LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

Advertentie
Micro trux 2

Micro trux 2

Race Spelletjes ? Een leuke monstertruck-game waarin je met de mini-monstertruck van je keuze een uitdagende rit rijdt over verschillende parcours. Hoe meer punten je verdient, hoe meer keuze je hebt om je monstertruck te upgraden. Je kunt in deze game zes verschillende levels doorlopen: op Hula Beach, bij de inboorlingen, in de jungle, in een bar, onder water en in een piratengrot. Om toegang te krijgen tot de levels na Hula Beach, moet je een bepaald aantal sterren hebben verzameld.
Scheur over de baan

Scheur over de baan

Race Spelletjes ? Je krijgt 3 minuten voor 1 ronde. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt. Telkens wanneer je een tegenstander inhaalt, win je 100 bonuspunten. Maar als zij jou inhalen, verlies je punten. Het totaal van de beste score van de 3 rondes geldt als je eindscore.
Strandracer

Strandracer

Race Spelletjes ? Deze vrouwelijke racer heeft een aantal circuits waar ze een race wil rijden: Porto Escada, Barcelona, L'Estaque, Taranto, Dubrovnik en Thessaloniki. Help haar om op ieder circuit de beste tijd neer te zetten!
Riskant Racen

Riskant Racen

Race Spelletjes ? Rijd met de wagen van je keuze naar het einde van het level, binnen de tijd! Verzamel munten voor extra punten en upgrade je voertuig aan het einde van het level.
Straat Racer 2

Straat Racer 2

Race Spelletjes ? Race met je auto naar de finish maar houdt je ogen op de weg! En ontwijk alle obstakels!!
Uitdaging op straat

Uitdaging op straat

Race Spelletjes ? Rijd alle groene kegeltjes omver, maar zorg ervoor dat je niet botst met andere auto's, want als jouw auto total loss is, is het spel over.
Ignition

Ignition

Race Spelletjes ? Probeer binnen de tijd van het beginpunt bij de finish te komen.
City Racer 5

City Racer 5

Race Spelletjes ? Verzamel onderweg geld en supporters voor een hoge score, kijk uit voor stenen, boomstronken en plassen water!
Weerwolfracer

Weerwolfracer

Race Spelletjes ? Jij bent een weerwolf, die 's nachts, bij volle maan, niets liever doet dan op zijn trialmotor klimmen om de buurt onveilig te maken! Zorg dat hij zo ver mogelijk komt zonder over de kop te slaan.
Micro Racer 2

Micro Racer 2

Race Spelletjes ? Probeer om met je racewagentje zo snel mogelijk het parcours af te leggen !
Opa's stuntmotor

Opa's stuntmotor

Race Spelletjes ? Opa zit popcorn te eten voor de TV wanneer hij een filmpje ziet over een stuntman op een motor. Herinneringen aan vroeger komen boven en hij besluit om zijn motor weer van stal te halen. Helm op en opa is klaar voor een nieuw avontuur! Help jij hem om spectaculaire resultaten te behalen op de steile hellingen van het parcours? Verzamel banden voor een extra hoge score.
Motorbaby

Motorbaby

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat deze motorcrossende baby zo veel mogelijk mooie stunts uithaalt op weg naar de finish. Ook moet je hem helpen om zo veel mogelijk snoepjes te verzamelen. Het gaat er niet om dat hij zo hard mogelijk over de trialbaan scheurt, maar dat hij tijdens zijn rit zo veel mogelijk tricks laat zien en snoepjes pakt om een topscore te behalen.
Barny Biker

Barny Biker

Behendigheid Spelletjes ? Zorg dat Barny de motorcrosser zo veel mogelijk mooie stunts uithaalt op weg naar de finish, en sprongen maakt waarbij hij zo lang mogelijk in de lucht blijft. Ook moet je hem helpen om zo veel mogelijk munten te verzamelen. Probeer een maximale score te behalen!
GP Racing Madness

GP Racing Madness

Race Spelletjes ? Deze racegame bevat 6 circuits, die elk weer uit 5 segmenten bestaan. Je hebt 30 seconden voor ieder segment, dus zorg dat je snel bent en tegelijkertijd je motor perfect beheerst!
Rode TrialBike

Rode TrialBike

Race Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk met je motor over het parcours te gaan !
Trial 12

Trial 12

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met je quad of crossmotor het einde van de level te bereiken. Rij onderweg over alle obstakels heen en pas op dat je niet over de kop slaat.
Nucleaire ontsnapping

Nucleaire ontsnapping

Aktie Spelletjes ? Een nucleaire aanval treft jouw land en er zijn al miljoenen slachtoffers gevallen. Eén stad lijkt de dans nog te ontspringen, maar niet voor lang meer: er zijn al kernwapens vanuit de lucht op weg om ook jouw stad te verwoesten. Je hebt twintig monstertrucks, waarmee mensen kunnen ontsnappen. Hoeveel kun je er op tijd uit de stad laten ontsnappen? Je kunt kiezen voor de 'autodrive' of de 'manual' optie. De eerste is makkelijker, de tweede voegt een extra uitdaging toe aan het spel.
Quad Racer 7

Quad Racer 7

Race Spelletjes ? Probeer als eerste te eindigen in deze quadrace, maar let erop dat je benzine niet op raakt!
Steile Uitdaging

Steile Uitdaging

Race Spelletjes ? Rijd met je trialmotor over de steile heuvels. Zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt door stunts uit te voeren.
Driftkampioen

Driftkampioen

Race Spelletjes ? Dit is een racespelletje waarin het draait om één ding: driften. Ben jij een echte driftkampioen? Laat zien wat je kunt en glijd door de bochten om zo veel mogelijk 'drift points' te halen en je tegenstanders in te halen. Zorg dat je het vereiste minimum aantal punten haalt en dat je op de eerste of tweede plaats eindigt!
Risicorijder 3

Risicorijder 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in dit leuke motorracespel om het gevaarlijke parcours af te leggen zonder te vallen. Met stunts kun je extra punten verdienen. Je kunt je motor elke keer aanpassen, zodat deze sneller gaat of een betere vering heeft.
Racer in pak

Racer in pak

Race Spelletjes ? In het eerste level is het vooral belangrijk dat je punten verzamelt om een tutorial te kunnen kopen en naar het volgende level door te gaan. Wanneer je in de lucht zweeft, kan je de speciale toetsen gebruiken om de mooiste stunts uit te voeren!
Risicorijder 6

Risicorijder 6

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het parcours af te leggen zonder te vallen. Met stunts kun je extra punten verdienen.
Monsters' wheels

Monsters' wheels

Race Spelletjes ? Ben je klaar om de kampioen uit te dagen in deze monstertruck-race? Verzamel munten, maak salto's en zorg dat je als eerste over de eindstreep rijdt!
3D Neonrace 2

3D Neonrace 2

Race Spelletjes ? Race met je motor door een blauw verlichte tunnel en probeer als eerste van de hele groep motorrijders over de finish te komen!
Carmageddon 1

Carmageddon 1

Race Spelletjes ? Dit is een bloederig autospel. Probeer om zo veel mogelijk mensen die de straat oversteken te overrijden.
Risicorijder 4

Risicorijder 4

Behendigheid Spelletjes ? Leg het lastige parcours af zonder te vallen! Met stunts kun je extra punten verdienen. Je kunt je motor elke keer upgraden.
Monsterrace 3D

Monsterrace 3D

Race Spelletjes ? Kruip achter het stuur van je monstertruck en doe mee aan een fantastische race over het strand! Maak spectaculaire sprongen voor extra punten en zorg dat je je tegenstanders voor blijft!

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game