LeukeSpellen.Be

Puzzelen en Rennen: Roodbaard, Cube Droid in actie, Mind Blender, Invader Zim

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Gevangen robot

Gevangen robot

Denk Spelletjes ? Deze robot zit al jaren gevangen omdat hij deel uitmaakt van een experiment. Help jij hem naar buiten? Breng de robot in ieder level naar de gele deur, en trotseer hierbij alle gevaren.
Mummiejagers

Mummiejagers

Avontuur Spelletjes ? Ga op mummiejacht in een ondergronds labyrint! Lok de mummies in de val door precies op het juiste moment met ze van plaats te wisselen. Probeer om in ieder level drie sterren te pakken!
Brood & rooster 2

Brood & rooster 2

Avontuur Spelletjes ? Meneer Boterham, hoofdpersoon uit Brood & Rooster 1, is getrouwd! Op weg naar de broodrooster komen meneer en mevrouw Boterham de gekste en gevaarlijkste dingen tegen. Help jij ze om hun bestemming te bereiken? Samen zijn ze tot dingen in staat die ze in hun eentje nooit voor elkaar zouden krijgen. Een goede links-rechts-coördinatie is wel belangrijk in dit denk- en behendigheidsspelletje!
Kleurenwissel 2

Kleurenwissel 2

Avontuur Spelletjes ? In dit spelletje draait het om kleur, of eigenlijk: om het gebrek aan kleur, want alles is zwart-wit. Een zwart poppetje kan alleen maar op zwarte platforms landen. Het is de bedoeling dat je het poppetje naar de driehoek loodst. Die driehoek kun je alleen maar bereiken door één of meerdere keren van kleur te wisselen. Je kunt deze game in de 'Adventure Mode' spelen, dat zijn 30 levels die je in je eigen tempo kunt doorlopen, maar je kunt ook de 'Time Attack'-modus proberen. Hierin gaat het erom dat je de levels zo snel mogelijk doorloopt!
Theft Punk

Theft Punk

Denk Spelletjes ? Help de dief om alle rode diamanten te pakken! Wanneer hij loopt, loopt hij door tot hij niet verder kan. Het is soms een heel gepuzzel om hem bij alle diamanten te laten komen, maar dat is nou juist de uitdaging van dit verslavende denkspel. Volgorde is heel belangrijk!
De bruidegom ontsnapt

De bruidegom ontsnapt

Avontuur Spelletjes ? Je staat op het punt om te trouwen met een meisje waar je helemaal niet van houdt. Dit is je laatste kans: grijp deze en ontsnap aan een mislukt huwelijk en een toekomst zonder vrijheid en geluk! Speel dit point & clickspel en zoek alle voorwerpen die je nodig hebt om te kunnen ontsnappen.
Zielloos

Zielloos

Denk Spelletjes ? Een zielig poppetje ziet het leven niet meer zitten en springt van een klif. Daarna wordt alles zwart en lijkt hij in een soort labyrint te zijn beland. Wat fonkelt daar? Het lijkt wel een ster, maar het zijn allemaal stukjes van zijn gebroken ziel. Het mannetje gaat op zoek naar alle fragmenten om zijn ziel weer terug te krijgen. Hierbij heeft hij hulp nodig: jouw hulp! Jij loodst hem door de doolhof en past het labyrint soms voor hem aan door de vakjes te verslepen. Zorg wel dat het mannetje (en de stukjes ziel) hierbij niet buiten het labyrint komt te staan, want dan moet je opnieuw beginnen!
Grijs zoekt roze 2

Grijs zoekt roze 2

Avontuur Spelletjes ? Weer een mooie aflevering uit de '... zoekt roze'-serie! Waar het roze blokje ook is, het grijze blokje zal het opzoeken en alle mogelijke gevaren trotseren. Het roze blokje kan hoger springen dan het grijze, het grijze blokje is sterker dan het roze. Ze hebben elkaar - en jou! - nodig om verder te komen.
Elektrisch jongetje

