LeukeSpellen.Be

Rekenen: Rekenen, Add Like Mad, Hersenmachine, Plus Plus

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Samen 10

Samen 10

Denk Spelletjes 4,3 Kun jij deze getallen bij elkaar optellen? Klik op de stenen met dezelfde getallen om ze samen te voegen en 10 te bereiken.
Rekenen

Rekenen

Denk Spelletjes 1,4 Word beter in hoofdrekenen, reken de sommen uit en klik de juiste uitkomst aan.
Reken Sudoku

Reken Sudoku

Denk Spelletjes 1,4 Probeer deze wiskundige variatie van Sudoku op te lossen.
Extreme Wiskunde

Extreme Wiskunde

Denk Spelletjes 1,2 Kies eerst het personage waarmee je gaat skiën of snowboarden. Daarna begint de uitdaging! Terwijl je de berghelling af suist op je ski's of snowboard, moet je allerlei rekensommen maken. Zorg dat je ze op tijd goed beantwoordt!
Hersensafari

Hersensafari

Denk Spelletjes 1,1 Probeer zoveel mogelijk sommetjes op te lossen binnen de tijd.
Sommen  maken

Sommen maken

Denk Spelletjes 0,6 Kijk naar de sommen die op het scherm verschijnen. Klik op de getallen op het blauwe toetsenbord om het juiste antwoord te geven.
Snelrekenen

Snelrekenen

Denk Spelletjes 0,4 Ben jij goed in hoofdrekenen? Speel dan dit rekenspel en los zo veel mogelijk sommen op binnen de tijd!
Boodschappen Doen 2

Boodschappen Doen 2

Denk Spelletjes 0,3 Je krijgt een boodschappenlijst met producten die je moet kopen. Je hebt voor deze boodschappen een bepaald budget, het is de bedoeling dat alle producten samen net zo duur zijn als het geld wat je bij je hebt. Niet goedkoper en niet duurder!
Proef op de som

Proef op de som

Denk Spelletjes 0,3 Een leuk rekenspelletje waarbij je zo snel mogelijk de antwoorden op de sommen in moet typen. Ook leerzaam voor de wat jongere spelers!
Hersen Training

Hersen Training

Denk Spelletjes 0,3 Speel verschillende spelletjes om je hersenen te trainen. Zo moet je bijvoorbeeld rekenen, klok kijken, meer of minder en visuele oefeningen doen.
10

10

Denk Spelletjes 0,2 Verplaats de vakjes met cijfers zo, dat ze uiteindelijk samen 10 vormen. Het kan zijn dat je dit meerdere malen in één veld moet doen. Denk goed na voor je een cijfer verplaatst, want volgorde is belangrijk!
Meetkunde

Meetkunde

Denk Spelletjes 0,2 Heb jij het inzicht om deze opgaven op te lossen? Probeer een zo laag mogelijke score te halen. De groene lijn is de perfecte plaats.
Rekenwonder

Rekenwonder

Denk Spelletjes 0,2 Ben jij goed in hoofdrekenen? Laat maar eens zien wat je kunt in dit grappige rekenspelletje! Er komen allerlei wezentjes op je boerderij af, die allemaal een rekensommetje bij zich hebben. Zorg dat je de som hebt opgelost, voordat ze bij je boerderij zijn!
Plus Plus

Plus Plus

Denk Spelletjes ? Probeer om zo snel mogelijk het getal dat gegeven is op te tellen.
Wiskundewedstrijd

Wiskundewedstrijd

Denk Spelletjes ? Lukt het jou om deze wiskundewedstrijd te winnen door alle vragen juist te beantwoorden? Laat zien waar jouw wiskundeknobbel zit en beantwoord alle rekensommen met het juiste antwoord!
Optellen

Optellen

Denk Spelletjes ? Probeer alles weg te spelen voordat de tijd om is. Klik op de cirkels die samen 10 maken om ze weg te spelen. Zorg ervoor dat de cirkels de onderkant van het scherm niet raken.
Add Like Mad

Add Like Mad

Denk Spelletjes ? Voeg de cijfers toe die bij elkaar opgeteld gelijk zijn aan de waarde onder 'cijfer'.

Spelletjes - Rekenen Little Game