LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

Advertentie
IJsrijder

IJsrijder

Race Spelletjes ? Rijd met je trialmotor over de besneeuwde heuvels en probeer zo snel mogelijk bij de finish te komen. Kijk wel uit voor de ravijnen, en zorg dat je zo veel mogelijk ijskristallen verzamelt!
Ruimtepunker

Ruimtepunker

Race Spelletjes ? Deze punker gaat naar de ruimterace-academie, omdat hij zijn racevaardigheden nog verder wil uitbreiden. Hij is al behoorlijk ver gevorderd met zijn opleiding, en het laatste wat hem nog rest, is een race-examen. Help jij hem om dit te halen? Hij moet een race rijden, waarbij hij allerlei voorwerpen moet verzamelen. Alleen dan krijgt hij de felbegeerde licentie, waarmee hij in de hele melkweg mag deelnemen aan ruimteraces!
Karten 5

Karten 5

Race Spelletjes ? Stap in je kart en race zo snel mogelijk over het circuit in deze coole kartgame!
Turbo Spirit 3

Turbo Spirit 3

Race Spelletjes ? Probeer om als eerste over de eindstreep te komen. Als je bij alle wedstrijden eerste bent geworden, wordt de laatste wedstrijd ook unlocked.
Pompoenhoofd

Pompoenhoofd

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent pompoenhoofd, en op je pompoenmotor scheur jij door het spookachtige Halloweenlandschap. Verzamel onderweg zo veel mogelijk snoep voor een maximale score!
Tokyo Straatrally

Tokyo Straatrally

Race Spelletjes ? Kies je auto en rijd de straatrace van je leven, op acht verschillende internationale parcours in een ontzettend realistische racegame! Zorg dat je langs alle checkpoints rijdt, en kijk uit dat je niet crasht. Op de weg staan pijlen aangegeven: deze kun je volgen, maar je kunt ook het kleine kaartje (druk hiervoor op M) in de gaten houden om te zien waar je bent en waar je heen moet.
Heuvels Racer 4

Heuvels Racer 4

Race Spelletjes ? Stap op je motor en rijd door de bergen. Kijk uit dat je niet crasht! Je racet over bergen en door dalen en soms moet je over een kuil heen springen.
Turbo Spirit 4

Turbo Spirit 4

Race Spelletjes ? Probeer om als eerste over de eindstreep te komen maar pas op je heb maar een bepaalde tijd om bij het volgende controle punt te komen.
Carmageddon 2

Carmageddon 2

Race Spelletjes ? Dit is een bloederig autospel. Probeer om zo veel mogelijk mensen die de straat oversteken te overrijden.
Kung Fu Panda Cart Racing

Kung Fu Panda Cart Racing

Race Spelletjes ? Po de kung fu panda is te laat voor het toernooi. Hoe kan hij er voor zorgen dat hij alsnog op tijd komt. Misschien kunnen we iets met dit vuurwerk? Wees niet bang, om die extra snelheid te gebruiken.
Racen in Florida

Racen in Florida

Race Spelletjes ? Wat rijden er een mooie oldtimers rond in Amerika, en wat kun je daar een leuke dingen mee doen! Stap in je Buick, Chevrolet of Cadillac en rijd over het parcours, waar je bonussen kunt verzamelen en leuke stunts kunt uitvoeren. Raak de wieltjes met daarin rode edelstenen en je verdient 100000 punten extra! Als je over de kop gaat en weer verder rijdt, verdien je 5000 punten extra.
Kroegracer

Kroegracer

Race Spelletjes ? Je bent in de kroeg en hebt te veel gedronken. En je hebt ook geen geld over om de taxi te betalen. Om dat geld te verdienen, moet je met een speelgoedautootje zo snel mogelijk een circuit rondracen. Succes!
Hot Rod Racing

Hot Rod Racing

Race Spelletjes ? Rod is echt helemaal gek op mooie, snelle auto's. Jij ook? Race dan met hem mee in Quebec, Londen, Qatar, New York, Tokyo, Nevada of San Francisco! Je kunt kiezen uit een heleboel verschillende auto's. Zo zijn er de 'Avenger', de 'Coupe de ville', de 'Stingray', de 'Monte Carlo', de 'Stallion', de 'Woodbine', de 'Bug', de 'Bullit', de 'Longanimobile', de 'Jambogini' en de 'Nuke cruiser'. Hoe beter je resultaten, hoe groter je keuze! In Rods werkplaats kun je allerlei aanpassingen doen aan je auto: zo kun je de hoogte veranderen, kiezen voor grotere of kleinere wielen, of de vering aanpassen. Ook zijn er nog andere motoren, uitlaten of wielen te koop.
Vectorstunt

Vectorstunt

Behendigheid Spelletjes ? Voer zo veel mogelijk spectaculaire stunts uit terwijl je springt! Wanneer je op de vangrail springt, telt dit niet als stunt, behalve wanneer je hierbovenop springt vanaf een springplank. Als je meer dan één keer op de vangrail terechtkomt, verlies je je multiplier. De oranje vierkantjes zijn 500 punten waard, de gele zijn 750 punten waard en de witte zijn 100 punten waard. Als je een rood vierkantje raakt, verdien je 10.000 punten! Deze rode vierkantjes kun je alleen raken vanaf de rode springplanken.
Kikker in het zwembad

