LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

Advertentie
Race op Santa Pod

Race op Santa Pod

Race Spelletjes ? Je gaat een dragrace rijden op de Santa Pod racebaan in Bedforshire! Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk over het korte circuit scheurt, meteen nadat het licht op groen is gesprongen. Zorg dus dat je zo snel mogelijk vertrekt en zo hard mogelijk rijdt. Succes!
Neonrace

Neonrace

Race Spelletjes ? Acht verschillende levels waarin jij met je neonwagen zo ver mogelijk moet zien te komen!
Brandende banden

Brandende banden

Race Spelletjes ? Race zo snel mogelijk naar de eindstreep. Let op de andere deelnemers en de scherpe bochten! Met het geld dat je tijdens de race verdient, kun je nieuwe auto's, motoren, wielen en andere onderdelen kopen.
Coureurstalent

Coureurstalent

Race Spelletjes ? Denk jij dat je coureurstalent hebt? Stap in de auto die je zelf hebt opgeknapt en probeer om al je tegenstanders eruit te rijden! Met salto's voor- en achterover krijg je extra snelheid. Veroorzaak gigantische botsingen met je tegenstanders om snelheid te winnen en pak zo veel mogelijk munten mee.
City Racer 4

City Racer 4

Race Spelletjes ? Probeer de eindstreep te halen door klokken te verzamelen waardoor je harder gaat rijden en extra tijd krijgt. Later in het spel moet je ook mensen oppikken om extra punten te scoren. Maar houd je wel aan de verkeersregels!
Een ronkende V8

Een ronkende V8

Race Spelletjes ? Laat die motoren maar ronken en stap in je eigen V8! Samen nog veel meer andere coole, Amerikaanse auto's ga jij een race rijden waarbij het doel uiteraard is om als eerste te eindigen!
Bereik de Finish

Bereik de Finish

Race Spelletjes ? Probeer om als eerste over de finish heen te komen in deze race game.
Trial 13

Trial 13

Behendigheid Spelletjes ? Kies 1 van de 4 verschillende voertuigen waarmee je wilt racen. Om een medaille te winnen, moet je de levels halen zonder te vallen!
Heuvels Racer 12

Heuvels Racer 12

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Ruige Rit

Ruige Rit

Race Spelletjes ? Jij gaat op je trialmotor een ruige rit rijden in de woestijn, vol uitdagingen en obstakels.
Space Race 2

Space Race 2

Race Spelletjes ? Probeer als eerste over de streep te komen in deze ruimterace. Pas op dat je niet van de baan afvliegt!
Mond dicht en rijden

Mond dicht en rijden

Race Spelletjes ? Haal al je tegenstanders in en zorg dat je de finish bereikt voor de tijd om is! Als je lang achter elkaar heel hard rijdt, de andere auto's van heel dichtbij inhaalt of meerdere auto's achtereen inhaalt zonder iemand te raken, verdien je bonuspunten.
Autorijles 14

Autorijles 14

Race Spelletjes ? Probeer de pakketjes binnen de tijd af te leveren maar pas op dat je nergens tegen aan rijdt.
Replay Racer

Replay Racer

Race Spelletjes ? Probeer een zo snel mogelijke ronde tijd te halen in dit mini race spel.
Foofa Race

Foofa Race

Race Spelletjes ? Speel dit spelletje foofa racers tegen andere spelers. Probeer sneller als hun te zijn en schiet ze neer door onder andere je wapens.
Snelweg des doods

Snelweg des doods

Race Spelletjes ? De onheilspellende titel doet al iets vermoeden: dit is een zombiegame. Je rijdt in de schemering over een snelweg die op het eerste gezicht verlaten lijkt, maar plotseling kom je in een gebied waar de ene zombie na de andere voor je op de weg opduikt. Hoe meer je er raakt, hoe meer punten je verdient waarmee je je auto kunt upgraden!
Woestijnracer

Woestijnracer

Race Spelletjes ? Race met je quad door de woestijn in de buurt van Dubai !
Spitsuur 2

Spitsuur 2

Behendigheid Spelletjes ? Manoeuvreer je motor door het drukke verkeer zonder anderen te raken.
Speed Beetle

Speed Beetle

Race Spelletjes ? Rijd in je New Beetle zo snel mogelijk over het circuit heen zonder brokken te maken.
Turborally

Turborally

Race Spelletjes ? Een leuk, snel rallyspel waarin je moet proberen om als eerste de eindstreep te halen in je snelle rallywagen! Zorg dat je alle rode rondjes met daarin een T raakt, voor bonuspunten!
Heuvels Racer 11

Heuvels Racer 11

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Riley Straatrally

Riley Straatrally

Race Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk bij de finish arriveert. De timer is rechtsbovenaan in het scherm zichtbaar. Zodra je een besturingstoets hebt ingedrukt, gaat je tijd in.
Snelle wegrace

Snelle wegrace

Race Spelletjes ? Race met deze snelle wagen zo snel mogelijk naar de eindstreep, over dit kronkelige circuit.
Land Rider

Land Rider

Race Spelletjes ? Race met je Jeep door de graslanden !
Risicorijder 5

Risicorijder 5

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in dit leuke motorracespel om het gevaarlijke parcours af te leggen zonder te vallen. Met stunts kun je extra punten verdienen. Je kunt je motor elke keer aanpassen, zodat deze sneller gaat of een betere vering heeft.
Auto of raket

Auto of raket

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een heel aparte manier van racen. Je auto kan veranderen in een raket en weer terug in een auto natuurlijk. Als je obstakels tegenkomt, zoals glazen muren of hekken verander je snel in een kogel, dan kun je er doorheen. Gelijk weer terug veranderen in een auto om alle voorraden op te pikken. Des te meer tijd je op de grond doorbrengt, des te meer snelheid krijg je. Ook ravijnen zijn geen probleem voor een raket, voor een auto wel natuurlijk.
Race in het donker

Race in het donker

Race Spelletjes ? Probeer iedereen te verslaan door als eerste over de eindstreep te rijden.
Pionnen Omrijden 2

Pionnen Omrijden 2

Race Spelletjes ? Je hebt 60 seconden om zo veel mogelijk kegels neer te halen!
Mysterieuze motorrijder

Mysterieuze motorrijder

Race Spelletjes ? Jij bent de mysterieuze motorrijder die in verschillende wereldsteden zijn kunsten vertoont! Op de hoogste daken en de smalste relingen blijf jij in evenwicht op je bike, en bekijk je de stad. Wat een prachtig uitzicht, en wat een uitdaging om niet over de kop te slaan!

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game