LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

Advertentie
Ongeluksauto

Ongeluksauto

Race Spelletjes 1,9 Terwijl je in de meeste racespelletjes moet oppassen dat je geen andere auto's raakt, is dat hier juist de bedoeling: scheur over het parcours en knal tegen elke auto op die je kunt raken! Als je teveel auto's mist, ga je dood. Rijd niet tegen andere voorwerpen aan en haal de finish voor je tijd om is. Succes!
Ruige Rijles

Ruige Rijles

Race Spelletjes 1,9 Kies in het eerste level je lesauto, en bereid je geestelijk voor op 15 verschillende lesroutes. Wanneer je alle 15 levels hebt afgrond, krijg je je rijbewijs!
Monster Truck 5

Monster Truck 5

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer binnen 2 minuten de eindstreep te halen maar pas op dat de monster truck niet teveel beschadigt.
Bike Mania 4

Bike Mania 4

Race Spelletjes 1,9 Probeer de eindstreep te halen door met je trial over alles heen te rijden zonder te vallen.
Sneeuwscooter

Sneeuwscooter

Race Spelletjes 1,9 Je gaat racen met een sneeuwscooter. Pas op voor de dozen op de piste en pak turbo's (rondjes met bliksemschichten erin)!
Bike Racer

Bike Racer

Race Spelletjes 1,9 Kies een parcours, een motorfiets en racen maar!
Trial 11

Trial 11

Behendigheid Spelletjes 1,8 In dit trialspel kan je verschillende onderdelen spelen. Een tijdrace waarin je zo snel mogelijk naar de eindstreep moet proberen te komen en een race tegen andere spelers en dan moet je proberen eerste te worden.
Sim Taxi Lotopolis City

Sim Taxi Lotopolis City

Race Spelletjes 1,8 Je bent taxichauffeur in Lotopolis City. Laat passagiers instappen en breng ze naar hun bestemming of verzamel munten voor extra inkomsten. Let wel op dat je niet met andere auto's botst of over vreemde voorwerpen op de weg rijdt, want dit kost je geld. En maak dat je wegkomt als de politie eraankomt!
Mijn grote vrachtwagen 2

Mijn grote vrachtwagen 2

Behendigheid Spelletjes 1,8 Probeer deze vrachtwagen op de juiste plek te parkeren zonder andere auto's of voorwerpen te raken.
Rubberboot 2

Rubberboot 2

Race Spelletjes 1,8 Probeer te blijven zitten op je rubberboot achter de speedboot en ontwijk de voorwerpen die je tegenkomt.
Scooter Race

Scooter Race

Race Spelletjes 1,8 Probeer als eerste over de eindstreep te rijden met je opgevoerde scooter.
Gekke trekker

Gekke trekker

Race Spelletjes 1,8 Stap op je gele tractor en rijd een uitdagende race over het platteland! Probeer onderweg 'boosters' te pakken en voer alle opdrachten uit. In het eerste level moet je bijvoorbeeld als eerste eindigen, 15 auto's laten ontploffen en 10 hoefijzers verzamelen. Pak zo veel mogelijk pompoenen, harten, hoefijzers en andere bonussen!
Vernietigende Monstertruck

Vernietigende Monstertruck

Race Spelletjes 1,7 Hoe meer je met deze monstertruck vernietigt, hoe meer punten je krijgt!
18-wieler 3D

18-wieler 3D

Behendigheid Spelletjes 1,7 Stuur jouw enorme vrachtwagen binnen de tijd naar het aangegeven punt zonder dat je obstakels raakt!
Trial 15

Trial 15

Behendigheid Spelletjes 1,7 Probeer door het uitvoeren van de stunts de benodigde punten te scoren om naar de volgende level te gaan. Pas op dat je niet valt.
Snel Schakelen

Snel Schakelen

Behendigheid Spelletjes 1,6 Probeer als eerste over de eindstreep te rijden in deze dragrace. Als je 2 keer achter elkaar wint kan je een snellere auto kiezen. Pas op dat je niet te laat schakelt want dan ontploft de motor.
BMX freaks 2

BMX freaks 2

Race Spelletjes 1,6 Dit is het vervolg op het leuke spelletje BMX-freaks. Ook in deze game kruip je in de huid van Elvis en ga je weer fietsen tegen allerlei vreemde figuren. Voer salto's en wheelies uit om bonuspunten te verzamelen. Als je een race uitrijdt, verdien je geld waarmee je upgrades kunt kopen. Voor ieder level dat je succesvol voltooit, verdien je 200 dollar.
Auto Stelen

