LeukeSpellen.Be

Puzzelen: De stoppen slaan door, Proximity, Puzzel Maniax, Ruimteradio

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Elsa: Jigsaw Puzzel

Elsa: Jigsaw Puzzel

Meisjes Spelletjes 2,2 Hoe snel kun jij alle stukjes van deze supercoole puzzels bij elkaar zoeken in dit leuke online spel? Voltooi verschillende filmscènes uit de populaire animatiefilm Frozen
Dieren Quiz

Dieren Quiz

Denk Spelletjes 1,6 Hoe goed kun jij dierennamen spellen? Stel je spelvaardigheden op de proef met deze leuke quiz. Elk level test je kennis en helpt je ook je taalvaardigheid te verbeteren. Korte dierennamen zijn waarschijnlijk geen probleem, maar kun je de langere dierennamen ook foutloos spellen? Daar kom je maar op één manier achter!
Logoquiz

Logoquiz

Denk Spelletjes 1,3 Weet jij welk logo bij welk merk hoort? Met deze quiz kom je erachter!
Dice Delve

Dice Delve

Denk Spelletjes ? Het wordt allemaal een beetje link in dit gevaarlijke doolhof. Ga samen met deze dappere ridder op een epische missie om alle monsters in het doolhof uit te schakelen. Hij zal wel al zijn hulpmiddelen en energie op een strategische manier moeten gebruiken om het eindgevecht te kunnen aangaan in dit avontuurlijke puzzelspel.
Pak mijn hand, vriendje

Pak mijn hand, vriendje

Denk Spelletjes ? Deze lieve monsters willen dolgraag handjes vasthouden. Zou jij ze misschien een handje kunnen helpen?
Doodle God Rocket Scientist

Doodle God Rocket Scientist

Denk Spelletjes ? Rome is niet in één dag gebouwd en moderne technologie ook niet. Kun jij de elementen combineren om raketten, vliegtuigen en zelfs atoombommen te maken? Gebruik je goddelijke krachten en je strategisch inzicht om een futuristische wereld te scheppen in dit epische simulatiespel.
Eierquiz

Eierquiz

Humor ? In Eierquiz ontdek je wat voor soort ei je zou zijn. Kies de afbeelding die je het meest aanspreekt. Het resultaat is ei-tastisch! En maak je geen zorgen, deze quiz is een eitje.
Snoepjesbom

Snoepjesbom

Denk Spelletjes ? Kun jij al deze snoepjes in de juiste volgorde wegspelen?
Tandwielen

Tandwielen

Denk Spelletjes 0,9 Probeer telkens om het oranje tandwiel aan het draaien te krijgen. Verschuif de andere tandwielen dus om dit te kunnen realiseren.
Schaap naar huis

Schaap naar huis

Denk Spelletjes 0,4 Deze schapenfamilie wil naar hun stal. Breng steeds alle drie schapen naar de pijl.
Zoek de playknop 7

Zoek de playknop 7

Denk Spelletjes 4,3 Dit spel bestaat uit allerlei minigames, elk met een andere uitdaging die je hersenen laat kraken. Volg alle aanwijzingen, let op de hints en los alle puzzels op in deze grappige game. Zodra je een icoontje van een playknop ziet, klik je daarop en ga je door naar het volgende level. Ga voor een highscore!

Spelletjes - Puzzelen Little Game