LeukeSpellen.Be

Rekenen: Rekenen, Add Like Mad, Hersenmachine, Plus Plus

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Nummermonster

Nummermonster

Denk Spelletjes ? Dit groene monstertje heeft honger, en hij wil maar één ding: zo veel mogelijk getallen opeten! Bereid in je keuken het getal voor waar om wordt gevraagd, door de beschikbare getallen met elkaar te vermenigvuldigen, ze door elkaar te delen, ze van elkaar af te trekken, ze bij elkaar op te tellen, of ze te combineren (bijvoorbeeld 4 en 2 wordt 42).
Hersengolven

Hersengolven

Denk Spelletjes ? Train je reflexen, geheugen, logica en rekenkundig inzicht in dit spel. Doe vervolgens de test om te kijken wat voor score je behaalt.
Hersenmachine

Hersenmachine

Denk Spelletjes ? Kies de getallen uit uit het veld om zo een goede rekensom te vormen.
Jacht op XY

Jacht op XY

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een behendigheidsspel waarbij precisie en geduld twee belangrijke vaardigheden zijn! Zorg dat de X-Y-coördinaten rechts bovenin het scherm overeenkomen met het punt waarop je richt, en klik om te scoren. Het is nog best lastig om dit punt precies te raken. Raak zo veel mogelijk coördinaten in de 60 seconden die je hiervoor hebt!
Cijferweg

Cijferweg

Denk Spelletjes ? Vind het juiste pad van de nummers. De aanwijzingen staan aan de linkerkant.
10 is terug

10 is terug

Denk Spelletjes ? De 10 is terug! Ook in het vervolg op dit leuke denkspel verplaats je de vakjes met cijfers zo, dat ze uiteindelijk samen 10 vormen. Het kan zijn dat je dit meerdere malen in één veld moet doen. Denk goed na voor je een cijfer verplaatst, want volgorde is belangrijk!
Plupon

Plupon

Denk Spelletjes ? Verbind zo snel mogelijk 3 cijfers met elkaar om het getal 10 te maken.
Rekenkanon

Rekenkanon

Denk Spelletjes ? Je beleeft twintig levels reken- en schietplezier met dit bijzondere, digitale kanon. Richt je kanon zo, dat de kogel zo terechtkomt dat hij een cijfer of ander teken vormt dat de rekensom laat kloppen. Je mag dit in meerdere pogingen voor elkaar proberen te krijgen. Let op: het 'gedeeld door'-teken is een schuine streep (/).
Twee 3

Twee 3

Denk Spelletjes ? Schiet alle getallen die je op je af komen kapot. Je kan schieten met 2tjes en 3tjes. Om een blok kapot te schieten moet je wel precies op 0 uitkomen, als er dus een 5 op je af komt moet je schieten met een 2 en een 3.

Spelletjes - Rekenen Little Game