LeukeSpellen.Be

Reactietijd: Vier Seconden, Back to the Future, IJsbreker, Snel Klikken

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Messenschieter

Messenschieter

Behendigheid Spelletjes ? Hoe lang kan jij deze bewegende doelen bijhouden? Schiet je ze allemaal in de roos? Mis er eentje en het is einde oefening in dit intense actiespel.
Pick a Lock

Pick a Lock

Aktie Spelletjes ? Je hebt een snelle reactietijd nodig om al deze sloten te openen. De eerste sloten zijn een makkie, maar ze worden steeds moeilijker. Hoeveel sloten kun jij ontgrendelen in dit actiespel?
Kleurenwissel

Kleurenwissel

Behendigheid Spelletjes ? In dit spelletje wordt je reactievermogen pas echt op de proef gesteld! Hoe hoog kun jij komen?
Tandarts

Tandarts

Behendigheid Spelletjes 3,1 De patiënt heeft allemaal viezigheid tussen de tanden. Jij moet ervoor zorgen dat het vuil wordt weggespoten voordat de tanden wegrotten.
Stress in de stad

Stress in de stad

Denk Spelletjes 2,6 Het is spitsuur in de stad, en van alle kanten komen auto's. Bedien de stoplichten zo, dat de auto's op tijd gaan rijden of stoppen. Ambulances hebben natuurlijk voorrang, dus let goed op of er ergens een ziekenauto aan komt. Ook de spoorwegovergang wil nog wel eens voor vertraging zorgen. Wanneer door een foutje twee auto's op elkaar knallen, is het spel voorbij!
Spoorzetter

Spoorzetter

Behendigheid Spelletjes 2,6 Zorg ervoor dat alle auto's bij het gebouw komen waar ze bij horen. Klik op de pijlen om hun route te bepalen. Sommige auto's moet je laten doorrijden naar het volgende level.
Krankzinnige spellendoos

Krankzinnige spellendoos

Behendigheid Spelletjes 2,4 Dit is een verzameling minigames, waarin van alles en nog wat kan gebeuren. Ieder spel heeft zijn eigen regels en doelen. Zorg dat je genoeg levens behoudt! Je kunt de spellen in de story mode spelen, of in de random mode. In de story mode speel je alle spellen achter elkaar. Zodra je ze allemaal hebt uitgespeeld, win je. In de random mode kiest de computer een spel voor je uit, en speel je door tot je geen levens meer hebt. Veel plezier!
Verkeersstress

Verkeersstress

Behendigheid Spelletjes 1,9 Jij beheert als een van de weinige menselijke verkeersregelaars een serie verkeerslichten. De rest van het verkeer wordt al door robots geregeld, en jouw baan staat ook op de tocht dus je moet ontzettend goed je best doen om hem niet te verliezen. Jij bepaalt of ze op rood of op groen springen en je moet ervoor zorgen dat het aangegeven aantal auto's uit de verkeerschaos wordt geleid. Per level is er een maximum aantal verkeerslichten dat je op groen mag laten springen. Iedere auto heeft een stressmeter, die verder uitslaat naarmate de auto langer vastzit in het verkeer. Je krijgt een waarschuwing van de verkeersleiding wanneer deze meter zijn maximum heeft bereikt. Kijk uit dat je niet meer dan twee waarschuwingen ontvangt: bij de derde word ook jij vervangen door een robot!
Reactie Spelletjes

Reactie Spelletjes

Behendigheid Spelletjes 1,9 Probeer bij deze mini spelletjes een zo hoog mogelijk score te halen, en pas op dat je niet te vlug afgaat bij een spel want dan is het afgelopen.
Vliegtuig Begeleiden

Vliegtuig Begeleiden

Behendigheid Spelletjes 1,6 Begeleid alle vliegtuigen zo snel mogelijk naar de terminals zodat de mensen kunnen uitstappen/instappen. Later moet je ook vliegtuigen tanken. Hoe sneller je alles afhandelt des te meer punten je verdient.
Verkeersregelaar

Verkeersregelaar

Behendigheid Spelletjes 1,6 Houd jij ook zo van verkeer en files? Speel nu je eigen Verkeersregelaar en bepaal zelf wanneer het stoplicht op groen gaat en de auto's door kunnen rijden. Pas wel op dat je geen botsingen veroorzaakt en zorg dat de files niet te lang worden.

Spelletjes - Reactietijd Little Game