LeukeSpellen.Be

Schieten en Ontwijken: Maxx op avontuur, Atomic Super Boss, Goblins Schieten, Schieten en Ontwijken

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Dodelijke race

Dodelijke race

Aktie Spelletjes 1,2 Jij racet over de snelweg, waar je allerlei punten kunt behalen door onder andere auto's van de weg te beuken. Kijk wel uit dat de met granaatwerpers uitgeruste auto's je niet te pakken krijgen, want dan is het snel voorbij!
Bubbels Schieten 2

Bubbels Schieten 2

Behendigheid Spelletjes 1,1 Schiet alle vijanden neer die in de luchtbellen rondzwemmen en verzamel de kleine bubbels die de vijanden laten vallen als je ze verslagen hebt.
Zombotron 2: Tijdmachine

Zombotron 2: Tijdmachine

Aktie Spelletjes 1,1 In dit vervolg op Zombotron ben jij een robot die brandstof zoekt voor zijn tijdmachine en hierbij zo veel mogelijk punten wil scoren. Zolang de brandstoftank niet gevuld is, kun jij niet van je planeet weg! Kijk uit voor de valse robots die overal rondlopen.
Mijn dino's en ik

Mijn dino's en ik

Aktie Spelletjes 1,0 Schiet op slakken en jouw dino's eten deze slakken daarna op. Zorg dat je dino niet geraakt wordt! Rode balk = gezondheid, blauwe balk = XP.
Pixel 2

Pixel 2

Behendigheid Spelletjes 0,9 Een duizelingwekkend spel vol kleur, waarin je pixels verzamelt en ervoor moet zorgen dat je niet door vijandige ruimteschepen wordt geraakt. Je kunt hierop schieten, zodat je weer even rust hebt voordat een volgende golf vijanden zich aandient. Eerst begin je in de 'Storymodus', en wanneer je de eerste Wereld levend door bent gekomen, kun je ook in de 'Survivalmodus' spelen.
Virus Uitbraak

Virus Uitbraak

Denk Spelletjes 0,6 Vang het virus door antistoffen te gebruiken. Maar PAS OP!! je heb maar beperkte antistoffen.
Road of The Dead

Road of The Dead

Aktie Spelletjes 0,5 Je bent in Evans City, een langgerekte stad van wel 60 km lang. De stad is lang geleden door militaire afgesloten van de buitenwereld en nu 'leven' er alleen nog zombies! Dit spel heeft vier levels: The Great Escape, Highway to Hell, Dead on Time en Police State. In het eerste level moet je proberen om zo snel mogelijk deze geïsoleerde stad te verlaten. Zombies zullen proberen je tegen te houden. In het tweede level wordt het al een stuk moeilijker. In het derde level moet je zo veel mogelijk zombies doden om tijdwinst te behalen en in het vierde level vecht je tegen het leger!
Razende Robots

Razende Robots

Aktie Spelletjes 0,4 Jij bent een moedige robot, die wordt aangevallen door cirkelzagen. Deze monsters zijn erop uit om je in stukken te zagen, maar dat laat jij natuurlijk niet gebeuren! Schiet erop los, en verdedig jezelf zoals een echte robot dat doet.
Alien Attack Team

Alien Attack Team

Aktie Spelletjes 0,4 Stel je eigen 'AAT' (Alien-Attack Team)-agent samen en kies of je in de Campaign- of Custom Match-modus wilt spelen. Daarna is het tijd om de strijd aan te gaan tegen de aliens! Hoe verder je komt, hoe meer wapens je tot je beschikking krijgt.
Robokill 2

Robokill 2

Aktie Spelletjes 0,2 Vijandelijke robottroepen hebben het ruimtestation Titan Prime veroverd! Schakel ze uit!
Verfoorlog

Verfoorlog

Aktie Spelletjes 0,1 Probeer om alle blokjes die op je af komen, kapot te schieten! Je kunt dit spel zowel met 1 speler als met zijn tweeën spelen.
Zwerver op de vlucht

