LeukeSpellen.Be

Platform: Superchampignon, Fartypants, Rift, Lamaland

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Parallele levels

Parallele levels

Behendigheid Spelletjes ? Een superleuk behendigheidsspelletje waarin je telkens twee levels tegelijk speelt, en wanneer je het level haalt, een niveau opschuift. Probeer om handig gebruik te maken van de positie van de blokjes. Zo kun je het ene blokje over de puntige spijkers heen loodsen terwijl je het andere blokje een plateau hoger laat springen. Zorg dat je alle sterren en sleutels pakt. Uiteraard wordt het steeds ingewikkelder en dus ook uitdagender!
Cody's stripboeken

Cody's stripboeken

Behendigheid Spelletjes ? Cody is helemaal fan van stripboeken! Hij heeft een doos vol en hij is er ontzettend zuinig op. Maar wat gebeurt er op een nacht? Inbrekers nemen zijn kostbare verzameling mee! Hij rent erachteraan en vindt her en der nog een stripboek dat ze zijn verloren. Er liggen er vast veel meer, dus ren met Cody mee en pak ze allemaal! Zodra Cody al zijn boekjes heeft verzameld in een level, krijgt hij de vorm van een stripheld en kan hij de inbreker verslaan. Pas dan kan hij door naar het volgende level (via de deur).
Krash op avontuur

Krash op avontuur

Avontuur Spelletjes ? Krash is met zijn vliegtuigje ergens neergestort. Wat nu? Hij gaat op zoek naar onderdelen om zijn vliegtuig te reparareren. Gevaarlijke spinnen dwarsbomen zijn plannen, maar als Krash erbovenop springt, krijgt hij punten, dus ze zijn toch wel ergens goed voor! Pas je ook op voor de ravijnen? Verzamel muntjes, appels en andere bonussen onderweg en zorg dat Krash zijn bestemming bereikt!
Eenden in de kerker

Eenden in de kerker

Avontuur Spelletjes ? De eenden in dit grappige en platformspelletje kunnen niet vliegen, maar gelukkig kunnen ze hun magische ladders gebruiken om van het ene platform naar het andere te komen. Onder de grond gaan ze op zoek naar 50 edelstenen en zullen ze soms ook vijandige wezens tegenkomen. Als ze deze raken, worden ze namelijk weer naar de ingang gestuurd en zijn ze al hun edelstenen kwijt. Help jij de eenden om alle schatten te vinden die er maar te vinden zijn in de kerker? Je kunt dit spel alleen of met zijn tweeën spelen, op één toetsenbord.
Raafman

Raafman

Avontuur Spelletjes ? Dit raafachtige mannetje is heel behendig. Hij kan tegen wanden op klimmen, maar moet oppassen voor vuur en scherpe pinnen. Help jij hem in ieder level naar de blauwe lichtbundel? Je kunt levels overslaan, maar dat kost je dan wel 100 'tijdspunten'.
Gevangen in de tempel

Gevangen in de tempel

Avontuur Spelletjes ? Professor Rio reist graag naar mysterieuze plekken. Deze keer is hij naar Zuidoost-Azië gereisd, op zoek naar een verborgen beschaving. Wanneer hij zich een weg door de bossen baant, komt hij opeens uit bij een enorme kamer gevuld met goud en diamanten. Hij kan de lokroep van de schat niet weerstaan en probeert een diamant te pakken, maar op dat moment merkt hij dat het een valstrik is. Is het te laat, of kan hij met jouw hulp ontsnappen uit deze oude tempel? Ieder level bevat nieuwe opdrachten voor je. Doe je best, verzamel de diamanten en ontwijk de gevaren in dit uitdagende spelletje vol spannende levels!
Misleidende wereld

