LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Advertentie
FMX Team

FMX Team

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer om door 15 levels heen te stunten met je motor.
Sneeuwquad

Sneeuwquad

Race Spelletjes 0,6 Rijd met je quad over het steeds moeilijker wordende sneeuwparcours. Onderweg kan je punten halen.
Op verzoek van de eigenaar

Op verzoek van de eigenaar

Race Spelletjes 0,6 Er wachten vier klanten op hun auto, die jij gaat stylen. Je klanten hebben hele specifieke wensen. Luister goed naar hen en lever de auto op precies zoals zij wensen.
Auto Stelen 2

Auto Stelen 2

Race Spelletjes 0,5 Je bent de beste dief van het land maar je wilt de beste van de hele wereld worden. Steel daarom deze auto's zonder dat iemand er iets van merkt.
Bureaurace 2

Bureaurace 2

Race Spelletjes 0,5 Jij en je medestudenten hebben een leukere manier gevonden om jullie bureau te gebruiken dan om studieboeken op te leggen: jullie organiseren er een race met autootjes! Met potloden, inktpotjes en penselen hebben jullie een heus parcours gebouwd, waar jullie mini-auto overheen moet rijden. Verzamel zo veel mogelijk sterren en andere bonussen en vermijd obstakels als vlakgommen en inktpotjes.
Hondenrace

Hondenrace

Race Spelletjes 0,5 Plaats je weddenschap en zorg ervoor dat jouw hond eindigt op de plek waarop jij gewed hebt. Verzamel de sterren voor bonuspunten, maar ontwijk alle andere voorwerpen op de wedstrijdbaan.
Mercedes Drifting

Mercedes Drifting

Race Spelletjes 0,5 Driften in de sneeuw, en dan ook nog in een prachtige Mercedes, daar gaat je hart toch harder van kloppen? Laat zo veel mogelijk sneeuw tegen de wanden aan spatten en leef je helemaal uit in de sneeuw!
Brandweerauto

Brandweerauto

Behendigheid Spelletjes 0,4 Race met je brandweerauto naar de brand en blus hem voor de tijd om is. Succes!
Brandweer

Brandweer

Behendigheid Spelletjes 0,4 In dit leuke en uitdagende racespelletje moet je branden blussen. Vul eerst de brandweerauto met water en rijd naar het brandende gebouw zonder het water te verliezen. Blus dan de brand voor het gebouw helemaal uitbrandt. Succes!
Robot Race

Robot Race

Race Spelletjes 0,4 In deze game bestuur je een robot, die als doel heeft om de andere speler, die door de computer wordt bestuurd, te verslaan. Je kan eerst zelf een robot kiezen: je hebt keuze uit vier verschillende robots. Voordat je gaat racen, kan je wat oefenen. Dus kies een robot, kies een circuit, koop upgrades en start de race!
Parkeergekte

Parkeergekte

Behendigheid Spelletjes 0,3 In dit parkeerspel krijg je 300 seconden de tijd om je auto telkens op de aangewezen plek te parkeren. Je kunt op de kaart links boven zien waar je naar toe moet. Rijd wel voorzichtig, want als je ergens tegenaan botst of op dynamiet rijdt, verlies je tot wel 30 seconden! Maar als je een klokje vindt, krijg je er ook weer tijd bij. Er zijn 25 levels in dit spel - tot welk level kom jij voor je tijd op is?
Offroaders

Offroaders

Race Spelletjes 0,3 Stuur je monstertruck over het parcours en probeer om als eerste over de finish te rijden. Er zijn 10 races te rijden, dus daar ben je wel even druk mee!
Rocky Rider

Rocky Rider

Race Spelletjes 0,3 Wow, wat een bijzondere auto: eentje die superverre sprongen kan maken! Speel ieder level zo snel mogelijk uit en kijk uit dat je auto niet geplet wordt of op een andere manier beschadigingen oploopt. Pak alle bonussen die er zijn, zodat je aan het einde van het level een extra leven verdient!
Quad trials 2

Quad trials 2

Race Spelletjes 0,3 Met jouw quad ga je allerlei mooie trials rijden op uitdagende parcoursen!
Autorijles met Caravan 2

Autorijles met Caravan 2

Race Spelletjes 0,2 Probeer de auto met caravan in het parkeervak te rijden voordat de tijd voorbij is.
Offroaders 2

Offroaders 2

Race Spelletjes 0,2 Dit is het vervolg op het monstertruckspel Offroaders. Stuur je monstertruck over het parcours en probeer om als eerste over de finish te rijden. Pak zo veel mogelijk sterren! Er zijn 10 races te rijden, dus daar ben je wel even druk mee!
Heftruck Rijden