Elektrisch jongetje

Avontuur Spelletjes ? Het elektrische jongetje beweegt op stroom. Nu heeft de Vuurheer de generator van het elektrische jongetje overgenomen want hij heeft stroom nodig. Hij aast bovendien op de generator die de hele stad van stroom voorziet, dus de burgemeester roept het elektrische jongetje te hulp. In dit point & clickspel ga je de problemen stapsgewijs oplossen, zodat het elektrische jongetje en zijn stadsgenoten verlost worden van die akelige Vuurheer! Veel plezier met dit leuk getekende en originele zoekspelletje!
Frankenslijm

Frankenslijm

Denk Spelletjes ? Help het groene slijmmonstertje in ieder level naar de uitgang van het labyrint! De gangen lopen anders dan je zou denken: wanneer hij in een gat lijkt te vallen, is de kans groot dat hij bovenaan weer tevoorschijn komt. Kijk uit voor de scherpe pinnen en gebruik de radioactieve kistjes om obstakels te overbruggen. Succes!
Blauwe Smiley

Blauwe Smiley

Avontuur Spelletjes ? Probeer in elke level naar de andere kant van het speelveld te komen.
Cyclopenliefde

Cyclopenliefde

Avontuur Spelletjes ? Cyclopen zijn onafscheidelijk en zelfs boze ridders kunnen dit cyclopenstelletje niet uit elkaar halen. Mevrouw cycloop is ontvoerd door de soldaten van de koning, maar meneer cycloop is vastbesloten om haar te bevrijden. Help jij hem hierbij? In dit zoekspelletje verzamel je de voorwerpen die hij nodig heeft om verder te komen en uiteindelijk zijn geliefde te bevrijden!
Puzzelen en Rennen

Puzzelen en Rennen

Avontuur Spelletjes ? Probeer alle opdrachten aan de zijkant van het scherm uit te voeren om door te gaan naar de volgende level.
Avontuur in de fabriek

Avontuur in de fabriek

Avontuur Spelletjes ? Help dit mannetje om door de donkere, stoffige ruimtes van deze mysterieuze fabriek te komen! Activeer allerlei radertjes om zo bruggen voor hem te bouwen, waarmee hij over afgronden heen kan lopen. Ook pijpen waar stoom uit komt, zijn erg handig: ze blazen hem omhoog, en dat is soms precies wat hij nodig heeft!
Rode Kever Puzzel

Rode Kever Puzzel

Avontuur Spelletjes ? Help deze mier naar het vlaggetje te lopen door middel van het plaatsen en weghalen van obstakels. Zorg wel dat je eerste alle frambozen pakt.
Shift 4

Shift 4

Avontuur Spelletjes ? Je ruimteschip is aangevallen door een grote inktvis en je bent daardoor op de dichtstbijzijnde planeet neergestort. Probeer te ontsnappen en de andere inzittende te vinden.
Harry's reis

Harry's reis

Denk Spelletjes ? Harry, een poppetje wiens lichaam uit elastische stokjes bestaat, beleeft in dit spel een spannend avontuur. En dat allemaal doordat de jaloerse ex van zijn vriendinnetje het nodig vond om hem in een gat te laten vallen, toen de tortelduifjes nietsvermoedend op straat liepen. Maar goed, Harry gaat proberen er het beste van te maken en gaat alle hindernissen vol goede moed tegemoet! Help jij hem om verder te komen in de wereld waar hij na zijn val is beland? Rechts onderaan zie je allerlei spullen, die je naar Harry's wereld kunt kopiëren. Hij zal je er dankbaar voor zijn! Houd het gele balkje onderaan goed in de gaten, want je moet al je opdrachten natuurlijk wel binnen de tijd uitvoeren. Iedere hindernis heeft zijn eigen oplossing, en soms zijn er zelfs meerdere oplossingen voor één probleem.
Baksteenavonturen 2

Baksteenavonturen 2

Denk Spelletjes ? Het oranje kubusje in dit spel kan zich verplaatsen over grijze en gekleurde blokjes. Alleen wanneer de gekleurde blokjes gevuld zijn, kan hij eroverheen: anders zakt hij erdoor. De gekleurde blokjes worden alleen gevuld wanneer het streepje in de tijdlijn over de wat feller gekleurde vlakken gaat: helderrood, heldergeel, heldergroen en helderblauw. Wanneer het de pasteltint van deze kleuren raakt, worden de blokjes in het scherm weer doorzichtig. Probeer het eens en je zult zien dat het even wennen is, maar dat het daarna heel grappig wordt!
Goudraket

