LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Advertentie
Een ronkende V8

Een ronkende V8

Race Spelletjes ? Laat die motoren maar ronken en stap in je eigen V8! Samen nog veel meer andere coole, Amerikaanse auto's ga jij een race rijden waarbij het doel uiteraard is om als eerste te eindigen!
Quad Racer 7

Quad Racer 7

Race Spelletjes ? Probeer als eerste te eindigen in deze quadrace, maar let erop dat je benzine niet op raakt!
Karten 5

Karten 5

Race Spelletjes ? Stap in je kart en race zo snel mogelijk over het circuit in deze coole kartgame!
Lizzie McGuire Racer

Lizzie McGuire Racer

Race Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen, en binnen de tijd de finish te bereiken. Onderweg kan je klokjes en turbo's oppakken voor meer tijd en snelheid.
Turborally

Turborally

Race Spelletjes ? Een leuk, snel rallyspel waarin je moet proberen om als eerste de eindstreep te halen in je snelle rallywagen! Zorg dat je alle rode rondjes met daarin een T raakt, voor bonuspunten!
Race op Santa Pod

Race op Santa Pod

Race Spelletjes ? Je gaat een dragrace rijden op de Santa Pod racebaan in Bedforshire! Het is de bedoeling dat je zo snel mogelijk over het korte circuit scheurt, meteen nadat het licht op groen is gesprongen. Zorg dus dat je zo snel mogelijk vertrekt en zo hard mogelijk rijdt. Succes!
Heuvels Racer 4

Heuvels Racer 4

Race Spelletjes ? Stap op je motor en rijd door de bergen. Kijk uit dat je niet crasht! Je racet over bergen en door dalen en soms moet je over een kuil heen springen.
Woestijnracer

Woestijnracer

Race Spelletjes ? Race met je quad door de woestijn in de buurt van Dubai !
Schaduw Fabriek

Schaduw Fabriek

Race Spelletjes ? Probeer de exit te bereiken door met je wagen over de obstakels te rijden. Pas op dat je de auto niet beschadigt want anders zul je hem tegen betaling moeten laten repareren.
Heuvels Racer 8

Heuvels Racer 8

Behendigheid Spelletjes ? Kies een auto en race over de getekende heuvels heen om het eind van de level te bereiken.
Heuvels Racer 9

Heuvels Racer 9

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de heuvels over te komen met je auto zonder hem kapot te rijden. In sommige levels heb je een sleutel nodig om naar het volgende level te gaan.
Heuvels Racer 11

Heuvels Racer 11

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Heuvels Racer 12

Heuvels Racer 12

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk over de heuvels te komen zonder dat je over de kop gaat.
Heuvels Racer 13

Heuvels Racer 13

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de Hummer (of andere gekozen auto) over de bergen te rijden naar de finishvlag. Ondertussen kun je klokjes pakken voor extra tijd. Als je over de kop slaat moet je terug naar het laatst gepasseerde stoplicht.
ATV Canyon

ATV Canyon

Race Spelletjes ? Rijd deze snelle quad door dit gevaarlijke canyonlandschap. Zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt door salto's en andere stunts uit te voeren, en door munten te verzamelen.
Steile Uitdaging

Steile Uitdaging

Race Spelletjes ? Rijd met je trialmotor over de steile heuvels. Zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt door stunts uit te voeren.
Racer in pak

Racer in pak

Race Spelletjes ? In het eerste level is het vooral belangrijk dat je punten verzamelt om een tutorial te kunnen kopen en naar het volgende level door te gaan. Wanneer je in de lucht zweeft, kan je de speciale toetsen gebruiken om de mooiste stunts uit te voeren!
Riskant Racen

Riskant Racen

Race Spelletjes ? Rijd met de wagen van je keuze naar het einde van het level, binnen de tijd! Verzamel munten voor extra punten en upgrade je voertuig aan het einde van het level.
Truck Bonanza

Truck Bonanza

Race Spelletjes ? Rijd je kiepauto naar de finish zonder je wagen al teveel te beschadigen.
Stuntelrace

Stuntelrace

Race Spelletjes ? Hou je van fietsen? Hou je ervan om een gokje te wagen? Dan biedt dit spel je de ideale combinatie! Deze stuntelige fietser heeft al de nodige valpartijen achter de rug, aan zijn gebit te zien. Maar hij is nog lang niet uitgefietst, en hij gaat zijn best doen om de winnaar van deze wielerwedstrijd te worden. Hierbij heeft hij wel jouw hulp nodig!
Voetbalracer

