LeukeSpellen.Be

Puzzelen en Rennen: Roodbaard, Cube Droid in actie, Mind Blender, Invader Zim

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Gravinaytor

Gravinaytor

Avontuur Spelletjes ? Je wordt wakker in een laboratorium en hebt geen flauw idee waar je bent. Gelukkig leidt een meisje je verder, en kun je op zoek gaan naar de uitgang. Maar hiervoor zul je wel het nodige moeten doen: raadsels oplossen, kogels ontwijken, over scherpe pinnen heen springen, hendels overhalen, enzovoorts. Er zijn meer dan 35 leuke levels dus je bent hier voorlopig nog wel even zoet mee!
Eend vs Zwaartekracht

Eend vs Zwaartekracht

Behendigheid Spelletjes ? Dit spel speelt zich af op Paaseiland. Een eendje krijgt de opdracht om zo veel mogelijk gouden eieren te verzamelen en om deze terug te brengen naar het Moai-beeld dat hem hiertoe opdracht heeft gegeven. Door op X te drukken, kun je de zwaartekracht omdraaien. Door een sterretje aan te raken, kun je je ook zijwaarts verplaatsen. Kijk uit, want er liggen allerlei gevaren op de loer! Gebruik de X-toets dus op tijd om te wisselen tussen de verschillende zwaartekrachten.
De kleine Wie

De kleine Wie

Denk Spelletjes ? Een klein poppetje dat niet weet wie hij is of waar hij naartoe gaat, komt terecht in een wereld vol gevaren. Scherpe pinnen en vliegende monstertjes belemmeren de doorgang en hij moet blokken gebruiken om over deze gevarenzones heen te kunnen komen. Ieder blok dat hij ergens neerlegt, moet hij gebruiken anders kan hij niet door naar de uitgang (het lampje). Het poppetje kan zichzelf ook klonen: je kunt wisselen tussen beide poppetjes om ze elkaar te laten helpen. Flink wat behendigheid is hierbij wel nodig, en ook moet je dingen wel in de juiste volgorde doen anders komt de kleine Wie in de problemen!
Invader Zim

Invader Zim

Avontuur Spelletjes ? Speel met Invader Zim in deze spannende platform game.
Griekse babygoden

Griekse babygoden

Avontuur Spelletjes ? Ook de goden uit de Griekse oudheid zijn ooit kinderen geweest. Hun oppas heeft het soms best zwaar met deze veeleisende karaktertjes. Olympus heeft altijd honger, Poseidon durft niet in het water, Hades is bang voor Cerberus, de driekoppige hond die de onderwereld bewaakt. Help jij hem om de kleintjes datgene te geven wat ze nodig hebben? Zoek en combineer voorwerpen in ieder plaatje, zodat de kleine goden weer vrolijk verder kunnen gaan met wat ze leuk vinden.
Stickman's droom

Stickman's droom

Avontuur Spelletjes ? Plotseling wordt Stickman wakker: waar is hij? In de echte wereld? Oh nee, dat was niet de bedoeling: hij wil terug naar zijn eigen wereld, waar alles vertrouwd en rustig is. Help jij hem om hiernaar terug te keren? Hiervoor zullen jullie samen wel de nodige hindernissen moeten nemen. In dit point & clickspel ga je op zoek naar oplossingen en uitwegen. Klik in de juiste volgorde op de dingen die Stickman verder kunnen helpen. Succes!
Mind Blender

Mind Blender

Avontuur Spelletjes ? Probeer bij de uitgang te komen door je telekinetische krachten te gebruiken.
De Farao ontsnapt

De Farao ontsnapt

Avontuur Spelletjes ? Een speelgoedfarao wil ontsnappen uit een speelgoedwinkel. Help jij hem hierbij door in de juiste volgorde op de juiste voorwerpen te klikken?
Zichtbaar

Zichtbaar

Avontuur Spelletjes ? Probeer het einde van de levels zo snel mogelijk te halen. Hou je spiegelbeeld goed in de gaten, want soms zie je daar de obstakels die je normaal gesproken niet kan zien.
Hoger the Pirate

Hoger the Pirate

Avontuur Spelletjes ? Hoger de piraat heeft met zijn schip een eiland ontdekt. Om dat te vieren heeft hij een lekker 'glaasje' rum op. Nu hij wakker wordt, merkt hij dat hij alleen is en verdwaald. Iedereen is al onderweg naar het schip om te vertrekken. Help hem weer op tijd bij het schip te zijn, door alle voorwerpen die je kunt gebruikenin de juiste volgorde aan te klikken, dan maakt hij de ontsnapping naar het volgende level. Veel succes!
Dappere pion

Dappere pion

Avontuur Spelletjes ? Er was eens een dappere pion. Hij had er helemaal genoeg van om te dienen als voetvolk op het schaakbord: hij besloot daarom om een paar stappen op te klimmen in de schaakhiërarchie en om de koning van het schaakbord te worden. Help jij dit pionnetje om zijn droom werkelijkheid te laten worden?
Riddergeluk

Riddergeluk

Avontuur Spelletjes ? Speel dit leuke point & clickspel met Lancelot het kleine riddertje in de hoofdrol. Hij is van plan om koning te worden, maar hiervoor zal hij wel eerst zijn eigen koninkrijk moeten stichten. Zoek alle voorwerpen die hij hiervoor nodig heeft!
Vierkant Team

