LeukeSpellen.Be

Reactietijd: Vier Seconden, Back to the Future, IJsbreker, Snel Klikken

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Tunnel Rush

Tunnel Rush

Behendigheid Spelletjes 3,7 Deze tunnel barst van de levensgevaarlijke blokkades. Kan jij ze passeren zonder er een te raken in dit spannende 3D racespel? Zet alles op alles om ze te vermijden!
Fidget Spinner

Fidget Spinner

Behendigheid Spelletjes 3,6 Probeer om een hoge score te behalen in deze superverslavende spinnergame! Draai het speelgoed zoveel keer als je kunt, verdien munten en koop upgrades!
Traffic Chaos

Traffic Chaos

Behendigheid Spelletjes 3,2 Het is een ware chaos op dit drukke kruispunt! Probeer met het verkeer mee te gaan en voorkom dat auto's botsen in dit intense 3D-actiespel.
Carols uitzendbaantje

Carols uitzendbaantje

Meisjes Spelletjes 3,1 Carols nieuwe baan is oersaai. Kun jij haar helpen om wat make-up op te doen en haar nagels te verzorgen zonder dat haar vervelende collega's het zien?
Vuur en Water Geometry Dash

Vuur en Water Geometry Dash

Behendigheid Spelletjes 2,8 Dit kleine blokje gaat een spannend avontuur beleven in een grot gevuld met lava en H2O. Om deze gevaren te overleven, moet hij zich in een ogenblik transformeren. Kan jij hem helpen om meester te worden van de vuur- en waterkrachten in dit ongelooflijk intense actierenspel?
Pizzaninja 3

Pizzaninja 3

Behendigheid Spelletjes 2,1 Ben jij net zo snel als een echte ninja? Pak dan je katana, verdien prijzen en bonussen en probeer de ultieme pizzasnijdende keukenkrijger te worden!
Poop It

Poop It

Behendigheid Spelletjes 0,9 Dit knotsgekke online spel is echt spoeptaculair! Hoe snel speel jij al deze gekke en wilde minispelletjes uit? Pers alle stukjes poep uit, rangschik ze op kleur en doe nog veel meer. Houd de tijd in de gaten zodat je niet wordt doorgespoeld!

Spelletjes - Reactietijd Little Game