Spelletjes ? Een klein duiveltje is op jacht naar groene druppels. Help jij hem om ze allemaal te verzamelen? Kijk hierbij uit voor alles wat rood is: dit is dodelijk. Wanneer je vastzit, kun je proberen om verder te komen in een andere dimensie.
Fur Fur en Nublo

Fur Fur en Nublo

Behendigheid Spelletjes ? Ken je Fur Fur en Nublo? Fur Fur is een zwart, pluizig bolletje. Nublo is een soort vliegend oogje. Samen beleven ze de spannendste avonturen! Leid jij ze naar de deur, zodat ze telkens een level verder komen? Ze hebben elkaars hulp hierbij nodig, en de een gaat niet zonder de ander door de deur!
Acid Bunny

Acid Bunny

Avontuur Spelletjes ? Wat is dit een uitdagend en origineel spel! Acid Bunny, de hoofdrolspeler, wordt geboren in een nest vol verslaafde broertjes en zusjes: moeder konijn is namelijk zwaar verslaafd aan allerlei drugs en haar jongen komen verslaafd op de wereld. Aangezien Acid Bunny de kleinste van het nest is, wordt hij verstoten en dit is nou juist zijn redding: hij krijgt op die manier niet de drugsmelk van zijn moeder binnen en ontsnapt zo aan een toekomst vol verslaving en ellende. Tenminste... dat probeert hij, maar af en toe krijgt hij flashbacks en begint hij te hallucineren. Op die momenten weet hij helemaal niet wat hij doet, en zo scheurt hij bijvoorbeeld zijn vriend Beer aan stukken. Naald en draad bieden uitkomst. Deze moet hij alleen wel zien te vinden en zijn verslaafde broertjes en zusjes lopen nog steeds rond en willen hem het leven zuur maken. Spring bovenop ze of bekogel ze met wortels om ze uit te schakelen. Verzamel hartjes: dit zijn extra levens en die kun je goed gebruiken in deze vreemde wereld! Wanneer je begint met spelen, krijg je uitgebreide instructies. Veel plezier!
Coma

Coma

Avontuur Spelletjes ? Coma is een ontzettend mooi getekend avonturenspel, waarin jij op zoek gaat naar je zusje. Ze is in de kelder opgesloten en als niemand haar daaruit haalt, zal ze verhongeren. Met de hulp van het vogeltje ga je op pad om haar te bevrijden, en op weg naar de kelder zul je een boel uitdagingen aan moeten gaan!
Bommenmachine

Bommenmachine

Avontuur Spelletjes ? Jij bestuurt een grijs, rond poppetje, dat op zijn beurt een apparaat bedient dat bommen laat vallen. Het grijze poppetje kan tegen het apparaat aan springen, om het te verplaatsing in de richting van het rode, ronde poppetje. Vervolgens laat je de bom(men) ontploffen wanneer het rode poppetje er dicht genoeg bij in de buurt komt. Schakel alle vijanden uit om naar het volgende level door te gaan!
Fartypants

Fartypants

Kerst Spelletjes ? Laat de kerstman vliegen door scheet-aandrijving en lever de cadeautjes af.
Professor Spelonkmans

Professor Spelonkmans

Avontuur Spelletjes ? Professor Spelonkmans heeft maar één doel in zijn leven: alle grotten afschuimen, op zoek naar bijzondere, prehistorische schatten of andere waardevolle dingen. Dit is natuurlijk niet zonder risico's: in de grot wonen ook bloeddorstige reuzenvleermuizen, die hij zal moeten zien te ontwijken. Help deze moedige professor om weer levend uit deze grot te komen, met zo veel mogelijk schatten!
Kamers vol energie

Kamers vol energie

Avontuur Spelletjes ? Dit is een leuke platformgame waarin je in iedere kamer weer andere beproevingen moet doorstaan. De kamers zijn gevuld met een soort energiekettingen, die je op een bepaald punt moet zien te raken om de deur te openen. Kijk uit voor de scherpe punten!
Jacht op de gouden bel