Goudraket

Avontuur Spelletjes ? Zorg dat deze mijnwerkertjes het gouden blokje naar de raket kunnen verplaatsen, zodat het kan opstijgen naar de oppervlakte! Het is hierbij belangrijk dat je de weg vrijmaakt, zodat het gouden blokje kan worden verplaatst zonder in kuilen te vallen of tegen bulten aan te botsen.
Beste vrienden 3

Beste vrienden 3

Denk Spelletjes ? De drie beste vrienden zijn terug! De drie mijnwerkers zitten vast in de mijn en het is jouw taak om ze alle drie veilig naar de deur te brengen. Succes!
Julia Zoeken

Julia Zoeken

Avontuur Spelletjes ? Probeer om Julia te vinden en probeer haar te laten zien hoeveel je van haar houdt.
P U N K

P U N K

Denk Spelletjes ? De P U N K wandelt door een labyrint waar groene deuren hem tegenhouden. Gelukkig kan hij een laserstraal afschieten op de sloten waarmee hij de deuren kan openen: witte blokken, die hij met zijn rode laserstraal vult tot ze helemaal rood zijn. Dit kan ook via spiegels, wanneer een slot niet normaal bereikbaar is. Kijk hierbij wel uit dat hij niet wordt geraakt door zijn eigen straal, die door de spiegels wordt weerkaatst: deze is namelijk dodelijk!
Vonkman

Vonkman

Avontuur Spelletjes ? Laat de vonkman zichzelf elektrisch opladen en van het ene level naar het andere springen en rennen. Pak zo veel mogelijk cirkeltjes!
Diep en blauw

Diep en blauw

Avontuur Spelletjes ? Help anderen, verken de onderwaterwereld om je heen en ontdek de betekenis van het leven in dit grappige point & clickspel!
Shift 2 De uitdaging

Shift 2 De uitdaging

Avontuur Spelletjes ? Dit is een hartstikke grappig spelletje waarin je het scherm telkens 180 graden kunt draaien met behulp van het pijltje omlaag. Zo worden plekken die onbereikbaar leken, toch toegankelijk. Probeer om alle benodigde punten te halen en uitdagingen aan te gaan die ervoor zorgen dat je weer naar een volgend level door kunt!
Quantum

Quantum

Denk Spelletjes ? Help jij deze drieogige, zwart-witte zwemband in ieder level naar zijn bestemming, namelijk de rode cirkel? Hij zal hiervoor de nodige gevaren moeten trotseren maar met jouw hulp lukt dit hem vast.
Loa's Eilandzoektocht

Loa's Eilandzoektocht

Avontuur Spelletjes ? Kwaadaardige wezens teisteren een groot deel van het heelal. Jij bent terug in de tijd gestuurd om deze wezens op te sporen en ervoor te zorgen dat het kwaad zich niet verder verspreidt...
Zwerver zoekt Vrouw

Zwerver zoekt Vrouw

Avontuur Spelletjes ? Twee bedelaars, een reus en een dwerg, zijn al jaren vrijgezel. Ze willen nu eindelijk eens een vrouw vinden, als het even kan een knappe vrouw met geld! Samen gaan ze op weg naar het woud waar ze de vrouw van hun leven hopen te vinden. De weg daarnaartoe is niet zonder gevaren en obstakels, en samen helpen ze elkaar verder. Ook jij kunt ze een handje helpen! Spring bovenop de hoofden van je vijanden om ze te doden, en verzamel alle munten om het level te voltooien.
Hippo de dappere ridder

Hippo de dappere ridder

Avontuur Spelletjes ? De grote trol heeft de kroon van de nijlpaardkoning gestolen! Hippo de dappere ridder gaat Trollenland binnen om de kroon terug te pakken. Klik op alle voorwerpen die hij nodig heeft, en haal ze op het juiste moment uit de inventaris!

Spelletjes - Puzzelen en Rennen Little Game