LeukeSpellen.Be

Puzzelen en Rennen: Roodbaard, Cube Droid in actie, Mind Blender, Invader Zim

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Speedy's Pyramideavontuur

Speedy's Pyramideavontuur

Behendigheid Spelletjes ? Help Speedy bij het laten instorten van de pyramides, door alle blokken te activeren. Let op Sylvester, want die zit hem op de hielen!
De wijde wereld in

De wijde wereld in

Avontuur Spelletjes ? Joe wil de wijde wereld in. Help jij hem hierbij? Klik in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen om hem verder te helpen.
Wrrrmz!

Wrrrmz!

Denk Spelletjes ? Leid de worm naar zijn hol en zorg dat je alle paddenstoelen die hij tegenkomt, activeert. Ze veranderen hierdoor van kleur en dit is een vereiste om het level te halen. Je mag iedere paddenstoel maar 1x raken. Ook moet je per se de volledige lengte van de worm benutten, anders kruipt hij niet onder de grond. Het begint heel eenvoudig, maar al snel zul je merken dat je je hersenen flink moet laten kraken om de oplossing te vinden!
Futulady

Futulady

Denk Spelletjes ? Neem een kijkje in de toekomst in dit point&clickspel waarin Futulady de hoofdrol speelt. Iedere ochtend gaat ze trouw naar haar werk maar ze heeft moeite om niet te laat te komen. Misschien kun jij er wel voor zorgen dat het haar lukt om op tijd op haar werk te verschijnen - of in ieder geval zonder dat haar baas haar opmerkt? Zoek alle voorwerpen die Futulady nodig heeft en doe dit in de juiste volgorde.
Deuren 2

Deuren 2

Behendigheid Spelletjes ? Een mooi vervolg op het leuke spel 'Deuren'! Dave heeft een nieuwe baan: hij werkt nu in de bouw. Ook hier wemelt het weer van de deuren waarachter verrassingen zich schuilhouden. Probeer alle deuren en zie waar je uitkomt!
Hoed is foetsie

Hoed is foetsie

Behendigheid Spelletjes ? Dit poppetje is niets zonder zijn toverhoed, maar telkens waait hij af en moet hij weer allerlei toeren uithalen om het hoedje terug op te kunnen zetten. Hij heeft het er zelfs voor over om ledematen af te bijten, zodat hij knoppen kan activeren of door smalle openingen kan rollen! Alles om zijn paarse toverhoed weer terug te vinden. Help jij hem hierbij?
Laatste overlevende

Laatste overlevende

Avontuur Spelletjes ? Jij bent de laatste overlevende van je soort. Ze hebben nog geprobeerd je te redden door je DNA door elkaar te husselen, maar daarbij is iets misgegaan. Hierdoor ben je veranderd in een groen blokje: niet meer en niet minder. Je gaat op weg naar de DNA-transformator, in de hoop je oude gedaante weer terug te krijgen. De weg hiernaartoe is niet zonder gevaren, maar je bent moedig en sterk, en vastbesloten ze allemaal te trotseren!
In de kaasschuur

In de kaasschuur

Denk Spelletjes ? Welke muis zou nou niet rond willen lopen in een schuur waar kazen liggen opgeslagen? Het muisje in dit denkspel heeft er in elk geval de tijd van zijn leven. Het lukt hem alleen niet zo makkelijk om de kazen te bereiken, maar daar weet jij vast wel raad mee. Help jij hem om zijn buikje rond - of eigenlijk vierkant - te eten? Pas op voor de muizenvallen!
Knettergekke kubus

Knettergekke kubus

Denk Spelletjes ? Je werkt aan de lopende band in een dozenfabriek en dag in dag uit vouw jij dozen in elkaar. Iets om knettergek van te worden, zeker wanneer op een gegeven moment de lopende band op hol slaat en steeds sneller begint te lopen! Iets knapt in je en het wordt je zwart voor ogen. Het moment daarop kom je weer bij positieven in een kubusachtige wereld: het lijkt wel een doos. De kubus kan alle kanten op draaien. Probeer die wereld uit te komen door naar de uitgang (rood-geel gestreepte deur) te komen. Hierbij zul je wel de nodige hindernissen moeten nemen en kun je ook mooie edelstenen verzamelen.
Luchtpiraat

