LeukeSpellen.Be

Race Spelletjes: Scooterrace, Mini Cooper Race, Racer VXR, Shark Tale Race

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Advertentie
Auto Stelen

Auto Stelen

Race Spelletjes 1,1 Autodiefstal terug in de tijd! Probeer stiekem uit de garages te rijden.
Monsters' wheels

Monsters' wheels

Race Spelletjes 1,1 Ben je klaar om de kampioen uit te dagen in deze monstertruck-race? Verzamel munten, maak salto's en zorg dat je als eerste over de eindstreep rijdt!
Rubberboot 2

Rubberboot 2

Race Spelletjes 1,1 Probeer te blijven zitten op je rubberboot achter de speedboot en ontwijk de voorwerpen die je tegenkomt.
Bike Champ

Bike Champ

Sport Spelletjes 1,1 Een leuk getekend trialspel waarbij je op je trialmotor over zoveel mogelijk obstakels moet springen. Hoe spectaculairder je sprongen, hoe meer punten je verdient. Sommige sprongen zijn echt lastig om uit te voeren: de salto vanaf de helling bijvoorbeeld vereist een goede behendigheid.
Bureaurace 2

Bureaurace 2

Race Spelletjes 1,1 Jij en je medestudenten hebben een leukere manier gevonden om jullie bureau te gebruiken dan om studieboeken op te leggen: jullie organiseren er een race met autootjes! Met potloden, inktpotjes en penselen hebben jullie een heus parcours gebouwd, waar jullie mini-auto overheen moet rijden. Verzamel zo veel mogelijk sterren en andere bonussen en vermijd obstakels als vlakgommen en inktpotjes.
GT Racing

GT Racing

Race Spelletjes 1,1 Stap in je racewagen en probeer een zo snel mogelijke tijd neer te zetten! Hoe hoger je eindigt in het klassement, hoe hoger je bonus!
4 Wheel Madness

4 Wheel Madness

Race Spelletjes 1,1 Probeer om met deze grote truck de finish te halen!
Springende monstertruck

Springende monstertruck

Race Spelletjes 1,0 Bestuur je monstertruck en rijd een race waarmee onderweg veel geld te verdienen is! Ga net zo lang door tot je geen brandstof meer hebt. Wanneer je eenmaal genoeg geld hebt verdiend, kun je een grotere monstertruck kopen.
Een ronkende V8

Een ronkende V8

Race Spelletjes 1,0 Laat die motoren maar ronken en stap in je eigen V8! Samen nog veel meer andere coole, Amerikaanse auto's ga jij een race rijden waarbij het doel uiteraard is om als eerste te eindigen!
Kikker in het zwembad

Kikker in het zwembad

Race Spelletjes 1,0 Als kikker ben jij natuurlijk in je element in een zwembad. Stap in je zwemband en suis van de glijbaan af. Pak tijdens je afdaling alle bonussen die er maar te halen zijn, zodat je na het level upgrades kunt uitvoeren om nog betere resultaten te behalen. Ook kun je met bepaalde upgrades bijzondere kunstjes uitvoeren (bijvoorbeeld een platte duik of een handstand)!
Scooter Race

Scooter Race

Race Spelletjes 1,0 Probeer als eerste over de eindstreep te rijden met je opgevoerde scooter.
Sneeuwscooter

Sneeuwscooter

Race Spelletjes 1,0 Je gaat racen met een sneeuwscooter. Pas op voor de dozen op de piste en pak turbo's (rondjes met bliksemschichten erin)!
Strandmotor

Strandmotor

Race Spelletjes 0,9 Rijd met je motorfiets over een hindernisbaan langs het strand. In elk level wordt het parcours moeilijker. Veel plezier!
Susans Eerste Rijles

Susans Eerste Rijles

Meisjes Spelletjes 0,9 Het is vandaag een spannende dag voor Susan want ze heeft namelijk haar eerste rijles. Oefen samen met Susan door naar verschillende plaatsen in de stad te rijden. Pas op dat je onderweg geen ongelukken veroorzaakt.
Wolvenrace

Wolvenrace

Race Spelletjes 0,9 In deze leuke racegame probeer je om telkens weer een level, dus circuit, verder te komen. Je wint de race door als eerste te eindigen, of door al je tegenstanders uit te schakelen. Aan jou de keus! Als je wint, verdien je geld, dat je weer kunt gebruiken voor upgrades of nieuwe onderdelen. Onderdelen verzwaren en vertragen je wagen wel, dus denk goed na over wat je echt nodig hebt. Er is een maximum aantal upgrades per auto. Het vraagteken bovenaan het scherm bevat nog wat extra informatie, mocht iets niet duidelijk zijn.
Jaludo Biker

