LeukeSpellen.Be

Puzzelen: De stoppen slaan door, Proximity, Puzzel Maniax, Ruimteradio

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
7 woorden

7 woorden

Denk Spelletjes 4,7 Kun jij de zeven woorden in het Engels of Duits ontdekken in dit online puzzelspel? Probeer ze te vinden voordat de tijd om is. Je kunt altijd op de Hint-knop drukken als je er niet meer uitkomt.
Groenten verbouwen

Groenten verbouwen

Denk Spelletjes 4,3 Howdy, folks! Op deze boerderij kun je van alles verbouwen. Heb je zin in maïs, broccoli of pompoenen? Combineer de gewassen om de lekkerste groenten te maken in dit unieke puzzelspel.
Doodle God

Doodle God

Denk Spelletjes 4,1 Ben je in een creatieve bui? Deze tekenende god kan je hulp goed gebruiken bij het maken van nieuwe elementen.
Kerstpuzzel

Kerstpuzzel

Denk Spelletjes 3,8 Denk je dat het je lukt om al deze prachtige kerstpuzzels te voltooien? Stel foto's van vrolijke eekhoorns en meer samen in dit feestelijke online spel.
Waterleiding repareren

Waterleiding repareren

Denk Spelletjes 3,5 De waterleidingen in deze uitdagende levels liggen schots en scheef door elkaar. Kun jij ze draaien en ervoor zorgen dat het water weer in de juiste richting stroomt? Deze arme loodgieter kan je hulp goed gebruiken in dit lastige puzzelspel.
Cut the Rope: Magie

Cut the Rope: Magie

Denk Spelletjes 3,3 Dit betoverde koninkrijk zit vol met snoep en dit schattige monster is vastbesloten om alles op te eten! Kun jij hem helpen zijn buik vol te proppen met kilo's suikersnoep in dit online puzzelspel? Hij heeft je hulp nodig terwijl hij zijn magische krachten gebruikt om valstrikken te vermijden en touwen door te snijden die zijn pad blokkeren.
Liefdesmeter

Liefdesmeter

Meisjes Spelletjes 3,0 Is het ware liefde of gewoon vriendschap? Voer twee namen om te ontdekken wat jullie liefdespercentage is!

Spelletjes - Puzzelen Little Game