LeukeSpellen.Be

Puzzelen: De stoppen slaan door, Proximity, Puzzel Maniax, Ruimteradio

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Kameleonvirus

Kameleonvirus

Denk Spelletjes ? Zorg dat jouw virus het hele veld verovert voor de tijd om is! Laat hem steeds veranderen van kleur, zodat hij alle cellen om hem heen verovert tot uiteindelijk alle cellen in het veld dezelfde kleur hebben. De eerste drie levels van het spel zijn makkelijk, de volgende zeven zijn gemiddeld en daarna begint het echte moeilijke werk!
Symfonie

Symfonie

Denk Spelletjes ? Lichtstralen in verschillende kleuren moeten gevangen worden in de cirkels van dezelfde kleur. Dit kun je doen met behulp van de pijlen, die je precies op die plek in de straal moet plaatsen om deze af te buigen richting cirkel. Wanneer alle cirkels gevuld zijn, ga je door naar het volgende level.
Ruimteradio

Ruimteradio

Denk Spelletjes ? Klik op de stangen om ze weg te halen, maar zorg ervoor dat de satellietschotel boven de lijn blijft. Je mag door naar het volgende level zodra de cirkel boven aan rechts groen is.
Ninjaschilder 2

Ninjaschilder 2

Denk Spelletjes ? Ook ninja's nemen wel eens een kwast of een verfroller ter hand, zoals je ziet in dit grappige behendigheidsspel. Zorg dat je vliegensvlugge ninja alle verfbommen te pakken krijgt en schilder de hele wand in de kleur waar om wordt gevraagd! Verzamel verder sterren voor allerlei nuttige upgrades, zoals een iglo, een palmboom, een blokhut, een huis of een vliegende schotel.
Vormen vouwen

Vormen vouwen

Denk Spelletjes ? Hou je van denkspellen? Speel dan dit uitdagende spel en vouw de losse, scharnierende vormen in de juiste volgorde terug zodat ze het lege figuur vullen. Ze zitten met scharnieren aan elkaar vast en je moet ervoor zorgen dat ze elkaar niet in de weg zitten wanneer je een draai maakt. Succes!
Omdraaien

Omdraaien

Behendigheid Spelletjes ? Probeer alle witte vlakken weg te draaien voordat de tijd op is. Je draait vlakken om door er met de muis over heen te gaan.
Kluis vol aliens

Kluis vol aliens

Denk Spelletjes ? De maan is tegen de aarde gebotst, en hierbij zijn een aantal buitenaardse wezentjes overgesprongen van de maan naar de aarde. Maar het gekke is, dat ze hierna meteen in een kluis zijn opgesloten. Help jij ze om te ontsnappen door alle puzzels op te lossen? Er zijn 21 leuke uitdagingen, plus nog een bonuslevel!
Rotation

Rotation

Denk Spelletjes ? Probeer om de beestje op dezelfde plek neer te zetten als bij het voorbeeld. Je verplaatst de beestjes door ze te draaien.
De stoppen slaan door

De stoppen slaan door

Denk Spelletjes ? Je krijgt 1 minuut om zo veel mogelijk stoppen door te laten slaan in deze stoppenkast. Maak rijen door op de eerste en de laatste stop in een serie te klikken. Alle stoppen in die rij verdwijnen dan, en het geheel zakt naar onderen. Probeer om er drie stoppen van dezelfde kleur in voor te laten komen, voor een hogere score. Je kunt horizontale, verticale en diagonale rijen maken. Soms zie je stoppen met bijvoorbeeld 'X4' of 'X2' erop: dit zijn multipliers, die je score verhogen wanneer ze in een rij voorkomen.
Vormen vouwen 2

Vormen vouwen 2

Denk Spelletjes ? Nog meer uitdagende vormen die je moet zien te maken in dit vervolg op Vormen vouwen! Vouw de losse, scharnierende vormen in de juiste volgorde terug zodat ze het lege figuur vullen. Ze zitten met scharnieren aan elkaar vast en je moet ervoor zorgen dat ze elkaar niet in de weg zitten wanneer je een draai maakt. Succes!
Interlocked

Interlocked

Denk Spelletjes ? Dit is echt een geniaal puzzelspel, waarin je ruimtelijke inzicht en denkvermogen op de proef worden gesteld! Het is de bedoeling dat je alle onderdelen van de blokken uit elkaar haalt. Hoe verder je komt, hoe moeilijker het wordt! Je kunt deze game zowel in de gewone modus als in de challenge-modus spelen.
Linx Gemakkelijk

Linx Gemakkelijk

Denk Spelletjes ? Verbind blokjes van dezelfde kleur met elkaar in zo min mogelijk klikken. Je verbindt ze met elkaar door een pad te tekenen over de donkerblauwe tegels. Je kunt het spel ook in de 'kleurenblind'-modus spelen!
Beroemde schilderijen

Beroemde schilderijen

Denk Spelletjes ? Ben jij een kunstkenner? Test het in dit grappige spel waarin dertig parodieën op beroemde schilderijen worden getoond. Daaronder een meerkeuzemenu met telkens drie mogelijkheden. Geef je ogen de kost en probeer om het origineel van alle hilarische schilderijen te raden!
Linx Moeilijk

Linx Moeilijk

Denk Spelletjes ? Verbind blokjes van dezelfde kleur met elkaar in zo min mogelijk klikken. Je verbindt ze met elkaar door een pad te tekenen over de donkerblauwe tegels. Je kunt het spel ook in de 'kleurenblind'-modus spelen!
Gekleurde blokkenschuiver

Gekleurde blokkenschuiver

Denk Spelletjes ? Los iedere puzzel op door de blokjes naar de hokjes te leiden die dezelfde kleur hebben. Je kunt ook alle blokjes van één kleur tegelijk verplaatsen, met behulp van de 'bot'-knop. Iedere kleur gaat een andere kan op: de gele gaat omhoog, de rode gaat naar rechts, de groene gaat omlaag en de blauwe gaat naar links. De blokjes hebben elkaars hulp nodig om hun bestemming te bereiken: ze kunnen elkaar een bepaalde kant op duwen, waar ze op eigen kracht niet heen zouden kunnen. Denk goed na in welke volgorde je de blokjes verplaatst!
Figuren Wegklikken

Figuren Wegklikken

Denk Spelletjes ? Klik alle figuren weg van het scherm. Zodra er 85 figuren zijn is het game over.
Skatoony

Skatoony

Denk Spelletjes ? Raad in zes pogingen wat Hoo de aap probeert te schilderen.
Bout en moer 3

Bout en moer 3

Denk Spelletjes ? Dit is een leuke onderwaterversie van het spelletje Bout en moer! Zorg dat je de moer naar de bout rolt, zodat je hem op de bout kunt schroeven. Door de blauwe blokjes of balken weg te klikken, kun je de moer op zo'n manier laten vallen dat hij precies op de juiste plek terechtkomt. De houten balken kun je niet laten verdwijnen. Inktvissen kun je als trampoline gebruiken. Probeer om alle 21 levels uit te spelen!

Spelletjes - Puzzelen Little Game