LeukeSpellen.Be

Raket Rally: Foofa Race, Bike Racer, Dragonball Z Kart, Speed Racer

Ga terug naar Race Spelletjes
Advertentie
Dragonball Z Kart

Dragonball Z Kart

Race Spelletjes 3,0 Race met je kart sneller dan je tegenstanders in deze Dragonball Z uitvoering van Mariokart.
Bike Racer

Bike Racer

Race Spelletjes 1,9 Kies een parcours, een motorfiets en racen maar!
Dierenrace

Dierenrace

Race Spelletjes 1,1 De dieren in de dierentuin vervelen zich vandaag, maar daar weten ze wel iets op, ze gaan lekker racen. Allemaal komen ze aan de beurt. Wat een manier om de dag door te komen, zeg! Doe je best en laat zien hoe snel jij kunt racen. Als je door de modder of het gras gaat, verlies je snelheid. Als je over een bananenschil rijdt, glij je uit. Verzamel power-ups en speed-boostst door eroverheen te rijden. Win zoveel mogelijk trofeeën om nieuwe circuits en nieuwe coureurs te kunnen kiezen.
Foofa Race

Foofa Race

Race Spelletjes ? Speel dit spelletje foofa racers tegen andere spelers. Probeer sneller als hun te zijn en schiet ze neer door onder andere je wapens.
Ruimtepunker

Ruimtepunker

Race Spelletjes ? Deze punker gaat naar de ruimterace-academie, omdat hij zijn racevaardigheden nog verder wil uitbreiden. Hij is al behoorlijk ver gevorderd met zijn opleiding, en het laatste wat hem nog rest, is een race-examen. Help jij hem om dit te halen? Hij moet een race rijden, waarbij hij allerlei voorwerpen moet verzamelen. Alleen dan krijgt hij de felbegeerde licentie, waarmee hij in de hele melkweg mag deelnemen aan ruimteraces!
Speed Racer

Speed Racer

Race Spelletjes ? Probeer een zo snel mogelijke tijd neer te zetten op dit parcours.

Spelletjes - Raket Rally Little Game