LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Advertentie
Auto stelen 3D

Auto stelen 3D

Race Spelletjes 6,2 In de stille straten van dit driedimensionale autospel wemelt het van de waardevolle sportwagens. Kun jij ze stelen en op de juiste plek zetten? Pas alleen wel op dat je niet wordt betrapt door de politie!
Bus Parkeren 3D

Bus Parkeren 3D

Race Spelletjes 6,0 Stel je parkeervaardigheden op de proef in het gloednieuwe 3D-parkeerspel Bus Parking 3D! Kun jij de bus op de juiste plek zetten zonder de obstakels te raken?
Moto X3m 2

Moto X3m 2

Race Spelletjes 5,9 Moto X3m is terug! Aan jou de taak om de meest waanzinnige stunts uit te voeren en je tegenstanders te verslaan. Denk je dat jij het in je hebt om een ware motorkampioen te worden?
Monster Truck Racer

Monster Truck Racer

Race Spelletjes 5,8 Rijd met je jeep naar huis en zorg dat je geen voetgangers overrijdt. Kijk ook uit voor de politie!
Versnellingsgekte

Versnellingsgekte

Race Spelletjes 5,8 Maak je klaar om je racevaardigheden naar een hogere versnelling te brengen! Je moet in dit intense online spel soms beslissingen nemen in een fractie van een seconde. Druk het gaspedaal stevig in terwijl je tonnen kunt verdienen en laat je tegenstanders ver achter je in het stof.
Formula Racer 2012

Formula Racer 2012

Race Spelletjes 5,7 Dit is een prachtig getekende racegame waarin jij met jouw Formule 1-wagen over verschillende circuits kunt racen. Hoe beter je rijdt, hoe meer geld je verdient: hiermee kun je upgrades voor je wagen kopen, wat je kansen om te winnen weer vergroot. Probeer een toptijd neer te zetten en zorg dat je op de baan blijft!
Parking Passie

Parking Passie

Behendigheid Spelletjes 5,7 Het doel in dit uitdagende spel is simpel: parkeer de auto! Gebruik de pijlen op het scherm om de auto te besturen en op de juiste plek te zetten. Hoe sneller je bent, hoe hoger je score.
Paintball Racers

Paintball Racers

Race Spelletjes 5,4 Scheur met je miniautootje over het aanrecht, spring over de spatels en gebruik de broodplank als helling! Je kunt allerlei paintballkogels op je concurrenten afschieten: bevriezingskogels (vertragen), elektrische kogels (verlammen), oliekogels (maken voertuig stuurloos) en vuurkogels (verbranden het voertuig). Eerst zul je deze kogels wel moeten verzamelen! Je kunt ook leuke stunts uitvoeren: op je achterwiel rijden, vliegen en salto's doen. Ook zijn er allerlei 'boosters' die je munitie, turbo, aantal levens of snelheid verdubbelen. Zorg dat je je tegenstander voor blijft en uitschakelt!
Auto Parkeren 3

Auto Parkeren 3

Behendigheid Spelletjes 5,3 Hoe snel vind jij een parkeerplaats voor alle auto's in deze spaarzaam verlichte garage? Je moet je concentreren om obstakels en andere voertuigen in dit uitdagende autospel te vermijden.
Hill Riders: Off-road

Hill Riders: Off-road

Race Spelletjes 4,9 In dit 3D-racespel staan je een aantal lastige racebanen te wachten en de vraag is of jij ze kunt overleven? Vermijd greppels en verzamel onderweg munten. Je kunt tussen de bedrijven door ook upgrades kopen voor je bolide.
Hot Wheels Track Builder

Hot Wheels Track Builder

Race Spelletjes 4,8 Ontwerp, bouw en rijd op je eigen circuits in dit spannende 3D racespel. Haal de concurrenten in terwijl je geweldige badges verdient en sjees door loopings en zelfs door het hart van vulkanen! Ben je de eerste racer die over de finishstreep gaat?
Uphill Motocross Race

Uphill Motocross Race

Race Spelletjes 4,6 Verzamel munten terwijl je richting de eindstreep raast in dit leuke racespel. Gebruik de munten om je voertuig te upgraden of het tussen de wedstrijden door te ruilen voor andere voertuigen. Je wilt toch niet eeuwig op die scooter blijven rijden?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game