LeukeSpellen.Be

Puzzelen: De stoppen slaan door, Proximity, Puzzel Maniax, Ruimteradio

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Bob de Rover 3

Bob de Rover 3

Denk Spelletjes 7,5 Bob haalt weer kattekwaad uit en deze keer heeft hij nieuwe elektronische snufjes! Help hem om in te breken in een geheim laboratorium en andere zwaarbewaakte gebouwen. Ga op de uitkijk staan terwijl hij ondertussen wetenschappers, bewakers, veiligheidscamera's en meer probeert te ontwijken.
Bob de Slak 3

Bob de Slak 3

Denk Spelletjes 6,3 HELP! Bob de slak krijgt het heet onder de voeten... hij zit in de woestijn! Haal hem daar weg!
Kinder Tangram

Kinder Tangram

Denk Spelletjes 6,2 Kids Tangram is een leuk puzzelspel voor het hele gezin waaraan je met weinig inspanning, urenlang spelplezier beleeft. Leer deze vormen in de omlijnde dieren te plaatsen zonder je druk te hoeven maken over de tijd.
Bob de Slak 2

Bob de Slak 2

Denk Spelletjes 5,3 Bob de slak is terug en deze keer moet hij naar de verjaardag van zijn opa!
2048

2048

Denk Spelletjes 4,8 Probeer om het getal 2048 te laten verschijnen in één van de vierkantjes. Dit doe je door steeds dezelfde blokjes met elkaar te vermenigvuldigen, tot je eindelijk 2048 krijgt! Hiervoor moet je natuurlijk wel de juiste vermenigvuldiging toepassen, anders kom je niet goed uit.
7 woorden

7 woorden

Denk Spelletjes 4,7 Kun jij de zeven woorden in het Engels of Duits ontdekken in dit online puzzelspel? Probeer ze te vinden voordat de tijd om is. Je kunt altijd op de Hint-knop drukken als je er niet meer uitkomt.

Spelletjes - Puzzelen Little Game