Zwerver op de vlucht

Behendigheid Spelletjes 0,1 Dit spel is echt lachen. Je bent een zwerver die, in zijn onderkomen op een vuilnisbelt, steeds vreemdere dingen begint te zien. Een muis die een kat opeet, een kakkerlak die je hamburger opeet en vervolgens verandert in een hamburger op pootjes... Je besluit te vluchten want het is daar echt niet meer pluis. In de Simpele spelmodus is het de bedoeling dat je zo snel mogelijk 250 km aflegt. In de Survival-spelmodus moet je zo ver mogelijk zien te komen. Je kunt in deze modus de gedaante van een vijand aannemen wanneer je diens pad kruist. Pak rode pijlen voor supersnelheid, blauwe koffertjes voor gezondheid, rode pijltjes omhoog voor een supersprong, schilden voor bescherming en muntjes om je score te verhogen.
Boerderij bij nacht

Boerderij bij nacht

Aktie Spelletjes ? Deze boer wordt 's nachts aangevallen door zijn eigen dieren. Help je hem om zich te verdedigen? Je kunt dit schietspel in de makkelijke, normale en moeilijke modus spelen.
Wanted

Wanted

Aktie Spelletjes ? Wanted, een cool schiet- en racespel, waarin je tegen allerlei vijanden vecht! Vijanden proberen om je auto te rammen en je neer te schieten, dus zorg dat je sneller en behendiger bent dan zij! Wanneer je zelf een auto vernietigt, moet je wel oppassen dat je het wrak niet bovenop je krijgt. Zodra er een geel waarschuwingsteken verschijnt, moet je zorgen dat je van de baan af komt. Probeer om zo lang mogelijk te blijven rijden zonder schade, zodat je de finish haalt!
Outpost

Outpost

Aktie Spelletjes ? Vanuit de ruimte komt een roep om hulp: door een technisch probleem verkeert ruimteschip 'Haven' in ernstige problemen. Jij en Jameson worden uitgezonden om deze problemen te verhelpen en eventuele overlevenden te helpen. Hierbij gaat jullie op zoek naar 'key cards', die belangrijke informatie bevatten. In het ruimteschip lopen echter boosaardige aliens rond, die niets moeten hebben van bemoeienis van buitenaf: ze zijn eropuit om jou en je maat te doden, dus let goed op en schiet ze neer voordat ze jou aanvallen!
Sketchman

Sketchman

Behendigheid Spelletjes ? Dit getekende poppetje loopt door een tekening vol gevaarlijke obstakels. Deze kan hij uit de weg ruimen door erop te schieten, maar hij kan ze ook ontwijken. Dit laatste levert natuurlijk geen punten op, maar het poppetje blijft wel in leven. Zorg jij ervoor dat het mannetje een zo groot mogelijke afstand aflegt en zo veel mogelijk obstakels uit de weg ruimt?
Moderne Gladiatoren

Moderne Gladiatoren

Aktie Spelletjes ? Dit is een deathmatch schietspel. Schiet zo veel mogelijk tegenstanders dood voor je tijd om is. Voor elke dode tegenstander verdien je geld waarmee je upgrades kunt kopen.
Gummy aanval

Gummy aanval

Aktie Spelletjes ? De rust op een kleine, roze planeet is ruw verstoord door de komst van een groep mensen, die er hun giftige afval hebben gedumpt. De bewoners van deze planeet zinnen nu op wraak... Bescherm de aarde tegen de komst van deze roze kleverige buitenaardse wezens!
Black 2

Black 2

Aktie Spelletjes ? In dit vervolg van Black kun je weer volop schieten op je tegenstanders. Kies van de elf verschillende wapens het beste om naar het grijze veld te komen. Er is zelfs een mogelijkheid om slowmotion in te schakelen! Veel plezier!
Lost Outpost

