LeukeSpellen.Be

Puzzelen: De stoppen slaan door, Proximity, Puzzel Maniax, Ruimteradio

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Houten bruggen bouwen

Houten bruggen bouwen

Denk Spelletjes 0,2 In dit land van eilandjes en rivieren heb je bruggen nodig om je te verplaatsen. Een magiër heeft alle bruggen in dit land vernietigd. Ze zijn allemaal gesplitst in losse brugdelen en die moeten weer aan elkaar gebouwd worden. Niet iedereen kan bruggen bouwen. Jij vast wel. Maar alle begin is moeilijk, dus heb je hier wat plattegronden om te oefenen. Sommige houten delen kun je niet verplaatsen, soms liggen er magische spiegels in de weg, enz. Laat eens zien hoe goed jij puzzles op kunt lossen zodat alle bruggen gebouwd kunnen worden.
Letters Raden

Letters Raden

Denk Spelletjes 0,2 Probeer te raden wat de streepjes laten zien. Het kan van alles zijn; letters, nummers, symbolen en andere karakters. Als je weet wat het antwoord is kun je dat invullen.
Wapen Bouwen

Wapen Bouwen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Zet deze M-16 binnen 60 seconden in elkaar. Je kunt alleen stukken neerleggen die grenzen aan een stuk wat er al ligt. Om de paar tellen ontploft er een granaat waardoor alles weer door elkaar ligt.
Alchemist

Alchemist

Denk Spelletjes 0,2 Je bent het hulpje van de alchemist. Boven het veld zie je de kleurencombinaties die je nodig hebt voor de drankjes waar je meester om vraagt. Brouw de drankjes door steeds in de goede volgorde een lijn te trekken over de diamanten in het veld.
Kleuren schuiven

Kleuren schuiven

Denk Spelletjes 0,2 Een grappig denkspelletje waarin jij vierkanten moet vullen met één of meerdere kleuren. Versleep de gekleurde blokken zó, dat ze precies dat deel bedekken waar om wordt gevraagd. Dit kan de gehele vierkant zijn, maar ook een deel daarvan, waarna de rest met een andere kleur moet worden ingevuld. Je tijd wordt geteld!
Diamanten Puzzel

Diamanten Puzzel

Behendigheid Spelletjes 0,1 Plaats de puzzelstukken die naar beneden vallen in de puzzel. Heb je een puzzelstuk niet nodig, dan kan je het in het water laten liggen of op het vuur gooien om het te vernietigen.
Nonogram

Nonogram

Denk Spelletjes 0,1 Laat een vorm in het raster ontstaan door te kijken naar de getallen die boven de kolommen en naast de rijen staan. Staat er een 1 boven, dan mag er maar 1 blokje in die kolom. Staat er een 3 naast, dan mogen er in die rij maar 3 blokjes gevuld zijn. Staat er 2 keer een 2, dan betekent dat er 2 keer 2 blokjes gekleurd moeten zijn. Wanneer alles klopt, ontstaat er een mooie figuur en mag je door naar het volgende level.
Proximity

Proximity

Multiplayer Spelletjes 0,1 Probeer het veld te veroveren en een zo hoog mogelijke score te behalen!
Kettingen en tandwielen

Kettingen en tandwielen

Denk Spelletjes 0,1 Zorg dat de bewegende tandwielen de stilstaande aan het draaien krijgen! De gele horen bij de gele, de rode bij de rode, de grijze bij de grijze, enzovoorts. En, zoals meestal het geval is: hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt!
Brug Maken

Brug Maken

Denk Spelletjes 0,1 Bouw een brug waarmee je van de ene kant van de rivier naar de andere kant van de rivier kan oversteken. De brug werkt alleen als die van alleen hout is gemaakt.
Bout en moer 2

Bout en moer 2

Denk Spelletjes 0,1 Zorg dat je de moer naar de bout rolt, zodat je hem op de bout kunt schroeven. Door de lichtbruine balken of blokjes weg te klikken, kun je de moer op zo'n manier laten vallen dat hij precies op de juiste plek terechtkomt. De lichte balken kun je niet laten verdwijnen. De lichtgroene weer wel: die kunnen zowel verdwijnen als vallen. Probeer om alle 21 levels uit te spelen!
Spoorwisselspel

Spoorwisselspel

Denk Spelletjes 0,1 Verplaats je locomotief naar het station, en lever wagons af op de stations van hun bestemming. Je kunt aan de plaatjes op de wagons en de stations zien waar ze thuishoren. Koppel dus wagons aan je locomotief (dit kan alleen aan één kant, dus draai hem indien nodig), zet wissels om en zorg dat alle goederen hun bestemming bereiken! Denk goed na in welke volgorde je wagons meeneemt en ontkoppelt, want anders kom je klem te zitten. Succes met dit uitdagende en verslavende denkspel!
Driehoeken draaien

