LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

Advertentie
Bike Champ

Bike Champ

Sport Spelletjes 1,4 Een leuk getekend trialspel waarbij je op je trialmotor over zoveel mogelijk obstakels moet springen. Hoe spectaculairder je sprongen, hoe meer punten je verdient. Sommige sprongen zijn echt lastig om uit te voeren: de salto vanaf de helling bijvoorbeeld vereist een goede behendigheid.
Springende monstertruck

Springende monstertruck

Race Spelletjes 1,3 Bestuur je monstertruck en rijd een race waarmee onderweg veel geld te verdienen is! Ga net zo lang door tot je geen brandstof meer hebt. Wanneer je eenmaal genoeg geld hebt verdiend, kun je een grotere monstertruck kopen.
Planeet Racer

Planeet Racer

Race Spelletjes 1,3 Pimp je auto en zorg dat je als eerste over alle planeten racet.
GT Racing

GT Racing

Race Spelletjes 1,3 Stap in je racewagen en probeer een zo snel mogelijke tijd neer te zetten! Hoe hoger je eindigt in het klassement, hoe hoger je bonus!
KGB Hunter

KGB Hunter

Race Spelletjes 1,3 Redt de wereld van KGB, schiet de agenten en de auto's!
Mental Mouse

Mental Mouse

Race Spelletjes 1,3 Een gek spel waarin je met een muis op een motor over een hindernisparcours moet rijden. Je kunt achteruit en vooruit, en door je gewicht naar voren of naar achter te plaatsen kun je over de verschillende voorwerpen heen rijden. Maar let op, want als je valt ga je dood!
Sneeuw Racen

Sneeuw Racen

Race Spelletjes 1,2 Kies een snelle auto en probeer zo snel mogelijke rondetijden te behalen. Er is alleen 1 probleem, het hele circuit ligt onder de sneeuw. Pas dus op dat je niet te vaak uit de bocht vliegt want dan gaat je auto kapot.
Botenrace

Botenrace

Race Spelletjes 1,2 Op zee wordt een spannende botenrace georganiseerd. Jij neemt hieraan deel en gaat proberen om met jouw boot als eerste te eindigen, zonder te stranden op de rotsen!
4 Wheel Madness

4 Wheel Madness

Race Spelletjes 1,2 Probeer om met deze grote truck de finish te halen!
Dierenrace

Dierenrace

Race Spelletjes 1,1 De dieren in de dierentuin vervelen zich vandaag, maar daar weten ze wel iets op, ze gaan lekker racen. Allemaal komen ze aan de beurt. Wat een manier om de dag door te komen, zeg! Doe je best en laat zien hoe snel jij kunt racen. Als je door de modder of het gras gaat, verlies je snelheid. Als je over een bananenschil rijdt, glij je uit. Verzamel power-ups en speed-boostst door eroverheen te rijden. Win zoveel mogelijk trofeeën om nieuwe circuits en nieuwe coureurs te kunnen kiezen.
Maak je eigen auto 4

Maak je eigen auto 4

Race Spelletjes 1,1 Kies een auto en verbouw hem zoals jij dat mooi vindt.
Neon Rijder 2

Neon Rijder 2

Race Spelletjes 1,1 Daar ben je weer, Neon Rijder! Rij zo snel mogelijk naar de finish en probeer een tijdbonus te halen. Wees voorzichtig: als de kleur van de weg verandert, moet jij je eigen kleur ook veranderen om niet te pletter te vallen! Er zijn vijftien levels in totaal.
Achtbaanrace

Achtbaanrace

Race Spelletjes 1,0 In dit coole racespel waan je jezelf in een achtbaan. Lekker hoog in de lucht maak je behoorlijk veel vaart en zie je de landschappen voorbijflitsen. Probeer om de eerste plaats te behalen: zo ga je door naar het volgende level. Hoe hoger je eindigt, hoe meer geld je verdient. Dit kun je weer gebruiken om je auto te upgraden. Met een Nitro ga je tijdelijk extra hard, en als je een freestyle wilt uitvoeren, kun je even niet sturen. Probeer om op de baan te blijven, en zorg dat je je auto zo min mogelijk beschadigt! Met een beschadigde auto verdien je namelijk minder punten. Ook zijn er coole sprongen te maken: zodra je een schans ziet, weet je dat het tijd is om weer te springen! Hoe meer oranje kegels je raakt, hoe hoger je score wordt.
Traffic Slam 2

