LeukeSpellen.Be

Puzzelen: De stoppen slaan door, Proximity, Puzzel Maniax, Ruimteradio

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Anime Puzzel

Anime Puzzel

Kids Spelletjes ? Kies een puzzel uit en probeer deze binnen de tijd af te maken. Puzzelstukjes kunnen ook op de kop liggen.
Renga Samoerai

Renga Samoerai

Denk Spelletjes ? Welkom, leerling-samoerai. Dit is je laatste les. Nu je alle skills hebt verworven, is er nog maar één ding waar je aan zult moeten werken: je IQ! Speel daarom dit stenenspel om je hersenen te trainen en zo je IQ te verhogen. In ieder level krijg je een steen. Deze steen moet je in de vorm aan rechterkant zien te krijgen. De steen is meestal niet passend, dus je zult hem moeten draaien, of in meerdere stukken moeten snijden. Het aantal keren dat je stenen mag splijten, is beperkt.
Chakra's en energie

Chakra's en energie

Denk Spelletjes ? Wow, dit is wel een heel rustgevend en meditatief spel. Vul je chakra's met de energie van de gekleurde lotusbloemen. De ogen kunnen energie doorgeven: plaats ze zo, dat ze de straal kunnen afbuigen in de richting van de chakra's. Groene chakra's moet je vullen met groene energie, rode met rode energie, enzovoorts. Je kunt kleuren combineren: geel met blauw is groen. De witte stippen 'teleporteren' de energie: ze hoeven niet rechtstreeks in verbinding te staan met een energiebron, maar krijgen hun energie van een andere witte stip die wel in verbinding staat met een energiebron. Dit kan erg handig zijn. Veel plezier met dit uitdagende denkspelletje!
De levensbloem 1

De levensbloem 1

Avontuur Spelletjes ? Een wetenschapper heeft een geneeskrachtige bloem ontdekt. Nu ga jij op expeditie om meer van die bloemen te halen. Klik in de goede volgorde op de juiste dingen om je doel te bereiken. Succes!
Dit is fictie

Dit is fictie

Denk Spelletjes ? Dit is een game met daarin vijf verschillende minigames waarin je goed moet nadenken. In iedere minigame vind je onderin beknopte instructies. Zo is het in 'rotary' de bedoeling dat je zorgt dat ieder figuur uit één kleur komt te bestaan. In 'route' moet je alle rondjes verzamelen zonder dat je zelf klem komt te zitten. Veel (denk)plezier!
Fotopuzzel

Fotopuzzel

Denk Spelletjes ? Prachtige foto's, uitdagende puzzels... in iedere foto moet je rondjes, vierkanten of driehoeken zo verschuiven of draaien dat ze precies in de foto passen en opgaan in het geheel. Wanneer alle onderdelen op de juiste plek staan, mag je door naar de volgende foto!
Unagi 16

Unagi 16

Denk Spelletjes ? Dit is een heel leuk puzzelspel, waarin je in ieder level bijzondere raadsels moet oplossen. Kijk goed naar de plaatjes en probeer te bedenken wat er van je wordt verwacht. Soms zit het antwoord in een onverwachte hoek!
Samensmelten

Samensmelten

Denk Spelletjes ? Probeer de driehoekjes weg te spelen door de cirkel te vormen die aan de linkerkant staat aangegeven.
Molenspel

Molenspel

Denk Spelletjes ? Breng de molens aan het draaien door ondergrondse radertjes met elkaar in verbinding te brengen. Denk goed na welke radertjes je waar plaatst, want niet alle combinaties en posities zijn mogelijk!
Bliksemse lamp

Bliksemse lamp

Denk Spelletjes ? Zorg dat de lamp gaat branden! Leid een stroompje vanaf de energiebron (bliksemschicht) naar de lamp. Hierbij gebruik je transmitters om de energie over te brengen. Zodra alle cirkels (stippellijnen) met elkaar in verbinding staan, kan de stroom van de energiebron naar de lamp komen. Houten voorwerpen kun je laten verdwijnen door erop te klikken. Metalen voorwerpen kun je niet laten verdwijnen.
Slapende doosjes 2

