LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Advertentie
Auto Parkeren 5

Auto Parkeren 5

Race Spelletjes 1,8 Probeer je auto binnen de tijd te parkeren zonder teveel schade te veroorzaken.
Bike Racer

Bike Racer

Race Spelletjes 1,8 Kies een parcours, een motorfiets en racen maar!
Sim Taxi Lotopolis City

Sim Taxi Lotopolis City

Race Spelletjes 1,8 Je bent taxichauffeur in Lotopolis City. Laat passagiers instappen en breng ze naar hun bestemming of verzamel munten voor extra inkomsten. Let wel op dat je niet met andere auto's botst of over vreemde voorwerpen op de weg rijdt, want dit kost je geld. En maak dat je wegkomt als de politie eraankomt!
BMX freaks 2

BMX freaks 2

Race Spelletjes 1,8 Dit is het vervolg op het leuke spelletje BMX-freaks. Ook in deze game kruip je in de huid van Elvis en ga je weer fietsen tegen allerlei vreemde figuren. Voer salto's en wheelies uit om bonuspunten te verzamelen. Als je een race uitrijdt, verdien je geld waarmee je upgrades kunt kopen. Voor ieder level dat je succesvol voltooit, verdien je 200 dollar.
Super drift 2

Super drift 2

Race Spelletjes 1,8 Bestuur de snelste auto's die er zijn en ontdek de coureur in jezelf! Je kunt in dit spel verschillende races rijden, in verschillende snelle wagens. Hou je van driften? Grijp dan je kans!
F1 Racekampioen

F1 Racekampioen

Race Spelletjes 1,7 Doe mee aan deze Formule 1-racewedstrijd en zet de best mogelijke tijd neer zonder al te vaak in de berm te belanden. Laat de coureur in je ontwaken en kijk waar je toe in staat bent!
Toyota Race

Toyota Race

Race Spelletjes 1,7 Probeer zoveel mogelijk auto's in te halen voordat je bij de eindstreep bent.
Ruige Rijles

Ruige Rijles

Race Spelletjes 1,7 Kies in het eerste level je lesauto, en bereid je geestelijk voor op 15 verschillende lesroutes. Wanneer je alle 15 levels hebt afgrond, krijg je je rijbewijs!
Speedracer

Speedracer

Race Spelletjes 1,7 Probeer om alle Hyundai-logo's te pakken die je onderweg tegenkomt, en zorg dat je de vaten ontwijkt die de vrachtwagen telkens verliest.
Mijn grote vrachtwagen 2

Mijn grote vrachtwagen 2

Behendigheid Spelletjes 1,7 Probeer deze vrachtwagen op de juiste plek te parkeren zonder andere auto's of voorwerpen te raken.
Destructotruck

Destructotruck

Race Spelletjes 1,6 Je bestuurt een ontzettend zware, en alles verwoestende monstertruck. Probeer om alles wat op je pad komt, onder je wielen te verbrijzelen! Vierentwintig levels heeft deze grappige monstertruck-game. Natuurlijk worden ze hoe langer, hoe moeilijker. Maar als je wat verder in het spel komt, krijg je wel steeds meer keuze uit andere monstertrucks met elk zijn bijzondere eigenschappen.
18-wieler 3D

18-wieler 3D

Behendigheid Spelletjes 1,6 Stuur jouw enorme vrachtwagen binnen de tijd naar het aangegeven punt zonder dat je obstakels raakt!
Heuvels Racer 13

Heuvels Racer 13

Behendigheid Spelletjes 1,6 Probeer met de Hummer (of andere gekozen auto) over de bergen te rijden naar de finishvlag. Ondertussen kun je klokjes pakken voor extra tijd. Als je over de kop slaat moet je terug naar het laatst gepasseerde stoplicht.
Trial 15

Trial 15

Behendigheid Spelletjes 1,6 Probeer door het uitvoeren van de stunts de benodigde punten te scoren om naar de volgende level te gaan. Pas op dat je niet valt.
Renegade Racing