Jacht op de gouden bel

Race Spelletjes ? Dit is een uitdagend en snel parcours vol vallen en obstakels. Vind de gouden bellen en spring er tegen aan in de goede volgorde. De volgorde zie je aan de cijfers erboven.
Angst in het bos

Angst in het bos

Avontuur Spelletjes ? Jij en je broertje zijn verdwaald. Op een gegeven moment belanden jullie op een plek die lijkt op een kerkhof. En wat er dan gebeurt... jullie veranderen in zombies. Je broertje verdwijnt, en zijn laatste woorden zijn de boodschap dat hij op zoek gaat naar de weg naar huis. Jij wilt natuurlijk niets anders dan ook naar huis, dus je gaat op zoek in deze plaats vol onheil waar grote spinnen je op staan te wachten! Zorg dat ze je niet te pakken krijgen, want dan wikkelen ze je in een cocon en verlies je een leven. Veel plezier met dit spannende avonturenspel!
Alleen maar knoppen

Alleen maar knoppen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de teleportatieknop aan het einde van het level ongezien - en ongedeerd! - te bereiken. Hiervoor zul je je omgeving soms moeten aanpassen: bijvoorbeeld door scherpe punten tijdelijk te laten verdwijnen of door camera's in blokjes om te toveren.
Culmination

Culmination

Avontuur Spelletjes ? Je trekt ten strijde tegen Vandheer Lorde, die de wereld in zijn ijzige greep houdt. Ravijnen, monsters en andere gevaren zul je moeten trotseren voordat je je doel bereikt!
Charlie de Tovenaar

Charlie de Tovenaar

Avontuur Spelletjes ? Charlie krijgt van zijn Meester te horen dat hij uitverkoren is voor een bijzondere missie. Maar voor hij hem nog een keer om uitleg kan vragen, is de Meester al vermoord. Tot overmaat van ramp krijgt Charlie hier de schuld van omdat hij een leerling van hem was. De dorpelingen geven hem 15 dagen om zijn onschuld te bewijzen, anders sluiten ze hem voorgoed op. Charlie gaat dus op zoek naar de moordenaar van de man, waar hij zo veel van geleerd heeft. De geest van de Meester wijst hem hierbij de weg: het blijkt Marguen te zijn, een oud-leerling die alleen maar uit was op macht. Hij dreigt het hele dorp te verwoesten en Charlie gaat op weg om het dorp en zijn inwoners te redden.
Vanuit het niets

Vanuit het niets

Avontuur Spelletjes ? Heb jij wel eens het gevoel gehad dat je een geest was in je eigen leven; doorzichtig, als een onzichtbare toeschouwer? In dit spel krijg je dat gevoel ook. Bij vlagen ben je onzichtbaar, en tijdens je sprongen is dat soms best lastig, aangezien je niet precies ziet waar je zweeft. In de donkere ruimte waar je je bevindt, staan woorden geschreven; sommige zijn statisch, andere bewegen constant. Sommige kun je gebruiken om op te springen, door andere val je zo heen. Denk goed na en probeer dingen uit om telkens weer een stapje dichter bij je bestemming te komen!
Magneetkat

Magneetkat

Avontuur Spelletjes ? Dit is de magneetkat. Wat kan hij allemaal, en hoe doet hij dat? Om over gevaarlijke obstakels te komen, laat hij magnetische velden ontstaan: zo klemt hij zich vast aan het plafond en keert hij de zwaartekracht als het ware even om. Zo komt hij veilig over de scherpe punten. Hij heeft hierbij jouw hulp wel nodig. Ga jij de uitdaging aan?
Vuurvliegje heeft pech 2

