LeukeSpellen.Be

Rocket Run: Rocket Run, SOD3, IJzeren Jet, Snelle raket

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Wonderraket

Wonderraket

Behendigheid Spelletjes 0,1 Lanceer je raket en probeer zo hoog mogelijk te komen. In de lucht zijn allerlei bonussen te pakken: probeer er zo veel mogelijk te raken voordat je in zee stort!
Rocket Run

Rocket Run

Behendigheid Spelletjes ? Pak alle sterren om het level te halen.
SOD3

SOD3

Behendigheid Spelletjes ? Ontwijk de obstakels en probeer het einde van het level te bereiken zonder dat je de blauwe lijnen raakt.
Snelle raket

Snelle raket

Behendigheid Spelletjes ? Lanceer je snelle raket en zorg dat hij niet geraakt wordt door de bewegende blokken in de lucht! Een goede timing is dus superbelangrijk bij dit behendigheidsspelletje. Het wordt hoe langer hoe lastiger, dus doe je best om je raket telkens weer onbeschadigd het luchtruim in te lanceren!
IJzeren Jet

IJzeren Jet

Behendigheid Spelletjes ? Stuur dit ruimteschip door het doolhof heen en pas op de valkuilen.
Dr. Lee

Dr. Lee

Behendigheid Spelletjes ? Dr. Lee is een avontuurlijke professor. Hij heeft een raket gebouwd waarmee hij zo ver mogelijk gelanceerd wil worden. Jouw hulp kan hij hierbij goed gebruiken! Lanceer hem op het juiste moment en stuur hem bij wanneer hij in de lucht vliegt: zo kan hij zo veel mogelijk bonussen pakken waarmee jullie daarna weer upgrades kunnen kopen. Zo kun je explosieven kopen, of de mogelijkheid om weer omhoog te stuiteren wanneer hij op de grond terechtkomt. Ook kun je de uitstoot van uitlaatgassen bijvoorbeeld verminderen met de munten die je verzamelt. Alles heeft zo zijn prijs, dus doe je best om zo veel mogelijk geld te verdienen tijdens Dr. Lee's raketvluchten!

Spelletjes - Rocket Run Little Game