Misleidende wereld

Avontuur Spelletjes ? Niets is wat het lijkt in dit spelletje. Het begint al met de misleidende instructies. Denk maar niet dat deze in het spel zijn gezet om je te helpen: integendeel! Wel bevatten ze af en toe hints, dus lees ze goed. Het is dus de bedoeling dat je zelf uitzoekt hoe je moet bewegen en springen en wat je wel en niet kunt verzamelen en ontwijken. Succes met uitproberen!
Knokkende zeelieden

Knokkende zeelieden

Avontuur Spelletjes ? Een stoere zeeman vindt op een dag een oproep tot hulp: er wordt iemand door piraten gevangengehouden in een vuurtoren! Help jij hem om die mysterieuze schone te bevrijden?
Lancelost

Lancelost

Avontuur Spelletjes ? Lancelot, Koning Arthur vraagt jou om hem te helpen bij een lastige klus. Zo'n verzoek kun jij, Ridder van de Ronde Tafel, toch niet weigeren? Ga op avontuur in een kasteel vol gevaren en probeer zo veel mogelijk munten te verzamelen om je wapenrusting te kunnen uitbreiden. Onderweg kom je tovenaars tegen, die je tijdelijk onschendbaar kunnen maken. Geleidelijk krijg je ook steeds meer skills die je kansen vergroten om je bestemming heelhuids te bereiken!
Tovenaarsreis

Tovenaarsreis

Avontuur Spelletjes ? Een oude tovenaar wil graag geteleporteerd worden naar een andere dimensie. Onderweg verzamelt hij munten, wapens en toverdranken: de wapens en toverdranken heeft hij namelijk nodig om de groene monstertjes te verslaan die hij tegenkomt! Zorg jij ervoor dat hij zijn route zo snel mogelijk aflegt, dat hij zo min mogelijk levens verliest, zo veel mogelijk munten verzamelt en zo veel mogelijk groene mannetjes doodt? Na ieder level kun je extra wapens en toverdranken aanschaffen in de winkel: zo zijn er het hellezwaard, de vuurcirkel en de vuurdrank. Ook kun je de wapens die je in het level hebt verzameld, verkopen: wie weet schaf je met het geld liever andere middelen aan om je te verdedigen tegen het kwaad!
Robot Wants Ice Cream

Robot Wants Ice Cream

Behendigheid Spelletjes ? Hier kun je Robot Wants Ice Cream spelen.
Robot zoekt ijsje

Robot zoekt ijsje

Avontuur Spelletjes ? Zoek zo snel je kunt een weg door het doolhof en vind het ijsje. Elke keer als je doodgaat, worden er 20 strafseconden bij je tijd opgeteld. Vergeet niet al je vijanden dood te schieten, want je weet maar nooit waar ze je pad weer kruisen!
Schaapherder

Schaapherder

Avontuur Spelletjes ? Op een steile, hoge berg woont een schaapherder met zijn schaap. Hij gaat op zoek naar manieren om zijn schaap gezond te houden en om de wolopbrengst van zijn schaap te verhogen. Alleen via de portalen aan de rand van de plateaus kan hij naar een hoger of lager gelegen plateau springen. Verruil je wol voor kogels of gezondheid en bescherm je schaap tegen alle gevaren!
Tijdwissel

Tijdwissel

Avontuur Spelletjes ? Een leuk spel waarin je terug en weer vooruit kunt gaan in de tijd! Dit is nodig om op onbereikbare plekken te kunnen komen. Traptreden verdwijnen of verschijnen in het heden of in de toekomst en hetzelfde geldt voor muren en andere doorgangen. Maak handig gebruik van de tijd!
Alkie-Kong 2

Alkie-Kong 2

Avontuur Spelletjes ? Jij hebt net een baan gevonden in de brouwerij. In elk level moet je binnen de tijd een opdracht uitvoeren om de gouden sleutel te halen en daarmee de deur naar het volgende level te openen. Als je kunt, pak het bierflesje voor extra punten. Succes!
Eva redt Tom

