LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Advertentie
Heuvels Racer 3

Heuvels Racer 3

Race Spelletjes 0,5 Stap op je motor en cross lekker over de heuvels! Verzamel alle balletjes om naar het volgende level te gaan.
Militaire achtervolging

Militaire achtervolging

Behendigheid Spelletjes 0,5 Jij bent een soldaat en gaat terroristen gevangennemen die proberen in het Alpha Teamnetwerk binnen te dringen. Ze rijden op de snelweg en jij krijgt op je beeldscherm te zien welke terroristenauto's je moet vernietigen door ze aan de kant te duwen. Deze zijn met een rood kruis gemarkeerd. Probeer om de andere auto's te ontwijken, want iedere botsing vertraagt je weer!
Mercedes Drifting

Mercedes Drifting

Race Spelletjes 0,5 Driften in de sneeuw, en dan ook nog in een prachtige Mercedes, daar gaat je hart toch harder van kloppen? Laat zo veel mogelijk sneeuw tegen de wanden aan spatten en leef je helemaal uit in de sneeuw!
Brandweer

Brandweer

Behendigheid Spelletjes 0,5 In dit leuke en uitdagende racespelletje moet je branden blussen. Vul eerst de brandweerauto met water en rijd naar het brandende gebouw zonder het water te verliezen. Blus dan de brand voor het gebouw helemaal uitbrandt. Succes!
Jungle Quad

Jungle Quad

Race Spelletjes 0,5 Rijd deze snelle quad door dit gevaarlijke junglelandschap, en zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt!
Heuvelcross

Heuvelcross

Race Spelletjes 0,4 Motorcrossen in een landschap vol heuvels, is er iets leukers? Maak salto's voor- en achterover, doe wheelies en probeer om zo snel mogelijk de finish te halen. Kijk wel uit dat je niet op de kop terechtkomt na een sprong, want dan is het voorbij!
Huskyrace

Huskyrace

Kerst Spelletjes 0,4 Jij en je husky's doen mee aan een hondenrenwedstrijd. Je kunt verschillende banen kiezen, en je kunt dit spel in je eentje, maar ook met zijn tweeën spelen!
Sneeuwquad

Sneeuwquad

Race Spelletjes 0,4 Rijd met je quad over het steeds moeilijker wordende sneeuwparcours. Onderweg kan je punten halen.
Dierenrace

Dierenrace

Race Spelletjes 0,4 De dieren in de dierentuin vervelen zich vandaag, maar daar weten ze wel iets op, ze gaan lekker racen. Allemaal komen ze aan de beurt. Wat een manier om de dag door te komen, zeg! Doe je best en laat zien hoe snel jij kunt racen. Als je door de modder of het gras gaat, verlies je snelheid. Als je over een bananenschil rijdt, glij je uit. Verzamel power-ups en speed-boostst door eroverheen te rijden. Win zoveel mogelijk trofeeën om nieuwe circuits en nieuwe coureurs te kunnen kiezen.
Op verzoek van de eigenaar

Op verzoek van de eigenaar

Race Spelletjes 0,4 Er wachten vier klanten op hun auto, die jij gaat stylen. Je klanten hebben hele specifieke wensen. Luister goed naar hen en lever de auto op precies zoals zij wensen.
Parkeergekte

Parkeergekte

Behendigheid Spelletjes 0,4 In dit parkeerspel krijg je 300 seconden de tijd om je auto telkens op de aangewezen plek te parkeren. Je kunt op de kaart links boven zien waar je naar toe moet. Rijd wel voorzichtig, want als je ergens tegenaan botst of op dynamiet rijdt, verlies je tot wel 30 seconden! Maar als je een klokje vindt, krijg je er ook weer tijd bij. Er zijn 25 levels in dit spel - tot welk level kom jij voor je tijd op is?
Hondenrace

Hondenrace

Race Spelletjes 0,3 Plaats je weddenschap en zorg ervoor dat jouw hond eindigt op de plek waarop jij gewed hebt. Verzamel de sterren voor bonuspunten, maar ontwijk alle andere voorwerpen op de wedstrijdbaan.
Botenrace

Botenrace

Race Spelletjes 0,3 Op zee wordt een spannende botenrace georganiseerd. Jij neemt hieraan deel en gaat proberen om met jouw boot als eerste te eindigen, zonder te stranden op de rotsen!
Offroaders

Offroaders

Race Spelletjes 0,3 Stuur je monstertruck over het parcours en probeer om als eerste over de finish te rijden. Er zijn 10 races te rijden, dus daar ben je wel even druk mee!
Autorijles met Caravan 2

Autorijles met Caravan 2

Race Spelletjes 0,2 Probeer de auto met caravan in het parkeervak te rijden voordat de tijd voorbij is.
Mustang Racer