Traffic Slam 2

Race Spelletjes 1,0 Het is een drukke nacht voor de ambulances, race door de stad!
Heuvels Racer 3

Heuvels Racer 3

Race Spelletjes 1,0 Stap op je motor en cross lekker over de heuvels! Verzamel alle balletjes om naar het volgende level te gaan.
Jaludo Biker

Jaludo Biker

Race Spelletjes 1,0 Rijd met je trial door het mooie Twente en neem een kijkje in o.a. Rijssen, Goor, Delden, Hengelo en Enschede. Probeer over alle obstakels heen te komen. Dit is soms best lastig, en het spel vergt dus redelijk veel van je behendigheid!
Gekke Auto

Gekke Auto

Behendigheid Spelletjes 1,0 Adam moet 10.000 km rijden om weer in warpmode te komen. Probeer de 10.000 km te rijden voordat de tijd om is.
Kiepauto

Kiepauto

Behendigheid Spelletjes 0,9 Jij mag een kieptruck besturen. Rijd eerst naar achteruit om een vracht te laden en breng deze dan naar de fabriek aan de rechterkant en los je vracht op de lopende band. Rijd snel maar voorzichtig, zodat je je lading niet verliest. Succes!
Neonrace 2

Neonrace 2

Race Spelletjes 0,9 Vijftien verschillende levels waarin jij met je neonwagen zo ver mogelijk moet zien te komen! Raak de rode auto's voor extra punten, en ontwijk de blauwe.
Grand Prix Go

Grand Prix Go

Race Spelletjes 0,9 Race zo snel mogelijk het circuit rond, als je bij de eerste drie eindigt komt er een nieuw level bij. Als je dicht achter een andere auto rijdt, kun je in de slipstream meeliften. Eerst mag je drie rondjes rijden om te kwalificeren, dan gaat de echte race beginnen. Dat de beste wint!
Duinrally

Duinrally

Race Spelletjes 0,9 Race met je buggy over het parcours in de duinen en probeer om als eerste de finish te bereiken! Pak sterren voor extra punten, en ontwijk de doodshoofden.
Strandmotor

Strandmotor

Race Spelletjes 0,8 Rijd met je motorfiets over een hindernisbaan langs het strand. In elk level wordt het parcours moeilijker. Veel plezier!
Jungle Quad

Jungle Quad

Race Spelletjes 0,8 Rijd deze snelle quad door dit gevaarlijke junglelandschap, en zorg dat je een zo hoog mogelijke score krijgt!
Superrally 3D

Superrally 3D

Race Spelletjes 0,8 Stap in je rallyauto en scheur over allerlei verschillende parcoursen, op weg naar de overwinning! Zorg dat je de eindstreep zo snel mogelijk haalt en maak geen brokken.
Duitse snelweg

Duitse snelweg

Race Spelletjes 0,7 Probeer je auto heel te houden op de Duitse snelweg!
Spitsuur

Spitsuur

Behendigheid Spelletjes 0,7 Je rijdt door een file en moet oppassen voor overstekende mensen en auto's.
Beheers je heftruck

Beheers je heftruck

Behendigheid Spelletjes 0,7 Met jouw vorkheftruck vervoer je kratten, heel veel kratten. Beheers jij je vorkheftruck zo goed, dat je alle lading perfect kunt vervoeren vanaf het punt waar je ze oppikt tot het punt waar je ze weer van je vork af laadt?
Wolvenrace

Wolvenrace

Race Spelletjes 0,7 In deze leuke racegame probeer je om telkens weer een level, dus circuit, verder te komen. Je wint de race door als eerste te eindigen, of door al je tegenstanders uit te schakelen. Aan jou de keus! Als je wint, verdien je geld, dat je weer kunt gebruiken voor upgrades of nieuwe onderdelen. Onderdelen verzwaren en vertragen je wagen wel, dus denk goed na over wat je echt nodig hebt. Er is een maximum aantal upgrades per auto. Het vraagteken bovenaan het scherm bevat nog wat extra informatie, mocht iets niet duidelijk zijn.
Mustang Racer

Mustang Racer

Behendigheid Spelletjes 0,7 Rij met je monster mustang over alle auto's en overige rotzooi heen om bij de eindstreep te komen.

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game