Eva redt Tom

Avontuur Spelletjes ? Eva loopt in het bos, waar ze opeens een kooitje ziet, met daarin een klein jongetje. Tom, zo heet hij, wordt daar door een enge heks gevangen gehouden. Help jij haar om hem te bevrijden?
Ladderzat

Ladderzat

Avontuur Spelletjes ? Drink zoveel mogelijk bier en spring om hogerop te komen. Als je de sprong niet kunt maken, is het maar goed dat je zoveel gezopen hebt, want als je braakt wanneer je midden in de lucht bent, ga je ineens weer een stuk verder.
Conflict zonder einde

Conflict zonder einde

Aktie Spelletjes ? Ren zo hard als je kunt en probeer zoveel mogelijk vijanden neer te schieten. Zorg dat je de obstakels vermijdt, en probeer de teleporter te bereiken voordat je tijd om is. In dit twaalf levels tellende spel kun je zowel je wapens als je skills upgraden.
Blije held

Blije held

Avontuur Spelletjes ? Vind de weg, en daarna de liefde van je leven in deze kerker! Je zult dit wel de nodige keren met de dood moeten bekopen... Een tip: als kikker kun je wel langs de monsters komen, dus probeer om eerst de tovenaar te vinden achter één van de deuren!
Bliksemse robot

Bliksemse robot

Behendigheid Spelletjes ? Bestuur een kleine robotbandiet en ga op zoek naar alle muntjes en sleutels die er te vinden zijn in het level. Kijk uit voor de dodelijke spanningsvelden! Er zijn twintig leuke levels in totaal en ook nog eens een kerker vol uitdagingen. Om de kerker in te mogen moet je 40 muntjes hebben verzameld. Probeer je om in ieder level de maximale score van drie bliksemflitsen te halen?
Knorrende klauteraar 2

Knorrende klauteraar 2

Denk Spelletjes ? Dit varkentje woont in een mijn. Hij wil graag omhoog klimmen, en gelukkig staan er her en der ladders waarmee hij naar een hoger plateau kan klimmen. Er liggen gevaren op de loer: wat dacht je van die kokend hete lava, waar hij in kan vallen wanneer hij van het ene naar het andere platform springt? Gelukkig zijn er ook dingen die hij kan verzamelen tijdens zijn klim: laddertjes bijvoorbeeld, en pikhouwelen, scheppen en muntjes. Zet ze op het juiste moment in, zodat het varkentje zijn doel bereikt!
Spartaman 2

Spartaman 2

Avontuur Spelletjes ? Een grappige parodie op Mega Man, met nieuwe superheld Sparta Man in de hoofdrol! In tegenstelling tot Mega Man ruimt Sparta Man zijn vijanden genadeloos uit de weg door gewoon tegen ze aan te lopen. Hij breekt door muren heen alsof ze van karton zijn, en drukt zelfs levensgevaarlijke pinnen terug in de grond. Veel plezier met deze korte maar grappige game!
Cube Me

Cube Me

Avontuur Spelletjes ? Help dit wonderlijke kubusmannetje om zo ver mogelijk te komen. Er zijn zeven hoofdlevels en zes verrassingslevels. Veel plezier!
Dromende Illusionist

Dromende Illusionist

Avontuur Spelletjes ? De hoofdpersoon uit dit spel is een illusionist. Tot op de dag waarop zijn geliefde stierf, hadden zijn trucs een groot succes en was hij een geliefd man. Maar daarna zag hij het leven niet meer zitten. Tot hij een bijzondere droom had, waarin hij de opdracht krijgt om een sleutel te gaan zoeken... Ga met hem op avontuur, en help hem om zijn doel te bereiken!
KOLMIAM

KOLMIAM

Avontuur Spelletjes ? Heb je het spelletje KOLM wel eens gespeeld op onze site? KOLMIAM is een soortgelijk spel van 20 levels. Hierin krijg je telkens in 1 minuut om je robot door het level te loodsen. Zorg dat je op tijd bent, anders ontploft hij!

Spelletjes - Platform Little Game