LeukeSpellen.Be

Scherpschutter: Sigaretten Killer, Politie Scherpschutter, Scherpschutter, Scherpschutter 2

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Stickman Sniper

Stickman Sniper

Aktie Spelletjes 6,6 Hier is een lijst met doelwitten die snel uitgeschakeld moeten worden. Maar dat is niets nieuws, toch? Grijp je wapen en zet je schrap voor dit spannende schietspel. Tussen de missies door kun je je wapens upgraden om ze nog cooler en krachtiger te maken.
Kleiduivenschieten

Kleiduivenschieten

Sport Spelletjes 4,0 Kleiduivenschieten is zeker een uitdaging. Stel je schietvaardigheden op de proef in dit online spel. Richt op de klei doelen en schiet wanneer je er klaar voor bent.
Jungle jacht

Jungle jacht

Aktie Spelletjes 0,6 Ga op jacht in een magische jungle. Schiet zo snel als je kunt op de vliegende varkens en vissen en probeer zoveel mogelijk munten te verzamelen. Een jachthond heb je niet nodig, want een getrainde eland staat klaar om je te helpen. Vergeet niet om naar de winkel te gaan om lokaas en krachtige wapens te kopen.
Politie Scherpschutter

Politie Scherpschutter

Aktie Spelletjes 2,6 Ga mee op gevaarlijke snipermissies!
Scherpschutter

Scherpschutter

Aktie Spelletjes 2,4 In elke level moet een missie worden uitgevoerd, als je deze missie goed uitvoert ga je door na de volgende level.
Scherpschutter 2

Scherpschutter 2

Aktie Spelletjes 2,1 Houd de omgeving heel goed in de gaten want er zullen andere snipers op de loer liggen om iemand om te brengen.
De Sniper

De Sniper

Aktie Spelletjes 1,2 6 Juni 1944, D-day, de geallieerden arriveren aan de Normandische kust. Dagen daarvoor was er al een groep Britse parachutisten geland, om het terrein voor te bereiden en Duitse doelwitten te vernietigen. Jij bent één van die parachutisten. Je tijd om alle doelwitten te vernietigen is beperkt, en is zichtbaar in de witte balk. De rode balk laat zien wanneer de vijandige sluipschutters hun vizier op je richten. Zorg dat je eerst alle sluipschutters vindt en probeer ze dan allemaal te doden om zo naar het volgende level te komen.
Wapenbeheersing

Wapenbeheersing

Aktie Spelletjes 0,3 In het spel Wapenbeheersing worden je snelheid en precisie getest in 3 verschillende levels. Score zoveel mogelijk punten in zo min mogelijk tijd. Richt en schiet op zoveel mogelijk bewegende doelwitten en druk op de spatiebalk om je geweer opnieuw te laden. Voor ieder level heb je 60 seconden. Succes!
Sigaretten Killer

Sigaretten Killer

Aktie Spelletjes 0,1 Roken is slecht voor je. Help mee om de wereld rookvrij te maken door alle sigaretten te doven met een waterpistool.
Sluipende schutter

Sluipende schutter

Aktie Spelletjes ? Je land is voor een groot deel bezet door de vijand. Jij bent een sluipschutter, die is ingehuurd om de vijand te besluipen en te beschieten!
Superschieter

Superschieter

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een sluipschutter, en je moet zo veel mogelijk doelwitten zien te raken met je geweer! Telkens wanneer een doelwit erin slaagt te ontkomen, verlies jij een leven. Probeer om alle levels door te komen zonder maar één van je vijf levens te verliezen!
Stad vol vijanden

Stad vol vijanden

Aktie Spelletjes ? Tyler is een huurmoordenaar die de ene opdracht na de andere aanneemt om geld te verdienen. Help jij deze scherpschutter om zijn opdrachten goed uit te voeren?
Prof huurmoordenaar

Prof huurmoordenaar

Aktie Spelletjes ? In dit spel ben je een professionele schutter. Schiet genoeg bewegende doelwitten neer om door te mogen naar het volgende level. Hoe preciezer je schiet, hoe meer punten je verdient. In de Bonus Game moet je meer dan 2000 punten verdienen om het volgende level te mogen doen. Veel plezier!

Spelletjes - Scherpschutter Little Game