Heftruck Rijden

Race Spelletjes 0,1 Zet de lading op de juiste plaats om door te gaan naar het volgende level.
Boeven Vangen

Boeven Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,1 Achtervolg de boeven en kijk wat de boeven van plan zijn om te doen. Pas op dat ze je niet in de gaten krijgen want dan is het spel voorbij.
Cowboy Biker

Cowboy Biker

Race Spelletjes 0,1 De tijd dat cowboys op paarden reden is wel voorbij. Tegenwoordig rijden ze natuurlijk op een crossmotor. Jij dus ook. De bedoeling is dat je zoveel mogelijk stunts uithaalt met je moter, want dat kun je als de beste. Gebruik de pijltjestoetsen om wheelies te maken, snelheid te maken, te springen en nog meer. Des te beter de stunts, des te meer punten je krijgt. Zorg dat je de beste wordt.
4-Seizoenenrally

4-Seizoenenrally

Race Spelletjes 0,1 Rijd met je monstertruck over het steeds moeilijker wordende parcours. Onderweg kan je punten halen. Er zijn vier seizoenen, probeer al deze levels te halen!
Snelle autodief

Snelle autodief

Behendigheid Spelletjes 0,1 Blijkbaar hebben jouw rijkunsten indruk gemaakt op je mafiabaas, want hij geeft je de opdracht om aan de slag te gaan als autodief! Steel de auto's die met een groene pijl worden aangegeven. Soms moet je hier eerst andere auto's voor verplaatsen, omdat je anders niet bij de uitgang kunt komen zonder ertegenaan te botsen. En dat moet je juist vermijden want er kan een autoalarm afgaan, en je krijgt strafpunten. Hou je de klok goed in de gaten? Een goede autodief gaat snel en ongemerkt te werk!
Heuvelcross

Heuvelcross

Race Spelletjes 0,1 Motorcrossen in een landschap vol heuvels, is er iets leukers? Maak salto's voor- en achterover, doe wheelies en probeer om zo snel mogelijk de finish te halen. Kijk wel uit dat je niet op de kop terechtkomt na een sprong, want dan is het voorbij!
Geen limieten

Geen limieten

Race Spelletjes 0,1 Probeer elke ronde succesvol van de ene schans naar de andere schans te springen. Let dus goed op dat je niet hard of te zacht gaat, want dan mislukt je landing!
Magneetwagen

Magneetwagen

Race Spelletjes 0,1 Trek je auto met een magneet over het circuit en zorg dat hij niet van de weg af raakt. Je kunt je auto op allerlei fronten upgraden: sturen, tractie, nitro, remmen, turbo en snelheid. Met een nitro geef je even extra veel gas, waardoor de auto vooruitschiet en je een botsing kunt voorkomen. Verzamel sterren voor extra geld, en klokjes voor bonustijd! Het is de bedoeling dat je achteruit door de finish rijdt.
De weg naar de top

De weg naar de top

Behendigheid Spelletjes 0,1 Vind de weg naar de top en pak zo veel mogelijk munten waarmee je upgrades kunt kopen voor je terreinwagen!
Maan Racer

Maan Racer

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer alle astronauten bij hun eindbestemming te krijgen door veilig over deze heuvels te rijden.
Wedstrijd onder water

Wedstrijd onder water

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een slimme vis, die een wedstrijdje gaat doen met een andere vis om zo veel mogelijk muntjes te verzamelen. Er zwemmen ook allerlei andere waterdieren, dus kijk uit voor botsingen en pak de rode pepers voor wat extra snelheid!
Kikker in het zwembad

Kikker in het zwembad

Race Spelletjes ? Als kikker ben jij natuurlijk in je element in een zwembad. Stap in je zwemband en suis van de glijbaan af. Pak tijdens je afdaling alle bonussen die er maar te halen zijn, zodat je na het level upgrades kunt uitvoeren om nog betere resultaten te behalen. Ook kun je met bepaalde upgrades bijzondere kunstjes uitvoeren (bijvoorbeeld een platte duik of een handstand)!
Woeste wildwaterbaan

Woeste wildwaterbaan

Race Spelletjes ? Stap in je rubber boot en suis de wildwaterbaan af zonder dat je tonnen of andere obstakels raakt! Voer stunts uit voor extra veel punten, waarmee je een snellere boot kunt kopen.
Space Race 2

Space Race 2

Race Spelletjes ? Probeer als eerste over de streep te komen in deze ruimterace. Pas op dat je niet van de baan afvliegt!
GP Racing Madness

GP Racing Madness

Race Spelletjes ? Deze racegame bevat 6 circuits, die elk weer uit 5 segmenten bestaan. Je hebt 30 seconden voor ieder segment, dus zorg dat je snel bent en tegelijkertijd je motor perfect beheerst!
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game