Slapende doosjes 2

Denk Spelletjes ? Weer zo'n leuk spelletje van 30 levels waarin je dozen wakker moet proberen te maken! Plaats de stukjes hout zo, dat de voorwerpen in beweging komen, vallen, draaien, rollen of schuiven en er uiteindelijk tegen de doos aan komen. Deze verliest hierdoor zijn evenwicht, valt om en wordt wakker. Zodra hout in contact komt met zwarte voorwerpen, verdwijnt het. Je kunt hout niet combineren met metaal of met bakstenen. Hoe hoger je komt in de levels, hoe ingewikkelder het spelletje wordt!
Binga 3

Binga 3

Behendigheid Spelletjes ? Dit spel bestaat uit allerlei minigames, elk met een andere uitdaging die je hersenen laat kraken. Volg alle aanwijzingen, let op de hints en los alle puzzels op in dit grappige puzzelspel!
Zoek de sleutel 3

Zoek de sleutel 3

Denk Spelletjes ? Heb je het spelletje 'Zoek de sleutel' wel eens gespeeld? Na het vervolg is er nog een derde deel gemaakt. Ook dit bestaat weer uit allerlei leuke minigames waarin je de sleutel te pakken moet zien te krijgen.
Roodsloper

Roodsloper

Denk Spelletjes ? De rode blokken zijn vervelend. Klik op ze om ze weg te halen of laat ze uit het scherm vallen. De groene blokken zijn leuk, zij mogen niet uit het scherm vallen. En de blauwe blokken zijn neutraal, het maakt niet uit of je ze weghaalt of laat staan. Veel plezier!
Hoe slim ben jij?

Hoe slim ben jij?

Denk Spelletjes ? Je bent een alien, geland op de aarde. Ga de piramide binnen en probeer zo veel mogelijk informatie te verzamelen over deze vreemde, oude beschaving. Hoe meer oplossingen je vindt, hoe hoger je IQ wordt!
Boze groenten

Boze groenten

Avontuur Spelletjes ? In de ooit zo rustige groentetuin is onrust ontstaan: er is een fruitinvasie gaande! De groenten pikken het niet dat het fruit ook een stukje vruchtbare grond wil gebruiken, en daarom besluiten ze om tot aktie over te gaan. Probeer in dit Angry Birds-achtige spel om de vruchten te raken met behulp van de 'boze' groenten, die allemaal verschillende eigenschappen hebben. Deze worden uitgebreid uitgelegd in het spel zelf. Schiet ze allemaal in de richting van het fruit, om dit uit te schakelen. Kijk je wel uit voor de scherpe pinnen? Veel plezier met het spelen van dit uitdagende en verslavende spelletje!
Cute's raadselspel

Cute's raadselspel

Denk Spelletjes ? In dit spel moet je een aantal raadsels oplossen door op het pictogram te klikken dat het antwoord uitdrukt. Alle vragen worden in het Engels gesteld.
Lamp aan 2

Lamp aan 2

Denk Spelletjes ? Zorg voor een rechtstreekse verbinding tussen het lampje en de batterij! Hiervoor moet je de blokjes met de draden net zo lang draaien tot alle onderdelen met elkaar in verbinding staan en de stoom erdoorheen kan lopen.
Eilandreis

Eilandreis

Behendigheid Spelletjes ? Quozzle is een bijzonder wezentje met maar twee ledematen. Ze woont samen met haar familie en vrienden op een eiland. Op een dag komt er een schip vol indringers aangevaren. Deze ontvoeren de dorpsbewoners en steken het dorp in brand. Het lukt Quozzle om te ontsnappen, en ze besluit om naar het dorp aan de andere kant van het eiland te lopen, om van daaruit haar zussen van het schip te redden. Zonder jouw hulp gaat dit haar niet lukken omdat ze zich vrij onhandig verplaatst, dus doe je best voor haar en haar zussen!
Trollface zoekspel 1