Kikker in het zwembad

Race Spelletjes ? Als kikker ben jij natuurlijk in je element in een zwembad. Stap in je zwemband en suis van de glijbaan af. Pak tijdens je afdaling alle bonussen die er maar te halen zijn, zodat je na het level upgrades kunt uitvoeren om nog betere resultaten te behalen. Ook kun je met bepaalde upgrades bijzondere kunstjes uitvoeren (bijvoorbeeld een platte duik of een handstand)!
Racebeer

Racebeer

Race Spelletjes ? Leg met Racebeer, een teddybeer die graag op speelgoedmotoren en -fietsen rondrijdt, allerlei verschillende parcours af in dit leuke spel!
Supercar Road Trip

Supercar Road Trip

Race Spelletjes ? Alsof je op de echte weg rijdt, zo realistisch is dit spel: en dat is nou precies de kracht! Hoe beter je rijdt, hoe meer geld je verdient: zo kun je steeds mooiere auto's kopen!
Speed Racer

Speed Racer

Race Spelletjes ? Probeer een zo snel mogelijke tijd neer te zetten op dit parcours.
Heuvels Racer 13

Heuvels Racer 13

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met de Hummer (of andere gekozen auto) over de bergen te rijden naar de finishvlag. Ondertussen kun je klokjes pakken voor extra tijd. Als je over de kop slaat moet je terug naar het laatst gepasseerde stoplicht.
Reuzetruck

Reuzetruck

Race Spelletjes ? Laat zien hoe goed je deze truck met oplegger kan besturen in 10 tests. Als je ze alle 10 haalt, krijg je je Reuzetruck-rijbewijs! Rij over de groene pijlen om een test af te leggen. Let op, als je een rode pylon raakt, beschadig je je truck. Wanneer je schadebalk helemaal gevuld is, is het spel over.
Truck Bonanza

Truck Bonanza

Race Spelletjes ? Rijd je kiepauto naar de finish zonder je wagen al teveel te beschadigen.
Slide Racen

Slide Racen

Race Spelletjes ? Dit is een lekker moeilijk racespelletje. Coureur Blue Willy leert zijn zoon Almond racen. Zorg ervoor dat je bij elk circuit een goede score haalt, want alleen zo mag je door naar het volgende circuit. Je mag elk circuit vaker spelen om een betere score te halen.
Idiote motorsprongen

Idiote motorsprongen

Race Spelletjes ? Motorstunters worden als helden gezien. Jij wilt ook een als held worden gezien. Probeer zo veel mogelijk meters te maken met 1 sprong. Telkens als je landt, stuiter je weer omhoog, maar je versliest wel snelheid. Als je landt op een auto en tegelijkertijd klikt met je muis, krijg je weer wat snelheid. Als je op meerdere auto's tegelijk landt en klikt krijg je nog meer snelheid. Het is ook goed om op een heliumtruck te landen, dan krijg je 3 raketten en kun je nog verder komen. Als je de spatiebalk ingedrukt houdt tijdens de sprong, maak je salto's en krijg je extra brandstof, dat houdt je weer langer in de lucht. Als je genoeg geld verdiend hebt, dan kun je in de winkel shoppen voor betere wielen, schokbrekers, enz. Laat zien dat jij ook een held kan zijn.
Race over de roulettetafel

Race over de roulettetafel

Race Spelletjes ? Rijd met je miniautootje over een roulettetafel en probeer om binnen de lijnen van het parcours te blijven. Je kunt ervoor kiezen om tegen andere autootjes te racen ('championship') of om een tijdrit ('time trial') te rijden. Zorg dat je de snelste bent!
Gran Truckismo

Gran Truckismo

Race Spelletjes ? Stuur je monstertruck over het parcours en probeer zo veel mogelijk munten en nitro's te pakken!
Schaduw Fabriek

Schaduw Fabriek

Race Spelletjes ? Probeer de exit te bereiken door met je wagen over de obstakels te rijden. Pas op dat je de auto niet beschadigt want anders zul je hem tegen betaling moeten laten repareren.
Buitenaardse trial

Buitenaardse trial

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zo snel mogelijk om met je trialmotor over alle obstakels heen te rijden in deze buitenaardse stad!
Speed Vechter

Speed Vechter

Race Spelletjes ? Probeer als eerste over de eindstreep te rijden om naar de volgende ronde te gaan. Er zijn verschillende types races, zo moet je onderweg bijvoorbeeld politieauto's ontwijken.
Mini GP

Mini GP

Race Spelletjes ? Probeer eerste te worden in elke race met je mini racer.
Heuvels Racer 8

Heuvels Racer 8

Behendigheid Spelletjes ? Kies een auto en race over de getekende heuvels heen om het eind van de level te bereiken.

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game