Luchtpiraat

Behendigheid Spelletjes ? Het luchtschip is neergestort dankzij een gemene piraat. Het is aan jouw om alle tandwielen te verzamelen om zo het schip weer vliegende te krijgen.
Agent Woef

Agent Woef

Denk Spelletjes ? Agent Woef, het is weer eens zover: de Kattige Kat is van plan om ergens een bom te plaatsen. Maak de bom onklaar maar zorg dat niemand erachter komt! Dit is een point&clickspel, wat betekent dat je allerlei nuttige voorwerpen moet zoeken. Doe dit wel in de juiste volgorde, anders komt Agent Woef in de problemen!
Rode strijder

Rode strijder

Denk Spelletjes ? Rode strijder, ga op pad om de onschuldige blokjes te bevrijden! Onderweg moet je alle sterren en diamanten proberen te pakken voor een maximale score. Je moet de wereld vaak in spiegelbeeld weergeven om je doel te bereiken.
Jamal in de wespenbunker

Jamal in de wespenbunker

Avontuur Spelletjes ? Heb jij wel eens een spin gezien die graag fruit eet? Jamal is er zo eentje! Zorg dat hij alle vruchten verzamelt, en doorloop de levels.
Transmyter

Transmyter

Avontuur Spelletjes ? Na een ongeluk in de ruimte stort de vliegende schotel van twee kleine aliens neer. Het vrouwtje wordt ontvoerd, het mannetje blijft ontredderd achter. Wat nu? Jij weet vast wel raad! Om zich te verstoppen voor gevaren kan het buitenaardse wezen veranderen in allerlei voorwerpen, die jij zelf kunt uitkiezen. Ook kan hij hiermee langs obstakels komen. De gedaanteverwisseling duurt alleen niet erg lang, dus time deze goed!
Zoek de generator

Zoek de generator

Denk Spelletjes ? Breng weer leven in de wereld waarin de robots leven! Ga hiervoor op zoek naar de stroomgenerator en zet deze weer aan.
Vervloekte prinses

Vervloekte prinses

Denk Spelletjes ? Help jij de vervloekte prinses om een leger van vampiers te vormen? De vloek wordt verspreid door een beet in de nek, dus je kunt wel raden wat je te doen staat... Dit is een zoekspel, wat betekent dat je allerlei nuttige voorwerpen moet zoeken. Doe dit wel in de juiste volgorde, anders lukt het deze vampierprinses nooit om een leger te vormen.
Zoek de chocolademuffin

Zoek de chocolademuffin

Avontuur Spelletjes ? De kleine onderzoeker genaamd Red is op pad. Maar wat knort zijn maag: hij heeft namelijk niet ontbeten. Gelukkig ziet hij dat er ergens een chocolademuffin te krijgen is. Alleen hoe kan hij bij die muffin komen? Zoek voorwerpen waar hij wat aan heeft tijdens zijn zoektocht en voer opdrachten uit, zodat hij zijn honger eindelijk kan stillen!
Testpop ontsnapt

Testpop ontsnapt

Avontuur Spelletjes ? Na weer een dag vol botstesten heeft de kleine testpop er genoeg van en hij besluit om te ontsnappen uit de fabriek. Help jij hem om langs alle obstakels te komen en de fabriek heelhuids te verlaten? Zo kan hij een nieuw leven beginnen zonder botsingen en ander geweld! Verzamel de voorwerpen die de testpop nodig heeft en gebruik deze op het juiste moment.
Van bacterie naar mens

Van bacterie naar mens

Denk Spelletjes ? Van bacterie naar mens... er zitten heel wat stappen in deze evolutie en het zou wel eens kunnen zijn dat de bacterie het zonder jouw hulp niet redt! Ook de hulp van de piramidebouwende aliens zou hij wel eens goed kunnen gebruiken. Zoek alle voorwerpen die de bacterie nodig heeft: doe dit wel in de juiste volgorde, anders komt de evolutie stil te staan.
Maar één level

Maar één level

Avontuur Spelletjes ? Dit platformspel heeft maar één level, tenminste, dat lijkt zo. Dit ene level bestaat namelijk wel uit verschillende sublevels, waar telkens weer iets bijzonders mee is: links en rechts zijn omgewisseld, of je moet de uitgang met je muis aanklikken, en ga zo maar door. Soms is de uitgang geblokkeerd: je moet dan eerst op het rode kussen springen om deze blokkade op te heffen. Zoek het allemaal uit in dit grappige spelletje! Probeer je olifant door de sublevels te loodsen zonder levens te verliezen!
Botsingstad