Driehoeken draaien

Denk Spelletjes 0,1 Draai de driehoeken op zo'n manier dat er groepen van minstens drie gelijksoortige vormen ontstaan. Het mooiste is natuurlijk dat je in één klik meerdere series maakt, doordat er een kettingreactie ontstaat. Zo verdien je in één klap een hele boel punten. Succes!
Onmogelijke Quiz 2

Onmogelijke Quiz 2

Denk Spelletjes 0,1 Dit is deel twee van de Onmogelijke Quiz, en ook hier speel je weer een absurde quiz waarin de antwoorden soms voor de hand liggen, maar vaak niet. Als jij de nodige kronkels in je hersenen hebt, zou het wel eens kunnen dat je een boel vragen goed beantwoordt. Succes!
De stoppen slaan door

De stoppen slaan door

Denk Spelletjes ? Je krijgt 1 minuut om zo veel mogelijk stoppen door te laten slaan in deze stoppenkast. Maak rijen door op de eerste en de laatste stop in een serie te klikken. Alle stoppen in die rij verdwijnen dan, en het geheel zakt naar onderen. Probeer om er drie stoppen van dezelfde kleur in voor te laten komen, voor een hogere score. Je kunt horizontale, verticale en diagonale rijen maken. Soms zie je stoppen met bijvoorbeeld 'X4' of 'X2' erop: dit zijn multipliers, die je score verhogen wanneer ze in een rij voorkomen.
Ruimteradio

Ruimteradio

Denk Spelletjes ? Klik op de stangen om ze weg te halen, maar zorg ervoor dat de satellietschotel boven de lijn blijft. Je mag door naar het volgende level zodra de cirkel boven aan rechts groen is.
Fruit Funitto

Fruit Funitto

Denk Spelletjes ? Leg de fruitstukken zo snel mogelijk op de juiste plekken in de bewegende rijen.
Rotation

Rotation

Denk Spelletjes ? Probeer om de beestje op dezelfde plek neer te zetten als bij het voorbeeld. Je verplaatst de beestjes door ze te draaien.
Valentijn Puzzel

Valentijn Puzzel

Denk Spelletjes ? Schuif de puzzelstukjes op de goede plaats totdat de puzzel compleet is.
Tweelingproblemen

Tweelingproblemen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer meer beide skaters op het zwart/rood geruite vierkant te krijgen. De tweelingen bewegen op dezelfde manier.
Flip It

Flip It

Denk Spelletjes ? Klik op de stukjes zodat ze omdraaien. Probeer in zo weinig mogelijke klikken alle vlakken wit te krijgen.
Figuren Wegklikken

Figuren Wegklikken

Denk Spelletjes ? Klik alle figuren weg van het scherm. Zodra er 85 figuren zijn is het game over.
Radarix

Radarix

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je telkens 3 knikkers van dezelfde kleur op 1 rij hebt liggen. Ga er dan vervolgens met de radar overheen om de knikkers te laten verdwijnen.
Omdraaien

Omdraaien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle witte vlakken weg te draaien voordat de tijd op is. Je draait vlakken om door er met de muis over heen te gaan.
Samensmelten

Samensmelten

Denk Spelletjes ? Probeer de driehoekjes weg te spelen door de cirkel te vormen die aan de linkerkant staat aangegeven.
Ringen met Kleur

Ringen met Kleur

Denk Spelletjes ? Draai de ringen net zolang totdat de ring dezelfde kleur heeft als de cirkel die in de ring zit.
Dubbel Kanon

Dubbel Kanon

Behendigheid Spelletjes ? Probeer telkens de blokken weg te schieten. Je kunt de blokken alleen weg schieten met de kogels die dezelfde nummers hebben als de doos.
Kruisblokken

Kruisblokken

Denk Spelletjes ? Per level wordt aangegeven hoeveel blokken je moet wegstrepen. Je mag niet meer of minder blokken wegstrepen dan aangegeven staat.
Anime Puzzel

Anime Puzzel

Kids Spelletjes ? Kies een puzzel uit en probeer deze binnen de tijd af te maken. Puzzelstukjes kunnen ook op de kop liggen.
Groen Laboratorium

Groen Laboratorium

Avontuur Spelletjes ? Loop door de verschillende levels en maak gebruik van de zwaartekrachtvelden om op de plaats van bestemming te komen!

Spelletjes - Puzzelen Little Game