LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

Advertentie
Rural racer

Rural racer

Race Spelletjes ? Je gaat op een baan tegen een andere auto racen. Bots niet tegen de kanten, want dat remt heel erg af.
De moordwagen 2

De moordwagen 2

Aktie Spelletjes ? Je rijdt weer in de dodelijkste auto die er is. Dood alle voetgangers in het veld voor de tijd op is: schiet op ze, zap ze of rijd er gewoon over heen. Met elke geslaagde aanval verdien je geld waarmee je upgrades voor je auto kunt kopen. Verzamel bonussen voor de mogelijkheid om je auto aan te passen en laat ze een poepje ruiken in de race-levels. Leef je uit!
Atoomhart

Atoomhart

Aktie Spelletjes ? De aarde is verwoest, maar er zijn een paar overlevenden die toch nog lol trappen: ze doden zombies en overwinnen andere gevaren. Rijd op je motorfiets over het parcours, plet zombies, laat bommen ontploffen en verzamel energieballen om je Teslablaster te kunnen gebruiken. Veel plezier!
Risicorijder 2

Risicorijder 2

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om over de hindernissen te springen met je motor. Je kunt je motor elke keer aanpassen, zodat deze sneller gaat of een betere vering heeft.
Turbo Spirit 2

Turbo Spirit 2

Race Spelletjes ? Rijd langs alle checkpoints voordat je tijd op is.
Craze Truck

Craze Truck

Race Spelletjes ? Spring je met je truck over de pionnen heen, maar zorg dat je voor de gele blokken geland bent.
Stuntelrace

Stuntelrace

Race Spelletjes ? Hou je van fietsen? Hou je ervan om een gokje te wagen? Dan biedt dit spel je de ideale combinatie! Deze stuntelige fietser heeft al de nodige valpartijen achter de rug, aan zijn gebit te zien. Maar hij is nog lang niet uitgefietst, en hij gaat zijn best doen om de winnaar van deze wielerwedstrijd te worden. Hierbij heeft hij wel jouw hulp nodig!
Woeste wildwaterbaan

Woeste wildwaterbaan

Race Spelletjes ? Stap in je rubber boot en suis de wildwaterbaan af zonder dat je tonnen of andere obstakels raakt! Voer stunts uit voor extra veel punten, waarmee je een snellere boot kunt kopen.
Van Dam naar Ham

Van Dam naar Ham

Behendigheid Spelletjes ? Haal met je bootje zo veel mogelijk passagiers op bij allerlei attracties in Amsterdam en breng ze naar de luchthaven voor hun vlucht naar Birmingham. Je hebt maar weinig tijd om hen naar Schiphol te brengen voor het vliegtuig vertrekt. En wees voorzichtig, want als je slordig vaart, vallen je passagiers in het water. Succes!
Rocky Rider 2

Rocky Rider 2

Race Spelletjes ? Met jouw 'Rocky Rider'-auto ga je deze keer een vulkanisch eiland over! Speel ieder level zo snel mogelijk uit en kijk uit dat je auto niet in een kuil terechtkomt of op een andere manier beschadigingen oploopt. Pak alle bonussen die er zijn, zodat je aan het einde van het level een extra leven verdient!
Motor Stunten 2

Motor Stunten 2

Behendigheid Spelletjes ? Maak nu vette jumps met je stuntmotor! Doe tricks in de lucht om extra geld te verdienen!
Heuvels Racer 9

Heuvels Racer 9

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de heuvels over te komen met je auto zonder hem kapot te rijden. In sommige levels heb je een sleutel nodig om naar het volgende level te gaan.
Voetbalracer

Voetbalracer

Race Spelletjes ? Jij rijdt op een heel bijzondere trialmotor: eentje met voetballen in plaats van wielen. Je kunt kiezen tussen de 'dirt bike' en de 'ATV'. Je rijdt over een parcours met ontzettend steile hellingen, en onderweg wil je natuurlijk zo veel mogelijk voetballen verzamelen voor een maximale score. Succes!
Lizzie McGuire Racer

Lizzie McGuire Racer

Race Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk punten te halen, en binnen de tijd de finish te bereiken. Onderweg kan je klokjes en turbo's oppakken voor meer tijd en snelheid.
Wedstrijd onder water

Wedstrijd onder water

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een slimme vis, die een wedstrijdje gaat doen met een andere vis om zo veel mogelijk muntjes te verzamelen. Er zwemmen ook allerlei andere waterdieren, dus kijk uit voor botsingen en pak de rode pepers voor wat extra snelheid!
Monster Truck 4

Monster Truck 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer in elke level over de bussen te springen zonder dat je ergens tegen aan knalt. Ga dus niet te hard over de schans heen!

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game