Botsingstad

Denk Spelletjes ? Welkom in Botsingstad, waar het verkeer altijd druk is en de wegen slecht. Red zo veel mogelijk levens door met jouw verkeerslichten botsingen en files te voorkomen!
Anski en Blip

Anski en Blip

Behendigheid Spelletjes ? Anski en Blip zijn twee buitenaardse wezens. Ze zijn elkaars beste vrienden, en wijken niet van elkaars zijde. Ze vullen elkaar perfect aan en hebben elkaar constant nodig, ook wanneer ze door het bos lopen, op zoek naar hun dieren. Roofvogel Massi wil namelijk wel eens ondeugende dingen doen: hij pakt hun diertjes af en verstopt ze in het bos, waar Anski en Blip ze moeten opzoeken. De diertjes kunnen niet tegen water, maar als Blip ze draagt, gaat het goed. Slakken en vlinders kunnen lastig, maar ook nuttig zijn. Wanneer Anski en Blip vast komen te zitten bij een obstakel, kunnen ze elkaar niet meer achternalopen. Soms kan dit erg handig zijn. Wanneer je het spelletje start, krijg je uitgebreide instructies over de besturing en over de mogelijkheden van Anski en Blip. Veel plezier!
Dierenkantoor

Dierenkantoor

Avontuur Spelletjes ? In het dierenkantoor gebeuren vreemde dingen. Misschien wel vreemder dan in een kantoor vol mensen. Een egel moet door alle vertrekken van het kantoorgebouw zien te komen, en hiervoor moeten er allerlei opdrachten worden gevoerd. Klik in de juiste volgorde op de voorwerpen en je zult zien dat er dingen gebeuren waardoor het egeltje weer verder kan met zijn zoektocht.
Duveltje in doosje

Duveltje in doosje

Avontuur Spelletjes ? Help jij dit springende narretje om weer terug in zijn doosje te komen? Er zijn wel allerlei gevaren, dus wees voorzichtig! Op een gegeven moment moet je zelfs twee narretjes tegelijk verplaatsen, dat wordt lastig!
Ontsnap uit het gekkenhuis

Ontsnap uit het gekkenhuis

Avontuur Spelletjes ? Op de gesloten afdeling van het psychiatrische ziekenhuis is het geen lolletje. Zorg dat je er zo snel mogelijk vandaan komt: het liefst nog voor middernacht, want daarna is het er echt helemaal niet meer pluis!
Rudolf konijn

Rudolf konijn

Denk Spelletjes ? Rudolf konijn is uitgenodigd op het verjaardagsfeest van de eekhoorn. Hij heeft er enorm veel zin in om al zijn dierenvrienden uit het bos weer te zien. Rudolf ziet er alleen wel tegenop om de reis door het bos te moeten maken: deze is vol hindernissen en gevaren. Misschien kun jij hem een handje helpen? In dit zoekspel moet je alle voorwerpen zien te vinden die Rudolf nodig heeft. Doe dit wel in de juiste volgorde!
Twee buizen

Twee buizen

Denk Spelletjes ? In een gangenstelsel met allerlei gekleurde barrières loopt een klein wezentje dat van kleur kan veranderen. Hij kan alleen door de barrières lopen of vallen die dezelfde kleur hebben als hijzelf. Zijn doel is telkens om een pijp te bereiken, waar hij in verdwijnt, op weg naar het volgende level. Zoals in de meeste denk- en behendigheidsspelletjes wordt het geleidelijk steeds moeilijker, dus denk goed na voordat je van kleur verandert!
Heilig duiveltje

Heilig duiveltje

Denk Spelletjes ? Je wist het misschien niet, maar er bestaan ook goede duivels! Help jij dit heilige duiveltje om de straten van deze grote stad veilig te houden? De politie laat zich hier niet meer zien, dus zal hij het in zijn eentje moeten doen. Of gaan jullie de klus met zijn tweeën klaren? In dit zoekspel moet je alle voorwerpen zien te vinden die het duiveltje nodig heeft. Doe dit wel in de juiste volgorde!

Spelletjes - Puzzelen en Rennen Little Game