LeukeSpellen.Be

Prinses Opmaken: Prinsesje Kamer Opmaken, Princess Worthy Opmaken, Aziatische prinses opmaken, Prinsesje opmaken 1

Ga terug naar Meisjes Spelletjes
Advertentie
Toen en nu Prinsessenbruiloft

Toen en nu Prinsessenbruiloft

Meisjes Spelletjes 4,3 Deze prinses ontwerpt haar bruidsjurk en ze probeert verschillende moderne en vintage stijlen uit. Kun jij ze een handje helpen in dit ontwerp- en aankleedspel voor meiden?
Anna & Elsa Makeover

Anna & Elsa Makeover

Meisjes Spelletjes 4,0 Zelfs prinsessen hebben huidproblemen! Help de knappe zusjes Anna en Elsa met schoonheidsbehandelingen om hen een frisse, nieuwe look te geven in deze leuke game voor meisjes!
Moderne prinses: perfecte make-up

Moderne prinses: perfecte make-up

Meisjes Spelletjes 2,8 Deze modieuze prinses wil dat haar make-up helemaal perfect is. Denk je dat jij haar kunt helpen in dit make-overspel voor meiden? Probeer de verschillende soorten eyeliner, lippenstift en nog veel meer.
Slaperige prinses: zwembad

Slaperige prinses: zwembad

Meisjes Spelletjes ? Deze slaperige prinses is klaar voor een rustige middag bij het zwembad. Kun jij haar helpen zoeken naar alles wat ze nodig heeft? Ze neemt eerst een plons in het water en daarna gaat ze op zoek naar haar zonnebrand in dit spel voor meisjes.
Prinsesje Opmaken 3

Prinsesje Opmaken 3

Meisjes Spelletjes ? Doe de lappen stof in verschillende omgevingen op de jurk en maak de omgeving ook op door bloemen en vlinders daar neer te zetten.

Spelletjes - Prinses Opmaken Little Game