Renegade Racing

Race Spelletjes 1,5 In het mooie racespel Renegade Racing ga je in ieder level opdrachten (stunts) uitvoeren en probeer je om zo veel mogelijk munten te verzamelen. Natuurlijk probeer je ook om de beste tijd neer te zetten! Kijk bij 'Mission one' en 'Mission two' welke (en hoeveel) stunts je moet uitvoeren. In de garage kun je duurdere, snellere auto's kopen, maar hiervoor zul je wel eerst voldoende geld moeten verdienen. Ga dus maar gauw het circuit op en doe je best!
Gekke trekker

Gekke trekker

Race Spelletjes 1,5 Stap op je gele tractor en rijd een uitdagende race over het platteland! Probeer onderweg 'boosters' te pakken en voer alle opdrachten uit. In het eerste level moet je bijvoorbeeld als eerste eindigen, 15 auto's laten ontploffen en 10 hoefijzers verzamelen. Pak zo veel mogelijk pompoenen, harten, hoefijzers en andere bonussen!
Autorijles met Caravan

Autorijles met Caravan

Race Spelletjes 1,5 Je gaat autorijlessen volgen voor het besturen van een auto met caravan. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo. Parkeer goed zonder fouten anders wordt de examinator boos.
Ongeluksauto

Ongeluksauto

Race Spelletjes 1,5 Terwijl je in de meeste racespelletjes moet oppassen dat je geen andere auto's raakt, is dat hier juist de bedoeling: scheur over het parcours en knal tegen elke auto op die je kunt raken! Als je teveel auto's mist, ga je dood. Rijd niet tegen andere voorwerpen aan en haal de finish voor je tijd om is. Succes!
American Racing

American Racing

Race Spelletjes 1,4 Dit is een racegame zoals racegames bedoeld zijn: een ruime keuze uit snelle, mooie wagens en vele uitdagende circuits. Kies je auto, zet een mooie tijd neer en versla zo je tegenstanders!
Neon Rijder 2

Neon Rijder 2

Race Spelletjes 1,4 Daar ben je weer, Neon Rijder! Rij zo snel mogelijk naar de finish en probeer een tijdbonus te halen. Wees voorzichtig: als de kleur van de weg verandert, moet jij je eigen kleur ook veranderen om niet te pletter te vallen! Er zijn vijftien levels in totaal.
Planeet Racer

Planeet Racer

Race Spelletjes 1,4 Pimp je auto en zorg dat je als eerste over alle planeten racet.
Puppy Racer

Puppy Racer

Race Spelletjes 1,4 Race met je wagentje door de straten en probeer je tegenstanders van je af te slaan!
Uphill Rush 6

Uphill Rush 6

Race Spelletjes 1,4 Slip en glijd een weg naar de finish in deze ultieme water race! Dit vervolg geeft je de mogelijkheid om alles te veranderen aan je voertuig en de bestuurder. Kies je favoriete outfit en bootje om in je eigen stijl mee te doen. Maak snelheid, spring de lucht in en haal de gekste stunts uit terwijl je geld verzamelt!
Neonrace 2

Neonrace 2

Race Spelletjes 1,3 Vijftien verschillende levels waarin jij met je neonwagen zo ver mogelijk moet zien te komen! Raak de rode auto's voor extra punten, en ontwijk de blauwe.
De weg naar de top

De weg naar de top

Behendigheid Spelletjes 1,3 Vind de weg naar de top en pak zo veel mogelijk munten waarmee je upgrades kunt kopen voor je terreinwagen!
Bike Mania 4

Bike Mania 4

Race Spelletjes 1,3 Probeer de eindstreep te halen door met je trial over alles heen te rijden zonder te vallen.
Jack Stone

Jack Stone

Avontuur Spelletjes 1,3 Je zit op het Lego-eiland, waar een overval wordt gepleegd. De dief rijdt net weg... jij bent Jack Stone en je moet de dief pakken!
Autorijles 8

Autorijles 8

Race Spelletjes 1,3 Je gaat autorijlessen volgen. Doe wat de examinator zegt en je hebt je rijbewijs zo. Zorg dat je foutloos parkeert, anders wordt de examinator boos.
KGB Hunter

KGB Hunter

Race Spelletjes 1,2 Redt de wereld van KGB, schiet de agenten en de auto's!
4x4 Rally

4x4 Rally

Race Spelletjes 1,2 Zorg dat je bij de eerste drie eindigt om in het volgende level te komen
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game