Trollface zoekspel 1

Denk Spelletjes ? In dit Trollface-spel kun je allerlei opdrachten uitvoeren (proberen om een toilet binnen te komen, ontkomen aan de brandstapel, je kunt het zo gek niet bedenken). Maak de juiste keuze, anders moet je het level weer opnieuw spelen!
Slapende doosjes 4

Slapende doosjes 4

Denk Spelletjes ? Dit is alweer het vierde spelletje uit de serie 'Slapende doosjes'. Ook hier is het de bedoeling dat je slapende doosjes wakker maakt. Ditmaal doe je dit door figuren te tekenen, die vervolgens veranderen in blokjes hout. Zorg ervoor dat de stukjes hout de doosjes direct of indirect aan het wankelen brengen. De doosjes vallen zo om en worden wakker. Combineer de houten figuren handig met elkaar, om het doosje in zo weinig mogelijk pogingen wakker te schudden. Hoe hoger je komt in de levels, hoe ingewikkelder het spelletje wordt!
Oranje zwaartekracht

Oranje zwaartekracht

Denk Spelletjes ? Een grappig denk- en behendigheidsspel waarin een sinaasappel alle citroenen moet opeten voordat hij naar de uitgang mag (een grijs rondje, wordt groen zodra alle citroenen op zijn). Hij heeft hierbij je hulp nodig: jij kunt het touw waaraan hij hangt, doorsnijden, zodat hij omlaag valt of omhoog vliegt. Soms is het slimmer om het sinaasappeltje op een andere manier te laten bewegen: bijvoorbeeld door het roze rondje te verplaatsen of door de hendel die aan het groene rondje zit, rond te draaien, waardoor het een soort katrol wordt. Zo kun je het touw langer of korter maken. Je kunt het touw verbinden met groene rondjes waarin pijltjes staan. Deze pijltjes geven de richting aan die de sinaasappel op gaat zodra het touw wordt doorgesneden. Zorg dat de sinaasappel alle citroenen opeet zonder dat hij tegen de scherpe punten aan komt!
Snelle puzzel

Snelle puzzel

Kids Spelletjes ? Verzamel de verschillende puzzelstukken en plaats ze op het plaatje in het midden. Doorloop zo alle levels in de beschikbare tijd.
Trollface zoekspel 3

Trollface zoekspel 3

Denk Spelletjes ? Ook in deze aflevering van het Trollface-zoekspel ga je allerlei opdrachten uitvoeren: bommen en mijnen ontwijken, een doosje juist niet tot ontploffing brengen, met een tank een brug over rijden, je kunt het zo gek niet bedenken. Maak de juiste keuze, anders moet je het level weer opnieuw spelen!
Groen Laboratorium

Groen Laboratorium

Avontuur Spelletjes ? Loop door de verschillende levels en maak gebruik van de zwaartekrachtvelden om op de plaats van bestemming te komen!
Piratenoorlog

Piratenoorlog

Denk Spelletjes ? De koningin van de Caraïben is ontvoerd door een stel piraten. Zorg dat de goudkleurige soldaten het piratenschip kunnen enteren en stop alle piraten in de lege vaten. Hoe meer piraten je gevangenzet, hoe meer stukken van de grote sleutel zichtbaar worden. Met deze sleutel kun je de deur openen waarachter de koningin gevangen wordt gehouden. Succes!
Zoek de playknop 6

Zoek de playknop 6

Denk Spelletjes ? De playknop heeft zich weer eens verstopt! Los alle grappige puzzels op in dit leuke point&click-spel, zodat je in ieder level de playknop vindt. Klik hier vervolgens op om naar het volgende level door te gaan.
Lamp aan

Lamp aan

Denk Spelletjes ? Zorg voor een rechtstreekse verbinding tussen het lampje en de batterij! Hiervoor moet je de blokjes met de draden net zo lang draaien tot alle onderdelen met elkaar in verbinding staan en de stoom erdoorheen kan lopen.

Spelletjes - Puzzelen Little Game