Jaludo Biker

Race Spelletjes 0,8 Rijd met je trial door het mooie Twente en neem een kijkje in o.a. Rijssen, Goor, Delden, Hengelo en Enschede. Probeer over alle obstakels heen te komen. Dit is soms best lastig, en het spel vergt dus redelijk veel van je behendigheid!
Zombiekiller

Zombiekiller

Race Spelletjes 0,8 In dit schimmenrijk, tussen leven en dood, rijd jij in je monstertruck om zoveel mogelijk zombies uit hun onzekere bestaan te verlossen.
Robot Race

Robot Race

Race Spelletjes 0,8 In deze game bestuur je een robot, die als doel heeft om de andere speler, die door de computer wordt bestuurd, te verslaan. Je kan eerst zelf een robot kiezen: je hebt keuze uit vier verschillende robots. Voordat je gaat racen, kan je wat oefenen. Dus kies een robot, kies een circuit, koop upgrades en start de race!
Traffic Slam 2

Traffic Slam 2

Race Spelletjes 0,8 Het is een drukke nacht voor de ambulances, race door de stad!
Duitse snelweg

Duitse snelweg

Race Spelletjes 0,8 Probeer je auto heel te houden op de Duitse snelweg!
Kiepauto

Kiepauto

Behendigheid Spelletjes 0,8 Jij mag een kieptruck besturen. Rijd eerst naar achteruit om een vracht te laden en breng deze dan naar de fabriek aan de rechterkant en los je vracht op de lopende band. Rijd snel maar voorzichtig, zodat je je lading niet verliest. Succes!
Sneeuw Racen

Sneeuw Racen

Race Spelletjes 0,8 Kies een snelle auto en probeer zo snel mogelijke rondetijden te behalen. Er is alleen 1 probleem, het hele circuit ligt onder de sneeuw. Pas dus op dat je niet te vaak uit de bocht vliegt want dan gaat je auto kapot.
Grand Prix Go

Grand Prix Go

Race Spelletjes 0,8 Race zo snel mogelijk het circuit rond, als je bij de eerste drie eindigt komt er een nieuw level bij. Als je dicht achter een andere auto rijdt, kun je in de slipstream meeliften. Eerst mag je drie rondjes rijden om te kwalificeren, dan gaat de echte race beginnen. Dat de beste wint!
Motorbaby

Motorbaby

Behendigheid Spelletjes 0,7 Zorg dat deze motorcrossende baby zo veel mogelijk mooie stunts uithaalt op weg naar de finish. Ook moet je hem helpen om zo veel mogelijk snoepjes te verzamelen. Het gaat er niet om dat hij zo hard mogelijk over de trialbaan scheurt, maar dat hij tijdens zijn rit zo veel mogelijk tricks laat zien en snoepjes pakt om een topscore te behalen.
Duinrally

Duinrally

Race Spelletjes 0,7 Race met je buggy over het parcours in de duinen en probeer om als eerste de finish te bereiken! Pak sterren voor extra punten, en ontwijk de doodshoofden.
Maak je eigen auto 3

Maak je eigen auto 3

Race Spelletjes 0,7 Kies je auto, doe mee aan races en show je auto's om geld te verdienen van bezoekers.
Gekke Auto

Gekke Auto

Behendigheid Spelletjes 0,6 Adam moet 10.000 km rijden om weer in warpmode te komen. Probeer de 10.000 km te rijden voordat de tijd om is.
Brandweerauto

Brandweerauto

Behendigheid Spelletjes 0,6 Race met je brandweerauto naar de brand en blus hem voor de tijd om is. Succes!
FMX Team

FMX Team

Behendigheid Spelletjes 0,6 Probeer om door 15 levels heen te stunten met je motor.
Mental Mouse

Mental Mouse

Race Spelletjes 0,5 Een gek spel waarin je met een muis op een motor over een hindernisparcours moet rijden. Je kunt achteruit en vooruit, en door je gewicht naar voren of naar achter te plaatsen kun je over de verschillende voorwerpen heen rijden. Maar let op, want als je valt ga je dood!
Beheers je heftruck

Beheers je heftruck

Behendigheid Spelletjes 0,5 Met jouw vorkheftruck vervoer je kratten, heel veel kratten. Beheers jij je vorkheftruck zo goed, dat je alle lading perfect kunt vervoeren vanaf het punt waar je ze oppikt tot het punt waar je ze weer van je vork af laadt?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Spelletjes - Race Spelletjes Little Game