LeukeSpellen.Be

Schieten en Ontwijken: Maxx op avontuur, Atomic Super Boss, Goblins Schieten, Schieten en Ontwijken

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Willie de drakendoder

Willie de drakendoder

Aktie Spelletjes ? Daar zit je dan, in een grot vol bloeddorstige monsters die maar één ding willen: jou. Ruim de draken, reuzenvleermuizen en andere monsters uit de weg en zorg dat je de uitgang bereikt! Pak flesjes voor extra levens, schatkistjes voor extra munitie en eieren voor extra punten.
Road of Fury: Desert Strike

Road of Fury: Desert Strike

Aktie Spelletjes ? De wereld valt uit elkaar en Rass is een van de weinigen die het kan voorkomen. Word lid van de meedogenloze wegpiraat terwijl hij aan zijn volgende missie begint in dit intense racespel. De president heeft hem benaderd en hij moet hertog Mo en zijn bende woeste bandieten uitschakelen. Spring achter het stuur van Rass' bewapende bolide en zet je schrap voor de rit van je leven.
Banden spinnen

Banden spinnen

Aktie Spelletjes ? Je zult meer dan alleen rubber verbranden in dit krankzinnige racespel. Plaats een paar machinegeweren op de motorkap voordat je de motor laat brullen. Je zult ze zeker nodig hebben om alle obstakels en trucks te verwoesten die je de weg blokkeren. Verzamel krachtige upgrades zoals kernwapens om alles wat tussen jou en de eindstreep staat, aan gort te blazen.
Beleger de jungle

Beleger de jungle

Aktie Spelletjes 0,1 Een vijandig leger heeft jouw stukje oerwoud bezet. Deze situatie moet natuurlijk veranderen, en samen met een aantal medestanders besluit je om jouw jungle terug te veroveren. Zorg dat de vijand je niet te zien krijgt: alleen dan schiet hij namelijk. Om je troepen uit te breiden, heb je sterren nodig: verzamel hier dus zo veel mogelijk van! Zorg dat er geen, of zo min mogelijk burgerslachtoffers vallen. Ook is het belangrijk dat je alle VIP's redt, anders is je missie niet volbracht. Kijk uit voor ontploffende voorwerpen!
Beleger je stad

Beleger je stad

Aktie Spelletjes 0,1 Een vijandig leger heeft jouw stad bezet. Deze situatie moet natuurlijk veranderen, en samen met een aantal stadsgenoten besluit je om alle straten terug te veroveren. Zorg dat de vijand je niet te zien krijgt: alleen dan schiet hij namelijk. Om je troepen uit te breiden, heb je sterren nodig: verzamel hier dus zo veel mogelijk van! Ook is het belangrijk dat je alle VIP's redt, anders is je missie niet volbracht. Kijk uit voor ontploffende voorwerpen!
Vechtende pinguïns

Vechtende pinguïns

Aktie Spelletjes 2,4 Deze pinguïns proberen hun ijsschots te verdedigen door sneeuwballen op elkaar af te vuren. Probeer je tegenstander van zijn ijsschots te verdrijven door hem zo vaak mogelijk te raken, en zijn sneeuwballen te ontwijken!
Supervliegtuigen

Supervliegtuigen

Behendigheid Spelletjes 2,4 Jij bestuurt een gevechtsvliegtuig dat door een soort tunnel vliegt. Deze tunnel wordt ook gebruikt door de vijand, die eropuit is om jouw vliegtuig te beschadigen en uiteindelijk helemaal neer te schieten. Je kunt je vliegtuig en je wapens upgraden. Schiet gebouwen en vijanden neer, pak bonussen en loods je vliegtuig door deze tunnel vol gevaren en uitdagingen!
Days 2 Die

Days 2 Die

Aktie Spelletjes 2,3 Je wordt belaagd door zombies. Je kunt blokkades opzetten om ze even af te houden, maar je moet ze wel allemaal afschieten. Voor je naar het volgende level gaat kun je upgrades kopen, zoals munitie en betere wapens, maar ook huurlingen die met je meevechten. Klik dan op de huurling, zodat hij blijft staan of je volgt. Succes!
Goblins Schieten

Goblins Schieten

Kerst Spelletjes 2,3 Probeer om alle goblins neer te schieten.
Ruimtestation onder vuur

Ruimtestation onder vuur

Aktie Spelletjes 2,2 Speel nu dit mooie vervolg op 'Lab onder vuur', uit de Strike Force Heroes-serie! Jouw ruimtebasis wordt aangevallen en je moet ontsnappen. Zorg dat je hierbij zo veel mogelijk vijandige soldaten doodt! Je wordt bijgestaan door 'the engineer', 'the mercenary', 'the general', 'the juggernaut' of 'the sniper'. Je kunt je soldaat zelf aanpassen met de upgrades die je in het level verzameld hebt. Probeer krachtige wapens te verzamelen waarmee je je kansen om te overleven vergroot! In het begin speel je in de Campaign-modus, en wanneer je het spel wat meer onder de knie hebt, kun je ook de Challenge-modus proberen. In de Campaign-mode heb je 15 levels. In ieder level beleef je weer een ander avontuur en moet je je uit netelige situaties zien te redden. Schiet ze!
Eilandschutter

Eilandschutter

Behendigheid Spelletjes 1,8 Dit is een spannend schietspel dat zich afspeelt op een eiland. Het eiland SNAFU is bezet door slechteriken en jij, als sluipschutter, gaat proberen om het eiland te bevrijden. Je moet hiervoor alle boeven neerschieten en zo veel mogelijk onschuldige burgers redden. De burgers vluchten trouwens pas wanneer de vijand, die naast ze staat, dood is. Wanneer een vijand rood omcirkeld is, kun je niet op hem schieten! Probeer om aanvallen te combineren: dit levert je nog meer punten op! Zodra de vijand op je wil schieten, zoek je dekking. Als je dit maar lang genoeg doet, geeft de vijand het op en herstelt je gezondheid ook nog eens. Let op: je munitie is beperkt, dus ga er zuinig mee om.
Strijd om de stad

Strijd om de stad

Aktie Spelletjes 1,6 Een vijandig leger heeft de stad bezet. Jij en je vrienden willen de stad natuurlijk heroveren en gaan er alles voor doen om de gemeneriken uit te schakelen! De vijand kan alleen op je schieten wanneer hij je ziet. Voor ieder slachtoffer dat er aan jouw kant valt, krijg je strafpunten. Zorg dat je de V.I.P.'s redt, en dat je sterren verzamelt om je troepen uit te breiden. Kijk uit, sommige voorwerpen kunnen ontploffen!
Drakken's Schuilplaats

Drakken's Schuilplaats

Aktie Spelletjes 1,2 Dr. Drakken is van plan om de wereld te veroveren, te beginnen in Middleton! Help het Possible-team om in zijn geheime schuilplaats binnen te dringen, om zo achter zijn snode plannen te komen. Pas op voor Dr. Drakkens handlangers en de laserstralen. Met de Kimmunicator kan je wisselen tussen Kim en Ron, door op de K te drukken. Verzamel energie om meer punten te scoren!

Spelletjes - Schieten en Ontwijken Little Game