Vuurvliegje heeft pech 2

Behendigheid Spelletjes ? Dit is het tweede deel van het leuke spelletje 'Vuurvliegje heeft pech'. Ook in dit deel ga je het vuurvliegje helpen om de uitgang te bereiken. Het beestje kan wel tegen vuur, maar zodra het in contact komt met water, gaat hij dood. Het vuurvliegje loopt over blokken: wanneer deze verbranden, vallen ze uit elkaar, dus wees snel! De wezentjes die hij onderweg tegenkomt kunnen hem verder helpen. Zorg dat hij zo veel mogelijk lekkere jellybeans verzamelt, op weg naar de uitgang!
Tricky Rick 2

Tricky Rick 2

Avontuur Spelletjes ? Een nieuw avontuur met Rick de ruimterobot! Rick is op een planeet neergestort en heeft niet meer genoeg energie om een SOS-signaal uit te zenden. Help jij hem om alle energieballen te verzamelen, zodat hij een SOS naar een reddingsschip kan sturen? Rick heeft allerlei wapens tot zijn beschikking: zelfs zijn eigen hoofd kan hij gebruiken om robots knock-out te gooien.
Boze Olifant

Boze Olifant

Avontuur Spelletjes ? Help deze blauwe olifant bij zijn zoektocht naar Wooly, de dikke, paarse olifant die zijn hoed heeft gestolen. Hij wil hem dit koste wat kost betaald zetten! Hiervoor moet hij in ieder level op zoek gaan naar sleutels, waarmee hij deuren kan openen naar het volgende level. Eerst gaat hij op zoek naar een gele sleutel, dan naar een groene, en vervolgens naar vier blauwe sleutels. Alleen op die manier kan hij bij Wooly komen om tegen hem te vechten! Overal liggen gevaren op de loer, dus het is belangrijk dat je op tijd de wapens gebruikt die je tot je beschikking hebt. Schiet op de rode monstertjes voordat ze tegen jou aanlopen!
Mijn dino en ik

Mijn dino en ik

Avontuur Spelletjes ? Een tijdje geleden verhuisde dit jongetje naar een saaie stad. Al zijn vriendjes moest hij achterlaten, en het lukte hem niet om er nieuwe vriendjes te krijgen. Zijn ouders waren altijd druk met werk en huishouden, en het jongetje was vaak alleen. Maar daar kwam verandering in toen hij in het bos een vreemd, groen ei vond. Voordat hij nog maar thuis was, kroop er al een grote hagedis uit het ei. Het bleek geen hagedis, maar een babydinosaurus te zijn! Zijn ouders hadden zo weinig verstand van dieren dat ze het aanzagen voor een raar hondje, en hij mocht het beestje houden. Maar toen de dinosaurus groter werd, kwamen de problemen: zijn ouders, en zelfs alle inwoners van de stad, wilden de dino weg hebben. Maar dat laat het jongetje natuurlijk niet gebeuren, en hij loopt weg, samen met zijn dinosaurus. Help jij ze om te ontsnappen? Sommige deuren kunnen alleen door de dinosaurus worden geopend, dus je moet er dan voor zorgen dat hij het jochie voorgaat.
Ode aan de pixels

Ode aan de pixels

Avontuur Spelletjes ? Hans heeft een oogje op een knappe cheerleader. Zij ziet hem alleen niet staan, omdat hij nogal lelijk is. Verdrietig gaat hij op zoek naar de ideale vrouw, maar hij beseft niet dat de weg die naar haar toe leidt, er eentje is vol dodelijke gevaren! Loods jij hem door het kasteel vol monstertjes, ijsdruppels en ander kwaad?
Weg uit het gekkenhuis

Weg uit het gekkenhuis

Behendigheid Spelletjes ? Help jij deze psychopaat om te ontsnappen uit het gekkenhuis waar hij is opgesloten? Hij zit niet alleen opgesloten tussen vier muren, maar ook nog eens in een dwangbuis. Toch wil hij graag weer de wijde wereld in om het daglicht weer eens te zien. De sleutels waarmee hij deuren kan openen hangen duidelijk zichtbaar in de kamers, maar ze zijn steeds lastiger te pakken te krijgen, naarmate hij verder komt!

Spelletjes - Platform Little Game