LeukeSpellen.Be

Rekenen: Rekenen, Add Like Mad, Hersenmachine, Plus Plus

Ga terug naar Denk Spelletjes
Advertentie
Plupon

Plupon

Denk Spelletjes ? Verbind zo snel mogelijk 3 cijfers met elkaar om het getal 10 te maken.
Twee 3

Twee 3

Denk Spelletjes ? Schiet alle getallen die je op je af komen kapot. Je kan schieten met 2tjes en 3tjes. Om een blok kapot te schieten moet je wel precies op 0 uitkomen, als er dus een 5 op je af komt moet je schieten met een 2 en een 3.
Hersengolven

Hersengolven

Denk Spelletjes ? Train je reflexen, geheugen, logica en rekenkundig inzicht in dit spel. Doe vervolgens de test om te kijken wat voor score je behaalt.
Optellen

Optellen

Denk Spelletjes ? Probeer alles weg te spelen voordat de tijd om is. Klik op de cirkels die samen 10 maken om ze weg te spelen. Zorg ervoor dat de cirkels de onderkant van het scherm niet raken.
Wiskundewedstrijd

Wiskundewedstrijd

Denk Spelletjes ? Lukt het jou om deze wiskundewedstrijd te winnen door alle vragen juist te beantwoorden? Laat zien waar jouw wiskundeknobbel zit en beantwoord alle rekensommen met het juiste antwoord!
Nummermonster

Nummermonster

Denk Spelletjes ? Dit groene monstertje heeft honger, en hij wil maar één ding: zo veel mogelijk getallen opeten! Bereid in je keuken het getal voor waar om wordt gevraagd, door de beschikbare getallen met elkaar te vermenigvuldigen, ze door elkaar te delen, ze van elkaar af te trekken, ze bij elkaar op te tellen, of ze te combineren (bijvoorbeeld 4 en 2 wordt 42).
Jacht op XY

Jacht op XY

Behendigheid Spelletjes ? Dit is een behendigheidsspel waarbij precisie en geduld twee belangrijke vaardigheden zijn! Zorg dat de X-Y-coördinaten rechts bovenin het scherm overeenkomen met het punt waarop je richt, en klik om te scoren. Het is nog best lastig om dit punt precies te raken. Raak zo veel mogelijk coördinaten in de 60 seconden die je hiervoor hebt!
10 is terug

10 is terug

Denk Spelletjes ? De 10 is terug! Ook in het vervolg op dit leuke denkspel verplaats je de vakjes met cijfers zo, dat ze uiteindelijk samen 10 vormen. Het kan zijn dat je dit meerdere malen in één veld moet doen. Denk goed na voor je een cijfer verplaatst, want volgorde is belangrijk!
Rekenkanon

Rekenkanon

Denk Spelletjes ? Je beleeft twintig levels reken- en schietplezier met dit bijzondere, digitale kanon. Richt je kanon zo, dat de kogel zo terechtkomt dat hij een cijfer of ander teken vormt dat de rekensom laat kloppen. Je mag dit in meerdere pogingen voor elkaar proberen te krijgen. Let op: het 'gedeeld door'-teken is een schuine streep (/).

Spelletjes - Rekenen Little Game