LeukeSpellen.Be

Reactietijd: Vier Seconden, Back to the Future, IJsbreker, Snel Klikken

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Op de maat

Op de maat

Behendigheid Spelletjes ? Speel mee met het lied van je keuze. Het is de bedoeling dat je op de juiste toets drukt zodra het steentje dat is komen aanrollen aan het einde van de band is.
Quickdraw GUN.5

Quickdraw GUN.5

Aktie Spelletjes ? Dit is een remake van het originele Quickdraw-spel. Wanneer je het woordje 'DRAW' ziet verschijnen, druk je op de spatiebalk om te schieten. Doe dit wel op het juiste moment, dus niet te vroeg en niet te laat want dan loopt het slecht met je af!
Labyrintverkenner

Labyrintverkenner

Behendigheid Spelletjes ? Iedere dag worden hardlopers vanuit deze open plek het bos ingestuurd. Het doel is hierbij om het bos waarin ze gevangen zitten, te verkennen en in kaart te brengen. Heb jij de juiste eigenschappen om een labyrintverkenner te worden?
Doorgedraaid

Doorgedraaid

Behendigheid Spelletjes ? Leid het bolletje naar de draaikolk en zorg dat het geen wanden raakt! Het bolletje beweegt daarheen, waar jij klikt, maar: het blijft rondjes draaien zodra het begonnen is aan een bocht. Om dit te doorbreken, klik je op de verticale balk in het midden van het venster: dan gaat het bolletje weer rechtdoor. Een hele uitdaging om het bolletje de juiste kant op te loodsen!
Super Plant 2

Super Plant 2

Behendigheid Spelletjes ? De heer twister is vergeten zijn medicijnen in te nemen en is veranderd in een plant. Help de plant om door het level heen te komen. Grijp het geld en ontwijk de hindernissen!
Zelfmoordkantoor 2

Zelfmoordkantoor 2

Aktie Spelletjes ? Dit is een nieuwe versie van het spel Zelfmoordkantoor. Ook hier ziet een werknemer het niet meer zitten in het troosteloze kantoor waar hij iedere dag weer dezelfde saaie rotklussen moet opknappen. Op het moment waarop hij voor de zoveelste nutteloze vergadering wordt uitgenodigd, gaat hij door het lint. Hij gaat op zoek naar allerlei voorwerpen waarmee hij zichzelf voorgoed van de werkvloer kan laten verdwijnen. Hij voert allerlei kamikazeacties uit, allemaal om niet bij de vergadering aanwezig te hoeven zijn. Denk je dat dit hem gaat lukken?
Spring door het spectrum

Spring door het spectrum

Behendigheid Spelletjes ? Je poppetje rent en moet van het ene gebouw naar het andere springen. Ieder dak van zo'n gebouw heeft een andere kleur, en soms hebben de muren ook kleuren. Zorg dat hij de kleur van het gebouw heeft waar hij op landt, of van de muur waar hij doorheen moet breken! Verzamel vijf verschillende kleuren om in de 'combomodus' te komen. Wanneer je in de combomodus zit, mag je 1 kleur missen zonder dat daarbij het spel stopt. In sommige kamers zit een schat verstopt: verzamel deze schatten voor een extra hoge score.
Touwtje Springen 2

Touwtje Springen 2

Behendigheid Spelletjes ? 2 meisjes hebben jou uitgedaagd om zo vaak mogelijk over het touw te springen. Laat ze zien dat jongens het net zo goed kunnen als meisjes.
Vier Seconden

Vier Seconden

Behendigheid Spelletjes ? Probeer al deze spelletjes binnen 4 seconden te halen, elke keer als je niet slaagt voor de missie van een spelletje verlies je een leven.
Kreeften slaan

Kreeften slaan

Behendigheid Spelletjes ? Help Jack om de kreeften uit te schakelen die het op de kapitein gemunt hebben! Wanneer de kreeften ineenduiken, kan je ze niet slaan, dus let goed op!
Plettende pers

Plettende pers

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een machine die zijn liefde voor mensen op een nogal vreemde manier uit: je plet ze wanneer ze onder je door lopen. Hiermee maak je je natuurlijk niet populair, maar die mannetjes blijven het steeds weer proberen. Je weet wat je te doen staat... Je kunt dit spel in de story mode en in de survival mode spelen. Voor deze laatste spelmodus moet je eerst de story mode hebben afgerond.
Bloed en geweren

Bloed en geweren

Aktie Spelletjes ? Het is schieten of beschoten worden in dit reactiespel: zorg dat jij de eerste bent die schiet: dan maak je kans om dit duel te overleven.
Boom Specialist

Boom Specialist

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk bomen te laten groeien voordat de tijd voorbij is. Klik op het plantje welke je wilt laten uitgroeien tot een grote boom!
Shustryak

Shustryak

Behendigheid Spelletjes ? Een....minuutje....pauze...maar....kan...niet....ophouden...met...Shustryak. Oké deze game is wel heel verslavend. Zie je die dikke lijnen af en toe. Klik als je daar op staat. Waarom? Je wilt toch punten verdienen of niet dan?
Chaos op het kruispunt

Chaos op het kruispunt

Behendigheid Spelletjes ? Klik op de juiste verkeersborden om het verkeer op deze kruising in goede banen te leiden. Houd je hoofd er goed bij, anders ontstaan er ongelukken!
Groene vechtersbaas

Groene vechtersbaas

Behendigheid Spelletjes ? Het groene bolletje wordt telkens belaagd door een gemeen, oranje wezentje. Aan jou de taak om hem ieder level heelhuids door te laten komen! Klik op de juiste plekken om obstakels te vermijden; je kunt deze ook gebruiken om je oranje vijand uit te schakelen.
Tweeënvijftig

Tweeënvijftig

Behendigheid Spelletjes ? Je hebt 50 seconden om 10 minigames te spelen in de normale spelmodus, en in de moeilijke spelmodus moet je in dezelfde tijd 15 spelletjes uitspelen!
Majinca

Majinca

Behendigheid Spelletjes ? Deze schijf bevat 4 rijen waar knikkers in geplaatst kunnen worden. Probeer om deze rijen zo lang mogelijk te vullen, zonder dat de rijen vol zitten. Als er 2 of meer knikkers van dezelfde kleur tegen elkaar aan liggen kun je op spatiebalk drukken om ze te laten verdwijnen.
Maak ze blij

Maak ze blij

Denk Spelletjes ? Maak zo veel mogelijk mensen blij door de juiste antwoorden te geven op hun vragen, door complimenten te geven of door de juiste vragen te stellen.
Flatout

Flatout

Behendigheid Spelletjes ? Doe verschillende stunts met deze bestuurder.
Zelfmoordkantoor

Zelfmoordkantoor

Aktie Spelletjes ? Deze ambtenaar ziet het niet meer zitten in het troosteloze kantoor waar hij iedere dag weer dezelfde saaie rotklussen moet opknappen. Op het moment waarop hij voor de zoveelste nutteloze vergadering wordt uitgenodigd, gaat hij door het lint. Je zou verwachten dat hij zich op zijn collega's gaat afreageren, maar dat is niet het geval: hij gaat op zoek naar allerlei voorwerpen waarmee hij zichzelf voorgoed van de werkvloer kan laten verdwijnen. Hij steekt bijvoorbeeld zijn hoofd in de shredder, en voert nog veel meer stunts uit, allemaal om niet bij de vergadering aanwezig te hoeven zijn. Denk je dat het hem gaat lukken?

Spelletjes - Reactietijd Little Game