LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

Advertentie
X Trial-race

X Trial-race

Race Spelletjes 4,5 Kun jij deze motorcrosser helpen om de meest gevaarlijke racebanen op aarde te doorstaan? Help hem om coole stunts uit te voeren en zorg ervoor dat zijn motor heel blijft in dit leuke racespel.
Racing Monster Trucks

Racing Monster Trucks

Race Spelletjes 4,4 Start de motor van je 4x4 en ervaar de sensatie van races met monstertrucks! Verdien geld, upgrade en customize je voertuig, en probeer om alle prijzen te winnen!
Scheuren door de bergen

Scheuren door de bergen

Race Spelletjes 4,3 Kun jij alle bergen, bruggen en gaten trotseren die je te wachten staan in dit doldwaze racespel? Kruip achter het stuur van een tractor, een strandbuggy of talloze andere waanzinnige voertuigen voordat je richting de eindstreep raast. En vergeet niet onderweg munten te verzamelen voor upgrades.
Offroad Parking

Offroad Parking

Race Spelletjes 4,0 En jij vond parkeren in de stad een uitdaging?! Probeer dan maar eens deze vrachtwagens op de juiste plek te krijgen. Lukt je dat? Ga off-road in dit parkeer simulatiespel.
Hummers Parkeren

Hummers Parkeren

Race Spelletjes 3,8 Niemand heeft ooit beweerd dat het parkeren van deze mega-politiewagens een fluitje van een cent zou zijn. Spring achter het stuur en probeer ze in wel heel krappe parkeerplaatsen te manoeuvreren in dit intense autospel.
Spitsuur parkeeractie

Spitsuur parkeeractie

Race Spelletjes 3,7 Ga een spannende parkeeruitdaging aan in de straten van enkele van Amerika's meest bekende steden. Kun jij al deze sportwagens netjes in de soms krappe parkeervakken krijgen? Probeer geen krassen of ongelukken te maken in dit intense autospel.
Driftrace

Driftrace

Race Spelletjes 3,1 Ben jij de eerste die de eindstreep haalt in dit spannende racespel? Gebruik je virtuele driftvaardigheden om je tegenstanders sneller af te zijn.

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game