LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

Advertentie
Moto X3M

Moto X3M

Race Spelletjes 4,3 Ga snel naar het strand, race met deze vet coole motor over het zand en probeer de finish te bereiken voordat de tijd om is.
Thug Racer

Thug Racer

Race Spelletjes 7,2 Yo, man! Ben je er klaar voor? Spring in je bolide en wees de politie te snel af terwijl je de straten van de stad stijlvol onveilig maakt. Kun jij binnen de tijd alle checkpoints bereiken in dit ouderwets coole racespel?
Ado Stunt Car 2

Ado Stunt Car 2

Race Spelletjes 7,0 In deze 3D autorijgame kan je de ene na de andere waanzinnige stunt uithalen. Kies een van de onverwoestbare sportwagens en zet je schrap om van hellingen te vliegen en supervette salto's te maken. Deze auto's kunnen wel tegen een stootje!
Truck Driver Crazy Road 2

Truck Driver Crazy Road 2

Race Spelletjes 7,0 En daar hebben we weer een verzameling knotsgekke wegen in dit heftige spel op de weg. Neem plaats achter het stuur van deze kolossen en lever je lading af. Je kunt ook wat gave parkeeruitdagingen aangaan als je denkt dat je ze aankunt.
Auto Parkeren 7

Auto Parkeren 7

Behendigheid Spelletjes 6,9 Hoe goed kun jij parkeren? Test je parkeervaardigheden in dit gloednieuwe arcadespelletje voor je browser, Parking Fury. Toon iedereen hoe het moet!
Monster Truck Voetbal 2018

Monster Truck Voetbal 2018

Sport Spelletjes 6,9 Je hebt nog nooit zo voetbal gespeeld! Spring in de cabine van een monstertruck en zet je schrap om je land te verdedigen in een internationaal toernooi. Neem het op tegen enkele van de beste coureurs ter wereld in dit wilde sportspel. Kun jij voorbij de concurrentie schieten en talloze doelpunten scoren?
Moto X3M: Winter

Moto X3M: Winter

Race Spelletjes 6,8 Kan je de feestdagen beter doorbrengen dan je leven te riskeren met tientallen halsbrekende stunts? Spring op die fiets en zet je schrap voor het ontwijken van enorme zagen terwijl je door een winters wonderland sprint. Haal jij elke eindstreep zonder jezelf op te blazen tegen stapels TNT-kisten of andere knotsgekke gevaren? Dit hilarische winterracespel houd je bezig tot de lente, of nog langer!
Asfalt Speed Racing 3D

Asfalt Speed Racing 3D

Race Spelletjes 6,7 Altijd al de snelste racer ter wereld willen zijn? Die kans krijg je nu in het spannende racespel Asphalt Speed Racing! Laat aan de rest van de wereld zien dat jij de beste bent!

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game