LeukeSpellen.Be

Poker: Texas Hold 'em Poker, Beanie Poker, Flash Poker, Dino Poker

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Gouverneur van Poker 2

Gouverneur van Poker 2

Denk Spelletjes 6,2 Bestrijd het pokerverbod en stoot de gouverneur van zijn troon!
Poker Gouverneur

Poker Gouverneur

Behendigheid Spelletjes 6,0 Leef het ruige leven van de cowboys in het Wilde Westen en baan je al pokerend een weg naar rijkdom en macht!!
Governor of Poker 2

Governor of Poker 2

Denk Spelletjes 5,8 Howdy! Eindelijk is ie dan hier: Governor of Poker 2! Boordevol leuke extra's! Meer steden om te veroveren, spannende toernooien om te spelen en geweldige nieuwe onderdelen, uitdagingen en vijanden om te verslaan. Ben jij klaar voor een nieuw spannend avontuur in het Wilde Westen? Governor of Poker 2 begint waar de eerste game eindigde, maar niets is wat het lijkt. Er is een nieuwe regering in Dallas en die heeft besloten om een ban op alle pokergames te zetten en het spel als illegaal gokspel te verklaren. Maar het ergste is nog dat jij door dit gedoe je pokertitel kwijt bent! Het is nu aan jou om de minister van het gokcommité van Texas te overtuigen dat poker een vaardigheidsspel is!
Texas Hold 'em Poker

Texas Hold 'em Poker

Denk Spelletjes 4,6 Let op je kaarten, zet tactisch in en ga aan de haal met het geld.
Flash Poker

Flash Poker

Denk Spelletjes 3,0 Kies een bet, druk op deal, zie je kaarten en beslis welke je vast wilt houden.
Poker perfectie

Poker perfectie

Denk Spelletjes 2,7 Maak zo veel mogelijk pokercombinaties door vijf kaarten te selecteren. One pair, two pair, three of a kind en Straight, Flush, Full house, Four of a kind, Straight flush... Telkens wanneer je een pokercombinatie maakt, vult je 'Frenzy'-balk zich. Wanneer de balk vol is, verschijnen er gouden en groene kaarten omheen. De gouden kaarten vermenigvuldigen je score en de groene kaarten leveren je bonustijd op.
Romeins pokeren

Romeins pokeren

Denk Spelletjes 2,6 Speel vier verschillende pokerspellen om grondstoffen te verzamelen: goud, marmer, hout en steen. Met deze bouwmaterialen maak je een allerlei Romeins gebouwen! Mocht je nog nooit online hebben gepokerd: de (Engelstalige) spelregels kun je in het spel lezen, door op 'Help' te klikken.
Beanie Poker

Beanie Poker

Denk Spelletjes 2,0 Een leuk pokerspel met beanie-poppetjes.
Dino Poker

Dino Poker

Denk Spelletjes 2,0 Speel een potje poker met deze dinosaurus. Gok of je tegenstander goede kaarten heeft en zet dan nog meer geld in, om een groot bedrag te winnen.
Highhat

Highhat

Denk Spelletjes ? Je berekent de waarde van een hand van drie kaarten door de totale waarde te nemen van de kaarten in een willekeurige kleur. Dus als je drie kaarten van dezelfde kleur hebt, kan je de waarden hiervan bij elkaar optellen. Zijn er slechts twee kaarten van dezelfde kleur, dan kan je die toevoegen. Je kan dan ook de waarde van de afwijkende kaart gebruiken als deze hoger is dan het totaal van de andere twee. Als je drie verschillende kleuren hebt, is de waarde van je hand de waarde van de hoogste kaart. De maximale handwaarde is 31: de aas en twee kaarten van tien punten van dezelfde kleur. De 'Bee's Knees' is een hand van 31. De aas is 11 punten waard, de koningen, dames en boeren zijn 10 punten waard, en voor alle andere kaarten geldt hun eigen waarde. Je score wordt berekend aan het einde van elke ronde. Hierbij wordt het hoogste aantal punten van je hand opgeteld bij dat van de voorgaande rondes.

Spelletjes - Poker Little Game