LeukeSpellen.Be

Rollende Knikker: Gyroball, Laby, Metalen Bal, Ball of Madness

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Kaasje Rollen

Kaasje Rollen

Behendigheid Spelletjes 3,5 Rol de kaas naar het einde van het level en verzamel ondertussen zo veel mogelijk kaasjes.
Pak de sterren 2

Pak de sterren 2

Avontuur Spelletjes 2,6 Kies een nieuwe haarstijl en andere kleding voor dit meisje.
Rollende voetbal

Rollende voetbal

Denk Spelletjes 2,4 Plaats verschillende vormen zo in het voetbalveld, dat de bal in de goal rolt. Je kunt de vormen bovenin het venster naar de juiste plaats verschuiven, en wanneer je klikt, vallen ze op hun plaats in het voetbalveld zelf.
Rode bal 2

Rode bal 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Help de rode bal om zijn kroon terug te vinden, die tijdens een windvlaag van zijn hoofd is gewaaid!
Rode bal 4

Rode bal 4

Behendigheid Spelletjes 0,8 De spellen uit de 'Rode bal'-serie zijn altijd leuk om te spelen. Telkens beleven de rode ballen weer andere avonturen. Deze keer veranderen gemene, zwarte blokjes alle rode ballen in blokjes! Help jij de rode bal om alle zwarte blokjes uit te schakelen en zo veel mogelijk sterretjes te pakken?
Rol het Balletje

Rol het Balletje

Denk Spelletjes 0,7 Probeer om het kleine balletje in het gat te krijgen door er tegen aan te schieten.
Dropple

Dropple

Behendigheid Spelletjes 0,4 Probeer met de witte stuiterende bal alle munten te pakken. Pas op dat je niet in het diepe valt.
Ballen en Vazen

Ballen en Vazen

Denk Spelletjes 0,1 Zorg ervoor dat alle gekleurde ballen in de amforen van dezelfde kleur terechtkomen. Dit doe je door de kettingen waar ze aan zijn opgehangen, door te knippen. Het is belangrijk dat je dit in de juiste volgorde doet, anders valt de verkeerde bal in de verkeerde amfora.
Rollende Knikker 4

Rollende Knikker 4

Behendigheid Spelletjes 0,1 Probeer de roze knikker naar de roze balk te rollen zonder dat de knikker uit het beeld rolt.
Gyroball

Gyroball

Behendigheid Spelletjes ? Een moeilijk spelletje, want de bal rolt zo van de baan af. Ga zo langzaam mogelijk, want als je te snel gaat rolt de bal er zo af.
Gevaarlijk gazon

Gevaarlijk gazon

Denk Spelletjes ? Wat doen al die aliens, belegeringstorens en raketten in jouw gazon? Weg ermee, probeer ze allemaal uit te schakelen want ze horen daar natuurlijk niet. Verzamel sterren en ga van level naar level om uiteindelijk de eindbaas te verslaan! Maak gebruik van de grijze blokken om je smiley te verplaatsen zonder dat deze het veld uit gaat en zorg dat hij niet door de rode gezichtjes wordt geraakt!
Smileyvrienden

Smileyvrienden

Denk Spelletjes ? Help de oranje en bruine smiley om bij elkaar te komen. Dit doe je door gele blokken door te snijden in een beperkt aantal pogingen.
Help me nou!

Help me nou!

Denk Spelletjes ? Help de blauwe alien om uit het gangenstelsel te ontsnappen waar hij in is gevallen. Dr. Boom kan gele stenen kapotbreken, Mrs. Gravity kan de zwaartekracht opheffen en trekt het buitenaardse wezentje omhoog. Mr. Pull is een soort magneet, die zijn blauwe vriendje mee omhoog trekt. Blauwe stenen kunnen niet kapotgaan, en de zwaartekracht van draaiende blokken steen kan niet worden omgedraaid. Je zult dus goed na moeten denken in welke volgorde en op welke plaats je de buitenaardse hulptroepen inzet!
Vos en Bal

Vos en Bal

Denk Spelletjes ? Bal wil naar Vos toe. Help hem door op blokken te klikken en ze zo te laten verdwijnen. Let wel op dat Bal niet uit het beeld valt of tegen de zeshoekige stenen aankomt. Succes!
Regenboog Roller

Regenboog Roller

Behendigheid Spelletjes ? Help de rollende bal telkens de vlag te bereiken. Je begeleid de bal door het tekenen van lijntjes. Probeer ondertussen ook nog zoveel mogelijk items te verzamelen.
Verdwaald in Dovenland

Verdwaald in Dovenland

Behendigheid Spelletjes ? Je bent de weg kwijt toen je doofland aan het verkennen was. Probeer de weg terug naar huis te vinden.
Neonlichten

Neonlichten

Behendigheid Spelletjes ? Probeer met zo min mogelijk ballen alle ringen te activeren.
Pak de sterren

Pak de sterren

Behendigheid Spelletjes ? Probeer om met het balletje alle muntjes en sterretjes te pakken !
Bekers schieten

Bekers schieten

Behendigheid Spelletjes ? Schiet de ballen in de bekers die dezelfde kleur hebben als de balletjes.
Pyro

Pyro

Behendigheid Spelletjes ? Vind je het leuk om met vuur te spelen? Nu kun je dat doen zonder dat er mensen gewond raken. Probeer met zo min mogelijk vuurballen alle fakkels aan te steken.
Bobteds

Bobteds

Denk Spelletjes ? Zet je bal in de juiste positie om alle Bobteds om te gooien.
Zwingo

Zwingo

Behendigheid Spelletjes ? Probeer de zwarte bal binnen de lijntjes te houden door erop te schieten.
Zwaartekracht Bal 2

Zwaartekracht Bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Verzamel zoveel mogelijk kristallen om extra punten te krijgen. Je gaat door naar de volgende level als je de finish hebt gevonden, overal zitten geheime gangen verstopt dus let goed op.
Laby

Laby

Behendigheid Spelletjes ? Laat de bal over alle vlakjes rollen zodat alle groene vlakken oranje worden.
Rollende Knikker 7

Rollende Knikker 7

Behendigheid Spelletjes ? Alleen de bal besturen is niet genoeg. Je moet je één voelen met de bal! Probeer zo snel mogelijk bij de eindstreep te komen.
Bill vermoorden

Bill vermoorden

Denk Spelletjes ? De altijd chagrijnige Bill is Bored Bob's grootste vijand. Jij gaat Bob helpen en met het kanon bommen naar Bill schieten om hem op te blazen. Met de timer links onder in de hoek kun je instellen hoe snel de bommen moeten exploderen.
Sleep de bal 2

Sleep de bal 2

Behendigheid Spelletjes ? Speel de bal in het doel zonder dat je tegen de muren aanbotst.

Spelletjes - Rollende Knikker Little Game