LeukeSpellen.Be

Je speelt nu het spel Raze 2. Speel ook één van de andere Aktie Spelletjes spelletjes op Leuke Spellen !

Raze 2

Hoe te spelen?

Een moment aub, bezig met laden…
00:00
Advertentie
Je kunt deze advertentie overslaan over: 00:00
Deze advertentie nu overslaan
Je spel wordt geladen. Dankzij de advertentie kun jij dit spel gratis spelen.
 
3,5
Mijn beoordeling
Klik om te beoordelen Niks aan Redelijk Leuk Erg leuk Super Bedankt voor je stem! Je hebt al op dit spel gestemd.
Spelomschrijving

Ook in dit vervolg op Raze ga je weer de strijd aan tegen de aliens. Vier jaar geleden waren ze verslagen en verjaagd, maar het zombievirus waarmee ze de mensheid hebben besmet, waart nog steeds rond en een tegengif is nog niet gevonden. Nu zijn de aliens opeens terug! Probeer ze uit te schakelen en zorg ervoor dat jij de bonussen pakt voordat je tegenstander dit doet! Er zijn vier geheimen te ontdekken in het spel: vind ze alle vier! Gebruik je skills zo vaak je kunt, want ze worden snel weer opgeladen dus het zou zonde zijn om ze niet te gebruiken! Als je aan het begin van het spel je eigen profiel aanmaakt, kun je het spel precies zo spelen als jij wilt.

Spelbesturing

Gebruik WASD of de pijltjestoetsen om te bewegen en Spatie om te springen. Gebruik je muis om te richten en te schieten. Druk op F/Ctrl om een skill te gebruiken. Gebruik de nummertoetsen om een wapen te selecteren. Q/Shift = volgende wapen, E/Enter = vorige wapen.

Insluiten

Plaats deze HTML-code op je website of blog.

<embed quality="high" id="flashobj_mc" src="platform/raze-2.swf" allowscriptaccess="always" x-shockwave-flash="" application="" wmode="direct">
Delen
Dit spel werkt niet

Verzenden
Upload screen

Spelletjes - Raze 2 Little Game