LeukeSpellen.Be

Puzzelen: De stoppen slaan door, Proximity, Puzzel Maniax, Ruimteradio

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
2D-portaal

2D-portaal

Denk Spelletjes ? Wanneer tijdens een picknick jouw broodje plotseling in een scheur in de grond verdwijnt, duik jij erachteraan en kom je terecht in een vreemde wereld vol hindernissen. Overwin ze allemaal en doorloop alle levels om je sandwich uiteindelijk weer terug te vinden!
Ultieme waterval

Ultieme waterval

Denk Spelletjes ? Een nieuw spel in de 'Waterval'-serie! Plaats de spiegels, teleportatievensters (soort paarse knopen) of wind (blauwe knoppen) zo, dat de gekleurde straal afbuigt en de witte vormen met vloeistof vult.
Beroemde schilderijen 2

Beroemde schilderijen 2

Denk Spelletjes ? Heb jij ook zo gelachen toen je 'Beroemde schilderijen' speelde? Test dan ook je kunstkennis in het vervolg op dit grappige spel waarin dertig nieuwe parodieën op beroemde schilderijen worden getoond. Daaronder staat een meerkeuzemenu met telkens drie mogelijkheden. Lukt het jou om de originelen te raden van alle hilarische schilderijen?
Atoompuzzel

Atoompuzzel

Denk Spelletjes ? Verbind de juiste atomen met elkaar en zorg ervoor dat alle atomen uiteindelijk verdwijnen! Klik de atomen weg die tussen twee 'juiste' atomen staan. Deze smelten zo samen en verdwijnen daarna. Wanneer je het spel opent, zie je onder 'Good combinations' precies welke atomen je wel en niet met elkaar kunt verbinden.
Max connect 2

Max connect 2

Denk Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je allerlei punten met elkaar verbindt. Hierbij is het belangrijk dat je in gedachten houdt dat je moet beginnen èn eindigen bij de gele punt. Je kunt deze game in de makkelijke of moeilijke modus spelen. Veel plezier!
Flip It

Flip It

Denk Spelletjes ? Klik op de stukjes zodat ze omdraaien. Probeer in zo weinig mogelijke klikken alle vlakken wit te krijgen.
Denk en schuif

Denk en schuif

Denk Spelletjes ? Een grappig denkspelletje waarin je alle witte velden moet vullen met gekleurde blokjes. Deze blokjes zitten aan elkaar vast, dus is het belangrijk dat je ze in de juiste volgorde verplaatst: alleen dan kun je alle witte vlakken raken.
Zoek de playknop 4

Zoek de playknop 4

Denk Spelletjes ? Alweer een leuk, nieuw deel van 'Zoek de playknop'! Ook in dit spel is het de bedoeling dat je een serie minigames uitspeelt, om zo de 'Play'-knop te vinden waarmee je naar het volgende level kunt. Succes!
Tweelingproblemen

Tweelingproblemen

Behendigheid Spelletjes ? Probeer meer beide skaters op het zwart/rood geruite vierkant te krijgen. De tweelingen bewegen op dezelfde manier.
Zac Efron Puzzel

Zac Efron Puzzel

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel vind je 7 fantastische afbeeldingen van Zac Efron. Zac Efron is een beroemde filmster. We kennen deze mooie jongen allemaal van de bekende High School Musical films. In deze films speelt Zac de rol van Troy Bolton. Kies een van de plaatjes en maak er een mooie puzzel mee. Je kunt 7 verschillende puzzels maken.
Atoompuzzel 2

Atoompuzzel 2

Denk Spelletjes ? Een scheikundige puzzel, zo zou je deze 'atoompuzzel' wel kunnen noemen. Verbind de juiste atomen met elkaar en zorg ervoor dat alle atomen uiteindelijk verdwijnen! Het is de bedoeling dat je atomen wegklikt die tussen twee 'juiste' atomen staan. Zo smelten ze samen en verdwijnen ze. Wanneer je het spel opent, zie je onder 'Good combinations' precies welke atomen je wel en niet met elkaar kunt verbinden.
Binga

Binga

Denk Spelletjes ? Dit grappige spel bestaat uit allerlei minigames, elk met een andere uitdaging die je hersenen laat kraken. Los alle grappige puzzels op in dit leuke denkspel!
Fruit Funitto

Fruit Funitto

Denk Spelletjes ? Leg de fruitstukken zo snel mogelijk op de juiste plekken in de bewegende rijen.
Tijger en Monster

Tijger en Monster

Denk Spelletjes ? Een grappig spelletje waarin je ervoor moet zorgen dat de tijger en het monster bij elkaar komen. Ze staan nu een eind uit elkaar, en willen elkaar zo graag weer eens zien. Klik in de juiste volgorde op wit-grijze blokjes, zodat ze de juiste kant op vallen en bij elkaar komen.
Kettingen en tandwielen 2

Kettingen en tandwielen 2

Denk Spelletjes ? Zorg dat de bewegende tandwielen de stilstaande aan het draaien krijgen! De gele horen bij de gele, de rode bij de rode, de grijze bij de grijze, enzovoorts. En, zoals meestal het geval is: hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt!
Netbots

Netbots

Denk Spelletjes ? Verbind de 'netbots' met elkaar zoals staat aangegeven in het linkervenster. Bij de figuren staat ook hoeveel je er van moet maken. Ook spiegelbeeld is toegestaan!
Radarix

Radarix

Denk Spelletjes ? Zorg ervoor dat je telkens 3 knikkers van dezelfde kleur op 1 rij hebt liggen. Ga er dan vervolgens met de radar overheen om de knikkers te laten verdwijnen.
Zoek de blauwdruk