Lost Outpost

Aktie Spelletjes ? Er is heel ver weg een nieuwe planeet ontdekt. Jij, Jameson, wordt hierheen gestuurd samen met een andere soldaat. Deze volgt jou overal waar je heengaat en zorgt voor rugdekking. Dood vijandige aliens om XP te verzamelen en een betere ranking te krijgen: hiermee vergroot je je keuze aan items. Deze kun je in de winkel kopen met het geld dat je overal tegenkomt. In ieder level krijg je drie levens: wees er zuinig op!
Agent Smith

Agent Smith

Aktie Spelletjes ? Een flatgebouw wordt plotseling overvallen door hooligans - of zijn het zombies? Gelukkig is de politie snel ter plekke en agent Smith ziet wel een uitdaging in deze lastige klus. Gaat het hem lukken om alle gemeneriken tot moes te slaan of te schieten? Kijk wel uit, want de boeven zijn soms sneller dan hijzelf, dus zorg dat hij er niet te dicht bij in de buurt komt te staan! Voor iedere geredde flatbewoner krijg je punten.
Daar komen de vissen

Daar komen de vissen

Aktie Spelletjes ? Deze worm is niet van plan om zich zomaar door vissen op te laten eten! Hij heeft dan ook zijn geweer meegenomen onder water. Help jij hem een handje? Knal al die gemene vissen neer!
Zombieparadijs

Zombieparadijs

Aktie Spelletjes ? Een ooit zo vreedzame, paradijselijke stad is veranderd in een ware hel. Ook al is het gevaarlijk op straat, toch zul je de weg op moeten, om te proberen om weg te komen uit die zombiestad. Stuur je auto zo goed als je kunt langs alle verlaten gebouwen en schiet op iedereen die het op jou gemunt heeft! Verzamel onderweg zo veel mogelijk brandstof, reparatiepunten, geld en andere bonussen.
Thing Thing Arena Pro

Thing Thing Arena Pro

Aktie Spelletjes ? In dit Thing Thing-spel gaat het erom dat je zo veel mogelijk opdrachten uitvoert, zo veel mogelijk vijanden uitschakelt en zelf zo lang mogelijk in leven blijft! De aanvallen kun je op allerlei manieren uitvoeren, die je verschillende puntenaantallen opleveren. Ook kun je je personage helemaal aanpassen zoals jij dat wilt. Probeer zo veel mogelijk bonuspunten te pakken!
Schietende schurken

Schietende schurken

Aktie Spelletjes ? Jij bent een bezorger, die wapens moet afleveren bij rijke stinkerds in een gebied waar dood en verderf lijkt te zijn gezaaid door een groep criminelen. De enige levende zielen die je tegenkomt, zijn mensen die je liever niet had willen ontmoeten: schurken die het gemunt hebben op jouw wapens. Scheur dus door deze verlaten stad en probeer uit handen te blijven van het tuig. Schiet op ze om ervoor te zorgen dat ze niet bij je in de buurt kunnen komen!
Radial

Radial

Behendigheid Spelletjes ? Schiet alle blokjes kapot voordat ze jou raken. Je kunt de blokjes alleen kapot schieten met kogels die zelfde kleur hebben als dat blokje.
Gijzelcrisis

Gijzelcrisis

Aktie Spelletjes ? Dit hele gebouw is gegijzeld door gangsters, en jij wilt proberen te ontsnappen. Gaat het je lukken om je al schietend een weg te banen door het gebouw? Probeer om tijdens je vlucht zo veel mogelijk medegijzelaars te bevrijden!
Atomic Super Boss

Atomic Super Boss

Behendigheid Spelletjes ? Bestrijd in dit spel de Atomic Super Boss. Ontwijk de kogels en raak de baas om punten te scoren. Hoe dichter je bij hem bent, hoe meer punten je verdient.

Spelletjes - Schieten en Ontwijken Little Game