LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Advertentie
Snelle wegrace

Snelle wegrace

Race Spelletjes ? Race met deze snelle wagen zo snel mogelijk naar de eindstreep, over dit kronkelige circuit.
Brandende banden

Brandende banden

Race Spelletjes ? Race zo snel mogelijk naar de eindstreep. Let op de andere deelnemers en de scherpe bochten! Met het geld dat je tijdens de race verdient, kun je nieuwe auto's, motoren, wielen en andere onderdelen kopen.
Slide Racen

Slide Racen

Race Spelletjes ? Dit is een lekker moeilijk racespelletje. Coureur Blue Willy leert zijn zoon Almond racen. Zorg ervoor dat je bij elk circuit een goede score haalt, want alleen zo mag je door naar het volgende circuit. Je mag elk circuit vaker spelen om een betere score te halen.
Kroegracer

Kroegracer

Race Spelletjes ? Je bent in de kroeg en hebt te veel gedronken. En je hebt ook geen geld over om de taxi te betalen. Om dat geld te verdienen, moet je met een speelgoedautootje zo snel mogelijk een circuit rondracen. Succes!
Race over de roulettetafel

Race over de roulettetafel

Race Spelletjes ? Rijd met je miniautootje over een roulettetafel en probeer om binnen de lijnen van het parcours te blijven. Je kunt ervoor kiezen om tegen andere autootjes te racen ('championship') of om een tijdrit ('time trial') te rijden. Zorg dat je de snelste bent!
Schoolbusrace

Schoolbusrace

Race Spelletjes ? Een schoolbus is misschien een niet zo'n voor de hand liggende raceauto. Toch kun je er heel leuke dingen mee doen. Kruip maar achter het stuur en kijk of je de eerste of tweede plek kunt halen, zodat je door mag naar de volgende ronde!
Race in het donker

Race in het donker

Race Spelletjes ? Probeer iedereen te verslaan door als eerste over de eindstreep te rijden.
Mond dicht en rijden

Mond dicht en rijden

Race Spelletjes ? Haal al je tegenstanders in en zorg dat je de finish bereikt voor de tijd om is! Als je lang achter elkaar heel hard rijdt, de andere auto's van heel dichtbij inhaalt of meerdere auto's achtereen inhaalt zonder iemand te raken, verdien je bonuspunten.
Vectorstunt

Vectorstunt

Behendigheid Spelletjes ? Voer zo veel mogelijk spectaculaire stunts uit terwijl je springt! Wanneer je op de vangrail springt, telt dit niet als stunt, behalve wanneer je hierbovenop springt vanaf een springplank. Als je meer dan één keer op de vangrail terechtkomt, verlies je je multiplier. De oranje vierkantjes zijn 500 punten waard, de gele zijn 750 punten waard en de witte zijn 100 punten waard. Als je een rood vierkantje raakt, verdien je 10.000 punten! Deze rode vierkantjes kun je alleen raken vanaf de rode springplanken.
Monsterrace 3D

Monsterrace 3D

Race Spelletjes ? Kruip achter het stuur van je monstertruck en doe mee aan een fantastische race over het strand! Maak spectaculaire sprongen voor extra punten en zorg dat je je tegenstanders voor blijft!
3D Neonrace 2

3D Neonrace 2

Race Spelletjes ? Race met je motor door een blauw verlichte tunnel en probeer als eerste van de hele groep motorrijders over de finish te komen!
Snelweg des doods

Snelweg des doods

Race Spelletjes ? De onheilspellende titel doet al iets vermoeden: dit is een zombiegame. Je rijdt in de schemering over een snelweg die op het eerste gezicht verlaten lijkt, maar plotseling kom je in een gebied waar de ene zombie na de andere voor je op de weg opduikt. Hoe meer je er raakt, hoe meer punten je verdient waarmee je je auto kunt upgraden!
Supercar Road Trip

Supercar Road Trip

Race Spelletjes ? Alsof je op de echte weg rijdt, zo realistisch is dit spel: en dat is nou precies de kracht! Hoe beter je rijdt, hoe meer geld je verdient: zo kun je steeds mooiere auto's kopen!
Riley Straatrally

Riley Straatrally

Race Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk bij de finish arriveert. De timer is rechtsbovenaan in het scherm zichtbaar. Zodra je een besturingstoets hebt ingedrukt, gaat je tijd in.
Tokyo Straatrally

Tokyo Straatrally

Race Spelletjes ? Kies je auto en rijd de straatrace van je leven, op acht verschillende internationale parcours in een ontzettend realistische racegame! Zorg dat je langs alle checkpoints rijdt, en kijk uit dat je niet crasht. Op de weg staan pijlen aangegeven: deze kun je volgen, maar je kunt ook het kleine kaartje (druk hiervoor op M) in de gaten houden om te zien waar je bent en waar je heen moet.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game