Vierkant Team

Denk Spelletjes ? Probeer elke level 1 blokje naar de uitgang te krijgen om de level te halen.
Samen Werken

Samen Werken

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met beide personen de vlag te bereiken om de level te halen. Je kunt telkens maar met 1 persoon te gelijk lopen, dus probeer slim gebruik van elkaar te maken.
Duplicator

Duplicator

Avontuur Spelletjes ? Deze robot loopt door een sombere, grijze ruimte, en krijgt allerlei opdrachten. Help jij hem om deze missies te volbrengen zonder dat hij hierbij het leven laat? Wanneer je met de muiscursor over de vraagtekens gaat, krijg je instructies.
Het Ravenmysterie

Het Ravenmysterie

Avontuur Spelletjes ? Een serie onopgeloste moorden zorgt voor onrust. Jij, detective John Anderson, gaat op jacht naar de seriemoordenaar en lost raadsels op. Zoek voorwerpen, praat met mensen en kijk naar beeldfragmenten die je kunnen helpen om de aanleiding van de moord te begrijpen. Een tatoeage van een raaf blijkt de rode draad door het verhaal te zijn. Jij bepaalt hoe de game eindigt!
Steve en de sleutels

Steve en de sleutels

Denk Spelletjes ? Jij bent Steve, een gele smiley op pootjes. De graaf heeft jouw vriendin zomaar ontvoerd uit jullie woning! Woest ben je, en je gaat meteen op weg om haar terug te halen. De weg naar de graaf is niet zonder gevaren en uitdagingen, dus doe je best! In ieder level moet je een sleutel pakken en kun je hulpmiddelen, zoals gele blokjes, inzetten om je doel te bereiken. Pak in ieder level alle sterren die in de lucht zweven!
Auto Doos

Auto Doos

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om in deze platform game door alle levels te komen, maar pas op voor andere dozen, hindernissen en water.
Shapik's zoektocht

Shapik's zoektocht

Avontuur Spelletjes ? De wereld waarin het wezentje genaamd Shapik woont, is mooi groen en vredig. Helaas wordt de rust wreed verstoord door indringers die zijn vriendje gevangennemen. Help jij Shapik om hem terug te vinden? In dit point & clickspel ga je op zoek naar oplossingen en uitwegen. Klik in de juiste volgorde op de dingen die Shapik verder kunnen helpen. Succes!
Topsy Turvy 2

Topsy Turvy 2

Denk Spelletjes ? Topsy, die een rustig en gelukkig leven leidt in het landje Turv, vindt opeens een opening, die er daarvoor nooit was. Nieuwsgierig als hij is, besluit hij om door de opening te kruipen om te zien wat daarachter verstopt zit. Plotseling komt Topsy in een ruimte terecht zonder bergen, zonder zwaartekracht, waar vloeren plotseling plafonds worden en omgekeerd. Alleen door raadsels op te lossen, kan Topsy terugkomen in zijn oude, vertrouwde wereldje. Help jij hem om weer thuis te komen? Hij moet hiervoor de vlag bereiken, en zo veel mogelijk munten verzamelen!
De Golem

De Golem

Avontuur Spelletjes ? De Golem is een leuk point&clickspel waarin je een bruin, kleien poppetje probeert verder te helpen. Probeer alle mysteries op te lossen en zet in de juiste volgorde de juiste voorwerpen in beweging om zo een weg voor de Golem te banen! Van oorsprong is een Golem een levend wezen dat uit niet-levend materiaal, zoals klei of modder, is gemaakt. Niet te verwarren met Gollum uit de Lord of the Rings, natuurlijk. Wist je dat de Golem een populair figuur is in Tsjechië?
Tijdmachine

Tijdmachine

Avontuur Spelletjes ? Reis door de tijd om jezelf te helpen deze fascinerende levels uit te spelen. Wanneer je door de tijd reist creëer je verschillende identieke versies van jezelf. Deze moeten samenwerken om uiteindelijk de kapotte tijdmachine te kunnen repareren.
Vorkheftruck Kind

Vorkheftruck Kind

Behendigheid Spelletjes ? Vorkheftruck kind is een zeer leuk, avontuurlijk platform spel. Probeer om telkens de exit te bereiken met behulp van blokken en vorkheftrucks.
Funny man

Funny man

Denk Spelletjes ? In dit leuke spelletje moet je een stabiele brug zien te bouwen met de voorwerpen bovenin het scherm, om dit grappige poppetje zo naar de overkant van het ravijn te krijgen. Denk goed na, en plaats de balken zo dat ze niet wegglijden en het ravijn in vallen. Met de muis kun je de balken verplaatsen, en door op de spatiebalk te drukken kun je ze draaien.
Johnny Finder

Johnny Finder

Avontuur Spelletjes ? De beker met het magische elixer is gestolen. Dr. Artiston heeft het op een of andere manier uit het nationale museum kunnen pikken. Johnny gaat op weg om de beker terug te vinden. Als de beker in verkeerde handen valt, is de wereld verloren. Je krijgt ongeloofelijke macht als je van het elixer drinkt, dat geldt dus ook voor de slechteriken. Help Johnny met zoeken en behoed ons allemaal voor een ramp.
BugBug

BugBug

Behendigheid Spelletjes ? Zoek op je avontuur naar voorwerpen voor je terugreis naar de ruimte.

Spelletjes - Puzzelen en Rennen Little Game