Mustang Racer

Behendigheid Spelletjes 0,2 Rij met je monster mustang over alle auto's en overige rotzooi heen om bij de eindstreep te komen.
Spitsuur

Spitsuur

Behendigheid Spelletjes 0,2 Je rijdt door een file en moet oppassen voor overstekende mensen en auto's.
Achtbaanrace

Achtbaanrace

Race Spelletjes 0,2 In dit coole racespel waan je jezelf in een achtbaan. Lekker hoog in de lucht maak je behoorlijk veel vaart en zie je de landschappen voorbijflitsen. Probeer om de eerste plaats te behalen: zo ga je door naar het volgende level. Hoe hoger je eindigt, hoe meer geld je verdient. Dit kun je weer gebruiken om je auto te upgraden. Met een Nitro ga je tijdelijk extra hard, en als je een freestyle wilt uitvoeren, kun je even niet sturen. Probeer om op de baan te blijven, en zorg dat je je auto zo min mogelijk beschadigt! Met een beschadigde auto verdien je namelijk minder punten. Ook zijn er coole sprongen te maken: zodra je een schans ziet, weet je dat het tijd is om weer te springen! Hoe meer oranje kegels je raakt, hoe hoger je score wordt.
Maak je eigen auto 4

Maak je eigen auto 4

Race Spelletjes 0,2 Kies een auto en verbouw hem zoals jij dat mooi vindt.
Auto Stelen 2

Auto Stelen 2

Race Spelletjes 0,2 Je bent de beste dief van het land maar je wilt de beste van de hele wereld worden. Steel daarom deze auto's zonder dat iemand er iets van merkt.
Boeven Vangen

Boeven Vangen

Behendigheid Spelletjes 0,2 Achtervolg de boeven en kijk wat de boeven van plan zijn om te doen. Pas op dat ze je niet in de gaten krijgen want dan is het spel voorbij.
Heftruck Rijden

Heftruck Rijden

Race Spelletjes 0,2 Zet de lading op de juiste plaats om door te gaan naar het volgende level.
Cowboy Biker

Cowboy Biker

Race Spelletjes 0,1 De tijd dat cowboys op paarden reden is wel voorbij. Tegenwoordig rijden ze natuurlijk op een crossmotor. Jij dus ook. De bedoeling is dat je zoveel mogelijk stunts uithaalt met je moter, want dat kun je als de beste. Gebruik de pijltjestoetsen om wheelies te maken, snelheid te maken, te springen en nog meer. Des te beter de stunts, des te meer punten je krijgt. Zorg dat je de beste wordt.
Quad trials 2

Quad trials 2

Race Spelletjes 0,1 Met jouw quad ga je allerlei mooie trials rijden op uitdagende parcoursen!
Snelle autodief

Snelle autodief

Behendigheid Spelletjes 0,1 Blijkbaar hebben jouw rijkunsten indruk gemaakt op je mafiabaas, want hij geeft je de opdracht om aan de slag te gaan als autodief! Steel de auto's die met een groene pijl worden aangegeven. Soms moet je hier eerst andere auto's voor verplaatsen, omdat je anders niet bij de uitgang kunt komen zonder ertegenaan te botsen. En dat moet je juist vermijden want er kan een autoalarm afgaan, en je krijgt strafpunten. Hou je de klok goed in de gaten? Een goede autodief gaat snel en ongemerkt te werk!
Geen limieten

Geen limieten

Race Spelletjes 0,1 Probeer elke ronde succesvol van de ene schans naar de andere schans te springen. Let dus goed op dat je niet hard of te zacht gaat, want dan mislukt je landing!
Magneetwagen

Magneetwagen

Race Spelletjes 0,1 Trek je auto met een magneet over het circuit en zorg dat hij niet van de weg af raakt. Je kunt je auto op allerlei fronten upgraden: sturen, tractie, nitro, remmen, turbo en snelheid. Met een nitro geef je even extra veel gas, waardoor de auto vooruitschiet en je een botsing kunt voorkomen. Verzamel sterren voor extra geld, en klokjes voor bonustijd! Het is de bedoeling dat je achteruit door de finish rijdt.
4-Seizoenenrally

4-Seizoenenrally

Race Spelletjes 0,1 Rijd met je monstertruck over het steeds moeilijker wordende parcours. Onderweg kan je punten halen. Er zijn vier seizoenen, probeer al deze levels te halen!
Offroaders 2

Offroaders 2

Race Spelletjes 0,1 Dit is het vervolg op het monstertruckspel Offroaders. Stuur je monstertruck over het parcours en probeer om als eerste over de finish te rijden. Pak zo veel mogelijk sterren! Er zijn 10 races te rijden, dus daar ben je wel even druk mee!
Maan Racer

Maan Racer

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer alle astronauten bij hun eindbestemming te krijgen door veilig over deze heuvels te rijden.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game