Voetbalracer

Race Spelletjes ? Jij rijdt op een heel bijzondere trialmotor: eentje met voetballen in plaats van wielen. Je kunt kiezen tussen de 'dirt bike' en de 'ATV'. Je rijdt over een parcours met ontzettend steile hellingen, en onderweg wil je natuurlijk zo veel mogelijk voetballen verzamelen voor een maximale score. Succes!
Auto of raket

Auto of raket

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een heel aparte manier van racen. Je auto kan veranderen in een raket en weer terug in een auto natuurlijk. Als je obstakels tegenkomt, zoals glazen muren of hekken verander je snel in een kogel, dan kun je er doorheen. Gelijk weer terug veranderen in een auto om alle voorraden op te pikken. Des te meer tijd je op de grond doorbrengt, des te meer snelheid krijg je. Ook ravijnen zijn geen probleem voor een raket, voor een auto wel natuurlijk.
Nucleaire ontsnapping

Nucleaire ontsnapping

Aktie Spelletjes ? Een nucleaire aanval treft jouw land en er zijn al miljoenen slachtoffers gevallen. Eén stad lijkt de dans nog te ontspringen, maar niet voor lang meer: er zijn al kernwapens vanuit de lucht op weg om ook jouw stad te verwoesten. Je hebt twintig monstertrucks, waarmee mensen kunnen ontsnappen. Hoeveel kun je er op tijd uit de stad laten ontsnappen? Je kunt kiezen voor de 'autodrive' of de 'manual' optie. De eerste is makkelijker, de tweede voegt een extra uitdaging toe aan het spel.
Racen in Florida

Racen in Florida

Race Spelletjes ? Wat rijden er een mooie oldtimers rond in Amerika, en wat kun je daar een leuke dingen mee doen! Stap in je Buick, Chevrolet of Cadillac en rijd over het parcours, waar je bonussen kunt verzamelen en leuke stunts kunt uitvoeren. Raak de wieltjes met daarin rode edelstenen en je verdient 100000 punten extra! Als je over de kop gaat en weer verder rijdt, verdien je 5000 punten extra.
Opa's stuntmotor

Opa's stuntmotor

Race Spelletjes ? Opa zit popcorn te eten voor de TV wanneer hij een filmpje ziet over een stuntman op een motor. Herinneringen aan vroeger komen boven en hij besluit om zijn motor weer van stal te halen. Helm op en opa is klaar voor een nieuw avontuur! Help jij hem om spectaculaire resultaten te behalen op de steile hellingen van het parcours? Verzamel banden voor een extra hoge score.
Hot Rod Racing

Hot Rod Racing

Race Spelletjes ? Rod is echt helemaal gek op mooie, snelle auto's. Jij ook? Race dan met hem mee in Quebec, Londen, Qatar, New York, Tokyo, Nevada of San Francisco! Je kunt kiezen uit een heleboel verschillende auto's. Zo zijn er de 'Avenger', de 'Coupe de ville', de 'Stingray', de 'Monte Carlo', de 'Stallion', de 'Woodbine', de 'Bug', de 'Bullit', de 'Longanimobile', de 'Jambogini' en de 'Nuke cruiser'. Hoe beter je resultaten, hoe groter je keuze! In Rods werkplaats kun je allerlei aanpassingen doen aan je auto: zo kun je de hoogte veranderen, kiezen voor grotere of kleinere wielen, of de vering aanpassen. Ook zijn er nog andere motoren, uitlaten of wielen te koop.
Coureurstalent

Coureurstalent

Race Spelletjes ? Denk jij dat je coureurstalent hebt? Stap in de auto die je zelf hebt opgeknapt en probeer om al je tegenstanders eruit te rijden! Met salto's voor- en achterover krijg je extra snelheid. Veroorzaak gigantische botsingen met je tegenstanders om snelheid te winnen en pak zo veel mogelijk munten mee.
Rocky Rider 2

Rocky Rider 2

Race Spelletjes ? Met jouw 'Rocky Rider'-auto ga je deze keer een vulkanisch eiland over! Speel ieder level zo snel mogelijk uit en kijk uit dat je auto niet in een kuil terechtkomt of op een andere manier beschadigingen oploopt. Pak alle bonussen die er zijn, zodat je aan het einde van het level een extra leven verdient!
Kung Fu Panda Cart Racing

Kung Fu Panda Cart Racing

Race Spelletjes ? Po de kung fu panda is te laat voor het toernooi. Hoe kan hij er voor zorgen dat hij alsnog op tijd komt. Misschien kunnen we iets met dit vuurwerk? Wees niet bang, om die extra snelheid te gebruiken.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game