Zoek de blauwdruk

Denk Spelletjes ? Een leuke game waarin je op zoek gaat naar blauwdrukken, waarvan de elementen in 3D door de lucht lijken te zweven. Je kunt alleen vanuit een bepaalde hoek de blauwprint in zijn geheel bekijken. Hiervoor moet je de tekening in precies de juiste hoek houden, erg leuk om te doen! Je kunt dit spel in de 'relaxte' en 'moeilijke' modus spelen.
Tegels stapelen

Tegels stapelen

Denk Spelletjes ? Stapel alle tegeltjes zo op dat er één (hoge) stapel ontstaat. Hoe ga je te werk in dit uitdagende denkspelletje? Klik op een vlak waaraan twee tegeltjes grenzen om zo alle aangrenzende tegeltjes naar het vlak te verplaatsen. Probeer om te eindigen op het gele vakje met daarop een ster, voor een bonus!
Hawkeye Gamer

Hawkeye Gamer

Denk Spelletjes ? Dit spel verzamelt vele leuke spellen die je al eerder op onze site hebt gespeeld. Komen de spellen je bekend voor? Hoe meer vragen je goed beantwoordt, hoe meer punten je verdient!
Monsters en draaikolken

Monsters en draaikolken

Denk Spelletjes ? Klik in de juiste volgorde op de zwarte balkjes of bolletjes om de vriendelijke monstertjes, die in verschillende kleuren en vormen verschijnen, naar de rode draaikolkjes te verplaatsen. De boosaardige monstertjes, die je herkent aan een kwade blik op hun gezicht, mogen juist niet in de draaikolk terechtkomen.
Blije Bouwer

Blije Bouwer

Denk Spelletjes ? In dit grappige spelletje bestuur je een katrol met daaraan een haak. Pak de verschillende onderdelen op, en probeer ze beneden op de juiste plek te plaatsen. Dit lijkt makkelijker dan het is, want de voorwerpen schommelen nogal heen en weer. Succes!
Ik zag haar ook, met lasers

Ik zag haar ook, met lasers

Denk Spelletjes ? Laserstralen en hologrammen leiden twee verliefde poppetjes door het laboratorium. De poppetjes willen maar één ding: elkaar vinden. Activeer op het juiste moment de laserstralen en hologrammen en zorg dat beide geliefden niet door de platforms heen vallen!
Volt Connect 2

Volt Connect 2

Behendigheid Spelletjes ? In dit grappige vervolg op Volt Connect ga je ervoor zorgen dat het poppetje genaamd 'Volt' een verbinding kan maken met zijn andere elektrische vriendjes. Dit doe je door tussen hem en zijn vriendje andere voltpoppetjes te plaatsen, net zolang tot alle poppetjes met elkaar in verbinding staan. Kijk je wel uit dat er geen voltpoppetjes in het water vallen? Daar kunnen ze namelijk niet tegen! Ook moet je zorgen dat je snel genoeg bent: de poppetjes blijven namelijk in beweging en je moet ze dus wel op tijd met elkaar verbinden. Er zijn ook 'Sunny Volt'-poppetjes. Deze kunnen vliegen, en ze kunnen 2 voltpoppetjes meenemen tijdens hun vlucht. In ieder level heb je een bepaald aantal poppetjes tot je beschikking: dit aantal zie je rechts onderaan. Veel plezier!
Gezichtenkwartet

Gezichtenkwartet

Behendigheid Spelletjes ? Probeer een gezicht samen te stellen door de puzzelstukjes naar de juiste plek te slepen. Wanneer je tijd om is, of je een stukje naar een bezette plek hebt gesleept, verlies je een leven. Hoe vollediger het gezicht, hoe hoger je score. Als je een volledig veld leegspeelt, krijg je een extra leven.
Bubbelvrienden

Bubbelvrienden

Denk Spelletjes ? Zet luchtbellen in om de vissen weer in het water te krijgen en de krabben weer op het strand. Je kunt ook allerlei voorwerpen weghalen om je doel te bereiken. Wanneer de vis op het droge komt, of de krab in de zee, zijn de gevolgen fataal...
Valentijn Puzzel

Valentijn Puzzel

Denk Spelletjes ? Schuif de puzzelstukjes op de goede plaats totdat de puzzel compleet is.
Dubbel Kanon

Dubbel Kanon

Behendigheid Spelletjes ? Probeer telkens de blokken weg te schieten. Je kunt de blokken alleen weg schieten met de kogels die dezelfde nummers hebben als de doos.
Puzzeldief

Puzzeldief

Denk Spelletjes ? Verplaats de blokjes zo, dat ze samen op een nieuwe plek tegen elkaar komen. Alleen dan verdwijnen ze allemaal. Het puzzeldiefje kan de blokjes alleen verschuiven wanneer hij erachter kan kruipen, dus let goed op hoe, en in welke volgorde, je de blokjes verplaatst.
Piraten op de noordpool

Piraten op de noordpool

Denk Spelletjes ? Laat de schatkistjes in het ijzige water van de noordpool vallen, zodat de piraten ze op kunnen pikken. De kistjes moet je in beweging brengen door bijvoorbeeld kettingen door te snijden. Ook kun je er andere voorwerpen tegenaan laten rollen en zelfs bommen laten ontploffen, zodat deze de schatkist in het water duwen. Ijsschotsen kun je trouwens ook laten verdwijnen door erop te klikken.

Spelletjes - Puzzelen Little Game