LeukeSpellen.Be

Redden: Global Rescue, Brandjes Blussen 2, Mensen Redden, Red het Leger

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Brandweerrobot

Brandweerrobot

Behendigheid Spelletjes 1,0 De brandweer heeft deze robot in dienst genomen om alle branden in deze stad wat sneller onder controle te krijgen. Zorg dat hij de branden in zo min mogelijk tijd blust, en gebruik hierbij ook de sprinklerinstallatie die de robot bij zich draagt. Je moet wel uitkijken dat de robot niet te dicht bij het vuur komt, anders smelt hij. Je kunt kiezen tussen de normale en de meltdown-spelmodus. Er zijn ontzettend veel leuke levels, dus je bent vast nog lang niet uitgespeeld!
Vrouwen Redden

Vrouwen Redden

Behendigheid Spelletjes 0,7 Spring naar beneden in het dal om de vrouwen te redden! Pas op voor zwevende vrachtwagens en andere obstakels. In elke level zit ook een personage die je weer helemaal terug naar boven brengt, ontwijk hem/haar dus!
Mensen Redden

Mensen Redden

Behendigheid Spelletjes 0,4 Er is brand in een groot flatgebouw en de brandweer is uitgerukt. Jij bent één van die moedige brandweermannen! Vang de mensen, dieren en voorwerpen op en kijk uit voor gevaarlijke dingen als bommen, die ook naar beneden komen!
Brandjes Blussen 2

Brandjes Blussen 2

Behendigheid Spelletjes 0,3 Er is brand uitgebroken. Jij bent brandweerman, dus kom in actie en blus de branden!
Global Rescue

Global Rescue

Behendigheid Spelletjes 0,1 Je gaat met een helikopter in een oorlogsgebied mensen redden. Pas op voor raketten, want die achtervolgen je helikopter.
Reddingsheli

Reddingsheli

Avontuur Spelletjes 0,1 Deze reddingshelikopter heeft als missie om iemand uit een ravijn te halen. Probeer de heli zo te besturen dat hij geen bomen of grond raakt, en dat de reddingswerker precies op de goed plek kan afdalen.
Red het Leger

Red het Leger

Behendigheid Spelletjes ? Red de legerpoppetjes voordat ze in het water vallen en worden opgegeten door de haai. Hoe sneller je ze redt, hoe meer punten je krijgt.
Brand Redder

Brand Redder

Denk Spelletjes ? Jouw huis staat in brand en je heb 3 minuten om je familie te redden!
Hamster Supersterren

Hamster Supersterren

Behendigheid Spelletjes ? Vind jij hamsters leuk? In dit spel rennen er een boel rond. Gelukkig wil Dunffy ze met zijn magische paraplu naar de buis brengen waardoor ze terug naar hun plek komen. Help Dunffy bij zijn klus, want als er een hamster op de grond valt, loopt-ie weg. Succes!
Dieren Redden 2

Dieren Redden 2

Denk Spelletjes ? Een tijger, koe en schaap zijn ontsnapt uit een kooi en zijn daarna vast te komen zitten op een eiland. Red de dieren en breng ze terug naar huis.
Brandjes Blussen 3

Brandjes Blussen 3

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om als brandweerman de stad te redden tegen de brand! Blus elk vuur op tijd voordat het gebouw instort.
Red de gewonden

Red de gewonden

Behendigheid Spelletjes ? Red de gewonde soldaten en breng ze terug naar het kamp. Je kan maar één soldaat per keer dragen. Ontwijk bommen, of schiet ze zelf af om punten te verdienen.
Brandjes Blussen 4

Brandjes Blussen 4

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om het bos te blussen met behulp van de blushelikopter. Je moet telkens het water bijvullen in het nabijgelegen meer.
Aliens Redden

Aliens Redden

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de bommen en red de aliens
Reddingshelikopter

Reddingshelikopter

Behendigheid Spelletjes ? Je bent een reddingshelikopter en moet de mensen proberen te redden op de ijsrotsen !

Spelletjes - Redden Little Game