LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Advertentie
Risicorijder 2

Risicorijder 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om over de hindernissen te springen met je motor. Je kunt je motor elke keer aanpassen, zodat deze sneller gaat of een betere vering heeft.
Idiote motorsprongen

Idiote motorsprongen

Race Spelletjes ? Motorstunters worden als helden gezien. Jij wilt ook een als held worden gezien. Probeer zo veel mogelijk meters te maken met 1 sprong. Telkens als je landt, stuiter je weer omhoog, maar je versliest wel snelheid. Als je landt op een auto en tegelijkertijd klikt met je muis, krijg je weer wat snelheid. Als je op meerdere auto's tegelijk landt en klikt krijg je nog meer snelheid. Het is ook goed om op een heliumtruck te landen, dan krijg je 3 raketten en kun je nog verder komen. Als je de spatiebalk ingedrukt houdt tijdens de sprong, maak je salto's en krijg je extra brandstof, dat houdt je weer langer in de lucht. Als je genoeg geld verdiend hebt, dan kun je in de winkel shoppen voor betere wielen, schokbrekers, enz. Laat zien dat jij ook een held kan zijn.
Risicorijder 6

Risicorijder 6

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het parcours af te leggen zonder te vallen. Met stunts kun je extra punten verdienen.
Bereik de Finish

Bereik de Finish

Race Spelletjes ? Probeer om als eerste over de finish heen te komen in deze race game.
Speed Vechter

Speed Vechter

Race Spelletjes ? Probeer als eerste over de eindstreep te rijden om naar de volgende ronde te gaan. Er zijn verschillende types races, zo moet je onderweg bijvoorbeeld politieauto's ontwijken.
City Racer 4

City Racer 4

Race Spelletjes ? Probeer de eindstreep te halen door klokken te verzamelen waardoor je harder gaat rijden en extra tijd krijgt. Later in het spel moet je ook mensen oppikken om extra punten te scoren. Maar houd je wel aan de verkeersregels!
Straat Racer 2

Straat Racer 2

Race Spelletjes ? Race met je auto naar de finish maar houdt je ogen op de weg! En ontwijk alle obstakels!!
City Racer 5

City Racer 5

Race Spelletjes ? Verzamel onderweg geld en supporters voor een hoge score, kijk uit voor stenen, boomstronken en plassen water!
Uitdaging op straat

Uitdaging op straat

Race Spelletjes ? Rijd alle groene kegeltjes omver, maar zorg ervoor dat je niet botst met andere auto's, want als jouw auto total loss is, is het spel over.
Pionnen Omrijden 2

Pionnen Omrijden 2

Race Spelletjes ? Je hebt 60 seconden om zo veel mogelijk kegels neer te halen!
Craze Truck

Craze Truck

Race Spelletjes ? Spring je met je truck over de pionnen heen, maar zorg dat je voor de gele blokken geland bent.
Gran Truckismo

Gran Truckismo

Race Spelletjes ? Stuur je monstertruck over het parcours en probeer zo veel mogelijk munten en nitro's te pakken!
Van Dam naar Ham

Van Dam naar Ham

Behendigheid Spelletjes ? Haal met je bootje zo veel mogelijk passagiers op bij allerlei attracties in Amsterdam en breng ze naar de luchthaven voor hun vlucht naar Birmingham. Je hebt maar weinig tijd om hen naar Schiphol te brengen voor het vliegtuig vertrekt. En wees voorzichtig, want als je slordig vaart, vallen je passagiers in het water. Succes!
Spitsuur 2

Spitsuur 2

Behendigheid Spelletjes ? Manoeuvreer je motor door het drukke verkeer zonder anderen te raken.
Land Rider

Land Rider

Race Spelletjes ? Race met je Jeep door de graslanden !
Driftkampioen

Driftkampioen

Race Spelletjes ? Dit is een racespelletje waarin het draait om één ding: driften. Ben jij een echte driftkampioen? Laat zien wat je kunt en glijd door de bochten om zo veel mogelijk 'drift points' te halen en je tegenstanders in te halen. Zorg dat je het vereiste minimum aantal punten haalt en dat je op de eerste of tweede plaats eindigt!
Foofa Race

Foofa Race

Race Spelletjes ? Speel dit spelletje foofa racers tegen andere spelers. Probeer sneller als hun te zijn en schiet ze neer door onder andere je wapens.
Speed Racer

Speed Racer

Race Spelletjes ? Probeer een zo snel mogelijke tijd neer te zetten op dit parcours.
Ruimtepunker

Ruimtepunker

Race Spelletjes ? Deze punker gaat naar de ruimterace-academie, omdat hij zijn racevaardigheden nog verder wil uitbreiden. Hij is al behoorlijk ver gevorderd met zijn opleiding, en het laatste wat hem nog rest, is een race-examen. Help jij hem om dit te halen? Hij moet een race rijden, waarbij hij allerlei voorwerpen moet verzamelen. Alleen dan krijgt hij de felbegeerde licentie, waarmee hij in de hele melkweg mag deelnemen aan ruimteraces!
Turbo Spirit 2

Turbo Spirit 2

Race Spelletjes ? Rijd langs alle checkpoints voordat je tijd op is.
Turbo Spirit 3

Turbo Spirit 3

Race Spelletjes ? Probeer om als eerste over de eindstreep te komen. Als je bij alle wedstrijden eerste bent geworden, wordt de laatste wedstrijd ook unlocked.
Turbo Spirit 4

Turbo Spirit 4

Race Spelletjes ? Probeer om als eerste over de eindstreep te komen maar pas op je heb maar een bepaalde tijd om bij het volgende controle punt te komen.
Speed Beetle

Speed Beetle

Race Spelletjes ? Rijd in je New Beetle zo snel mogelijk over het circuit heen zonder brokken te maken.
Scheur over de baan

Scheur over de baan

Race Spelletjes ? Je krijgt 3 minuten voor 1 ronde. Hoe sneller je bent, hoe meer punten je krijgt. Telkens wanneer je een tegenstander inhaalt, win je 100 bonuspunten. Maar als zij jou inhalen, verlies je punten. Het totaal van de beste score van de 3 rondes geldt als je eindscore.
Neonrace

Neonrace

Race Spelletjes ? Acht verschillende levels waarin jij met je neonwagen zo ver mogelijk moet zien te komen!
Rural racer

Rural racer

Race Spelletjes ? Je gaat op een baan tegen een andere auto racen. Bots niet tegen de kanten, want dat remt heel erg af.
Ignition

Ignition

Race Spelletjes ? Probeer binnen de tijd van het beginpunt bij de finish te komen.
Replay Racer

Replay Racer

Race Spelletjes ? Probeer een zo snel mogelijke ronde tijd te halen in dit mini race spel.
Mini GP

Mini GP

Race Spelletjes ? Probeer eerste te worden in elke race met je mini racer.
Snelle wegrace

Snelle wegrace

Race Spelletjes ? Race met deze snelle wagen zo snel mogelijk naar de eindstreep, over dit kronkelige circuit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game