LeukeSpellen.Be

Robotgevecht: Robotavontuur, Robotavontuur 2, Vergeten Robots, Bumper Gevecht

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Robotgevecht 4

Robotgevecht 4

Aktie Spelletjes 2,2 Ga het gevecht aan met de andere robots en zorg dat je 2 rondes wint om de wedstrijd te winnen. Als je een wedstrijd gewonnen hebt krijg je geld waarmee je de robot kan upgraden.
Bot arena 3

Bot arena 3

Aktie Spelletjes 1,7 Bouw vechtrobots om in verschillende arena's tegen een vijandig team aan te treden. Als je wint, verdien je geld om betere robots te bouwen. Om een robot te bouwen, kies in de Shop voor een model (chassis), de beste pantsering (plating) en extra onderdelen (components), die je voor verscheidene dingen kunt gebruiken. Monteer de pantsering en de onderdelen op de bot van je keuze door op ze te klikken dan voor 'mount' te kiezen. Al je vechtbots samen hebben een bepaald gewicht; dit is belangrijk, omdat niet alle arena's dezelfde gewichtsklassen toelaten. Succes!
Vergeten Robots

Vergeten Robots

Aktie Spelletjes 1,5 Probeer in dit robotspel de enge wezens te vernietigen.
Xenos

Xenos

Aktie Spelletjes 0,8 Versla de gemene Dr. Crenson, die maar één doel voor ogen heeft: de hele aarde in zijn macht krijgen met een buitenaardse energie, genaamd 'Xenos'. In ieder level moet je alle vijanden verslagen hebben met je 'X-zwaard', daarna gaan de poorten naar het volgende level voor je open.
Robotavontuur 2

Robotavontuur 2

Avontuur Spelletjes 0,3 Kies je eigen vernietigende robot en loop door de stad.
Savage Huskies

Savage Huskies

Avontuur Spelletjes ? Probeer al vechtend alle vier de levels door te komen in deze side-scrolling beat'em up!
Kernkanon

Kernkanon

Aktie Spelletjes ? Schiet op de kleine, mobiele kanonnen die jouw grote, stilstaande kanon aanvallen. Gelukkig kun je de hulp inroepen van bijvoorbeeld een tweede kanon of een reactor. Succes bij het overleven van alle waves!
Platcore

Platcore

Behendigheid Spelletjes ? In de wapentestkamer van Platcore is net een hele serie robots binnengekomen die allemaal vernietigd moeten worden. Jij bent één van die robots, en je gaat alles op alles zetten om te ontkomen aan deze vernietigende actie! Ontwijk alle voorwerpen die op je af worden geslingerd en probeer alle gouden tandwielen te pakken. Hiermee kun je je robots namelijk aanpassen. Hoe langer je in leven blijft, hoe meer ervaringspunten je verdient.
Ruimtebasis onder vuur

Ruimtebasis onder vuur

Aktie Spelletjes ? Als robot val jij aan vanaf de grond, maar je wordt onder vuur genomen vanuit de lucht. Het is zaak om hierdoor niet oververhit te raken! Ondertussen komen er allerlei schorpioenachtige, buitenaardse wezens op je af, die je ook uit moet zien te schakelen door erop te schieten. Probeer de ruimtebasis kapot te schieten en de planeet zo te veroveren!
Ruimterobot

Ruimterobot

Aktie Spelletjes ? Jouw robot wordt gedropt op een planeet waar oorlog heerst. Zorg dat hij zo veel mogelijk vijandige bots neerschiet, en dat hij zelf niet vanuit de lucht of vanaf de grond wordt neergeschoten!
Moordrobots 2

Moordrobots 2

Aktie Spelletjes ? Jaren nadat je de moordrobots hebt uitgeschakeld in het gelijknamige spel, zijn de moordlustige robots weer terug, onder leiding van BossBot. Ga de robotfabriek binnen en zoek de 10 pasjes die toegang geven tot de verschillende ruimtes. Daarna ga je de BossBot proberen te verslaan!
De wraak van Rodriguez

De wraak van Rodriguez

Aktie Spelletjes ? Robot Rodriguez is kwaad en zint op wraak. Dat ga je meemaken wanneer hij tegen andere robots vecht!
Wegwerprobot

Wegwerprobot

Denk Spelletjes ? Dokter Nemesis heeft je ontvoerd naar zijn laboratorium. Je moet wapens voor hem gaan testen, of laten we het anders gaan formuleren: hij gaat zijn wapens op jou testen! Wanneer je doodgaat, neemt één van je klonen het gewoon over, tot je erin slaagt om de buis aan de andere kant van het level te bereiken. Veel plezier met dit 21 levels tellende behendigheidsspel!
Bumper Gevecht

Bumper Gevecht

Aktie Spelletjes ? Stoot de tegenstander tegen gevaarlijke randen waardoor hun voertuig schade oploopt. Je wint als je alle voertuigen van de tegenstander hebt vernietigd.
Bobeedia

Bobeedia

Aktie Spelletjes ? De mensheid is toe aan een nieuwe planeet, en de keuze is gevallen op Bobeedia. De planeet moet nog wel verkend worden: ik durf te wedden dat jij die taak wel op je wilt nemen! Op Bobeedia ga jij op zoek naar grondstoffen, bouw je robots en allerlei structuren waarmee je grondstoffen kunt winnen.
Gunball-gevecht

Gunball-gevecht

Aktie Spelletjes ? Er wordt weer een nieuw Gunball-toernooi georganiseerd: de Gunball die de wrede heerser uitschakelt, wordt de nieuwe keizer! Ook jij, piepkleine Gunball, doet eraan mee en gaat proberen om het toernooi te winnen. Kijk je wel uit voor de scherpe pinnen? Als je in zo'n val trapt, raak je zwaargewond! Zorg dat je met zo veel mogelijk geld en skillpoints alle levels haalt en de nieuwe Gunball-leider wordt!
Robot onder vuur

Robot onder vuur

Aktie Spelletjes ? Robotkevers hebben het op jou gemunt. Schiet van je af en zorg dat ze je niet te pakken krijgen! Je kunt ook een 'autofire'-modus aanzetten, waarbij je niet zelf hoeft te klikken om te schieten.
Robotavontuur

Robotavontuur

Avontuur Spelletjes ? Dit is een leuk avonturenspel waarin je allerlei opdrachten moet uitvoeren!
Gunball Arena

Gunball Arena

Aktie Spelletjes ? Alle Gunballs willen de baas worden over het rijk der Gunballs! Ook jij maakt daar deel van uit, en je gaat je best doen om dit toernooi te winnen. Kijk uit voor de scherpe pinnen: als je in zo'n val trapt, raak je zwaargewond! De groene ballen geven aan welke bewegingen mogelijk zijn. De gele ballen geven aan welke levels beschikbaar zijn. Zorg dat je alle levels haalt en de nieuwe leider wordt!

Spelletjes - Robotgevecht Little Game