LeukeSpellen.Be

Platform: Superchampignon, Fartypants, Rift, Lamaland

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Loved

Loved

Avontuur Spelletjes ? Help dit poppetje om het standbeeld te bereiken door te rennen en te springen.
KOLM

KOLM

Avontuur Spelletjes ? In dit superleuke spel ben jij een robot, die wakker wordt en erachter komt dat hij helemaal in stukken uiteen is geslagen. De onderdelen liggen overal in deze donkere doolhof met verschillende kamers. Naarmate hij meer lichaamsdelen vindt (wat dacht je van benen en ogen, wel handig bij het zoeken naar de weg), gaat het bewegen in de doolhof makkelijker. Maar er komen ook meer gevaren bij - of waren die er eerst ook al, maar zag hij die niet vanwege zijn slechte zicht? Help deze robot om zijn lichaam weer helemaal bij elkaar te rapen!
Superchampignon

Superchampignon

Avontuur Spelletjes ? Help Mr. Shroom, een slimme en eigenwijze champignon, om alle vijf de deuren te openen. In de eerste vier levels verzamelt hij sleutels, waarmee hij in het vijfde level de deur kan openen. Laat hem van platform naar platform springen en zorg dat hij niet in de afgrond terechtkomt!
Ozee

Ozee

Avontuur Spelletjes ? Help dit grappige mannetje om zo ver mogelijk te komen. Onderweg zal hij allerlei hindernissen tegenkomen, maar ook sterren die bonuspunten opleveren. Wees dus voorzichtig en behendig, en probeer zoveel mogelijk punten te scoren.

Spelletjes - Platform Little Game