Auto Stelen

Race Spelletjes 1,6 Autodiefstal terug in de tijd! Probeer stiekem uit de garages te rijden.
Huskyrace

Huskyrace

Kerst Spelletjes 1,6 Jij en je husky's doen mee aan een hondenrenwedstrijd. Je kunt verschillende banen kiezen, en je kunt dit spel in je eentje, maar ook met zijn tweeën spelen!
Puppy Racer

Puppy Racer

Race Spelletjes 1,6 Race met je wagentje door de straten en probeer je tegenstanders van je af te slaan!
Susans Eerste Rijles

Susans Eerste Rijles

Meisjes Spelletjes 1,6 Het is vandaag een spannende dag voor Susan want ze heeft namelijk haar eerste rijles. Oefen samen met Susan door naar verschillende plaatsen in de stad te rijden. Pas op dat je onderweg geen ongelukken veroorzaakt.
BMX freaks

BMX freaks

Race Spelletjes 1,6 In deze game heb je in totaal 26 circuits waarin je fietst tegen allerlei vreemde figuren. Voer salto's en wheelies uit om bonuspunten te verzamelen. Als je een race uitrijdt, verdien je geld waarmee je upgrades kunt kopen. Voor ieder level dat je succesvol afsluit, verdien je 200 dollar.
ATV terreinrace

ATV terreinrace

Race Spelletjes 1,5 Rijd het parcours zo snel je kunt en show de beste stunts. Veel plezier!
Destructotruck

Destructotruck

Race Spelletjes 1,5 Je bestuurt een ontzettend zware, en alles verwoestende monstertruck. Probeer om alles wat op je pad komt, onder je wielen te verbrijzelen! Vierentwintig levels heeft deze grappige monstertruck-game. Natuurlijk worden ze hoe langer, hoe moeilijker. Maar als je wat verder in het spel komt, krijg je wel steeds meer keuze uit andere monstertrucks met elk zijn bijzondere eigenschappen.
Zombiekiller

Zombiekiller

Race Spelletjes 1,5 In dit schimmenrijk, tussen leven en dood, rijd jij in je monstertruck om zoveel mogelijk zombies uit hun onzekere bestaan te verlossen.
Uphill Rush 6

Uphill Rush 6

Race Spelletjes 1,5 Slip en glijd een weg naar de finish in deze ultieme water race! Dit vervolg geeft je de mogelijkheid om alles te veranderen aan je voertuig en de bestuurder. Kies je favoriete outfit en bootje om in je eigen stijl mee te doen. Maak snelheid, spring de lucht in en haal de gekste stunts uit terwijl je geld verzamelt!
Jack Stone

Jack Stone

Avontuur Spelletjes 1,5 Je zit op het Lego-eiland, waar een overval wordt gepleegd. De dief rijdt net weg... jij bent Jack Stone en je moet de dief pakken!
Militaire achtervolging

Militaire achtervolging

Behendigheid Spelletjes 1,5 Jij bent een soldaat en gaat terroristen gevangennemen die proberen in het Alpha Teamnetwerk binnen te dringen. Ze rijden op de snelweg en jij krijgt op je beeldscherm te zien welke terroristenauto's je moet vernietigen door ze aan de kant te duwen. Deze zijn met een rood kruis gemarkeerd. Probeer om de andere auto's te ontwijken, want iedere botsing vertraagt je weer!
American Racing

American Racing

Race Spelletjes 1,4 Dit is een racegame zoals racegames bedoeld zijn: een ruime keuze uit snelle, mooie wagens en vele uitdagende circuits. Kies je auto, zet een mooie tijd neer en versla zo je tegenstanders!
4x4 Rally

4x4 Rally

Race Spelletjes 1,4 Zorg dat je bij de eerste drie eindigt om in het volgende level te komen
Renegade Racing

Renegade Racing

Race Spelletjes 1,4 In het mooie racespel Renegade Racing ga je in ieder level opdrachten (stunts) uitvoeren en probeer je om zo veel mogelijk munten te verzamelen. Natuurlijk probeer je ook om de beste tijd neer te zetten! Kijk bij 'Mission one' en 'Mission two' welke (en hoeveel) stunts je moet uitvoeren. In de garage kun je duurdere, snellere auto's kopen, maar hiervoor zul je wel eerst voldoende geld moeten verdienen. Ga dus maar gauw het circuit op en doe je best!

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game