LeukeSpellen.Be

Schieten en Ontwijken: Maxx op avontuur, Atomic Super Boss, Goblins Schieten, Schieten en Ontwijken

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Zombieparadijs 2

Zombieparadijs 2

Aktie Spelletjes ? Een ooit zo vreedzame, paradijselijke stad is veranderd in een waar bloedbad en het gevaar is nog niet geweken. Toch zul je de weg op moeten, om te proberen om 'Zone 51' te bereiken, het laatste veilige evacuatiepunt. Stuur je auto zo goed als je kunt langs alle verlaten gebouwen en schiet op iedereen die het op jou gemunt heeft! Verzamel onderweg zo veel mogelijk brandstof, reparatiepunten, geld en andere bonussen.
Snake Squad

Snake Squad

Aktie Spelletjes ? Vorm een legertje met alle soldaten die aan jouw kant staan en die je tegenkomt op het slagveld. Voor iedere vijandige soldaat die je doodt, verdien je 5 herstelpunten. Jouw soldaten vallen altijd de dichtstbijzijnde vijand aan. Bij tien achter elkaar gedode vijanden verdien je een luchtaanval.
Buiten schot

Buiten schot

Aktie Spelletjes ? In een gevecht tussen twee of meerdere sluipschutters ga je proberen om je vijand(en) uit te schakelen. Blijf zelf buiten schot en verzamel alle wapens die je maar kunt vinden! Wees op je hoede, want aanvallen kunnen uit onverwachte hoeken komen...
Science Fictionmuseum

Science Fictionmuseum

Aktie Spelletjes ? Het Science Fictionmuseum is een dekmantel voor een ondergronds lab waar gevaarlijke experimenten worden uitgevoerd. Veel bezoekers van het museum zijn al als proefpersonen gebruikt. Zo ook deze nietsvermoedende toerist, die opeens zwaar bewapend wakker wordt, 50 verdiepingen onder de grond. Help hem om de weg naar buiten te vinden!
Willy de tovenaar

Willy de tovenaar

Aktie Spelletjes ? Jij bent Willy de tovenaar. Met je toverstok dood je monsters om de prinses te beschermen tegen het kwaad. Schiet op de monstertjes en ridders en zorg dat je de prinses niet raakt. Je energie is beperkt, dus ga er zuinig mee om! Je energiestraal stuit terug wanneer hij tegen een paarse driehoek aankomt. De blauwe 'teleport'pijl kun je gebruiken om je van de ene plek naar de andere te verplaatsen.
Boze berenpicknick

Boze berenpicknick

Aktie Spelletjes ? Wist je dat er ook boosaardige teddyberen bestaan? Ontdek het in dit spel en kruip in de huid van een Rambo-teddybeer die de strijd aangaat met de gekleurde beertjes. Deze picknickende teddyberen lijken misschien vriendelijk, maar of ze dat in werkelijkheid ook zijn...? Probeer om allerlei bonussen ('perks') vrij te spelen!
Zombiesprint

Zombiesprint

Aktie Spelletjes ? Een ouderwets leuke zombieshooter. Knal ze allemaal neer, die levende doden, want ze hebben het op jou gemunt. Hoe beter je het doet, hoe meer je jouw aanval en verdediging kunt upgraden. In het begin gaat het dus allemaal nog een beetje langzaam, maar wanneer je de nodige upgrades hebt verzameld, wordt het opeens een stuk uitdagender!
Nucleaire paniek

Nucleaire paniek

Aktie Spelletjes ? Deze oude kernfysicus heeft bij een atoomexperiment een foutje gemaakt. Hierdoor zijn allerlei kerndeeltjes ontsnapt, en die hebben het gemunt op de oude man. Hij probeert zich nu te verdedigen tegen de groene monstertjes die zijn richting op komen. Hiervoor gebruikt hij een speciale deeltjesvernietiger. Help jij hem om de klus te klaren en alle monstertjes te vernietigen, voordat ze bij de onderzoeker komen! Probeer ook om de muntjes en sterren die vrijkomen bij het schieten, te verzamelen.
De gebroeders eend

De gebroeders eend

Behendigheid Spelletjes ? Twee broers, allebei eend maar niet echt op elkaar lijkend, rennen over straat. De een loopt boven de ander, en allebei komen ze op verschillende momenten obstakels tegen. Test en verbeter je behendigheid en zorg dat beide eenden hun bestemming bereiken!
Verfman

Verfman

Aktie Spelletjes ? Een nucleaire oorlog heeft jou mooie planeet verwoest. Iedereen en alles is veranderd in verschrikkelijke afschuwelijke wezens. Jij bent ook veranderd in een mutant, maar met een opmerkelijk verschil, je hebt grote geweren en een funky slijm aangedreven jet pack eenheid! Versla alle vijanden om naar het volgende level te gaan.
Thing Thing 4

Thing Thing 4

Aktie Spelletjes ? Jij bent een soort kruising tussen een robot en een wapen, ontworpen en geoptimaliseerd om te doden. Het brein hierachter is een bedrijf met duistere bedoelingen: Systems Corp. De wetenschapper die je heeft gemaakt, heeft zijn werk zo goed gedaan, dat je ook hem uit de weg hebt geruimd, om er daarna vandoor te gaan, op weg naar de vrijheid! Maar daar zul je maar kort van kunnen genieten: Systems Corp. zit je op de hielen. Vecht je een weg naar de vrijheid!
Roei de Roden uit

Roei de Roden uit

Aktie Spelletjes ? Versla je rode vijanden door allerlei onderdelen of lichaamsdelen op je lijf te bevestigen. Een stekel bijvoorbeeld, een laserkanon of een kanon dat luchtbellen afschiet. Hou je gezondheid in de gaten en probeer zo veel mogelijk DNA-punten te verdienen: hiermee kun je namelijk upgrades kopen, zoals extra levens, grotere schade of hogere schietsnelheid. Zorg dat je al je vijanden uitschakelt!
Overleven

Overleven

Aktie Spelletjes ? Je bent soldaat en je bataljon is bezig een straat te veroveren. Jij stormt vooraan. Schiet de vijandige soldaten neer en ontwijk de inslaande bommen. Voorwaarts mars!
Warrige werkvloer

Warrige werkvloer

Aktie Spelletjes ? Het is aan jou om ervoor te zorgen dat je collega's zo productief mogelijk blijven. Dit doe je door op alle bronnen van afleiding te schieten, zonder dat je je collega's en de baas raakt.
Nul kogels

Nul kogels

Behendigheid Spelletjes ? In dit schietspelletje ben je een ruimteschip dat onder vuur ligt en moet je de raketten van je tegenstanders tegen hen gebruiken. Je schild vangt alle raketten op en als je op de linker muisknop drukt, schiet je daarmee al je tegenstanders stuk. Maar pas op dat je niet tegen je vijanden op botst, want dan ga je langzaam dood.
Verpletterende robot

Verpletterende robot

Behendigheid Spelletjes ? Jij bent een verpletterende robot die in verschillende, verlaten stukken stad gaat vechten tegen spionagevliegtuigjes. Hiervoor heb je verschillende wapens tot je beschikking. Gebruik je met straalmotoren aangedreven laarzen niet te vaak, aangezien ze flink wat energie verbruiken!
Giftige aarde

Giftige aarde

Aktie Spelletjes ? De aarde is niet meer wat ze ooit was. Na een invasie vanuit de ruimte hebben de aliens een waar bloedbad aangericht en de lucht compleet vergiftigd. Alleen diegenen die op tijd een schuilplaats hebben kunnen vinden, hebben de invasie overleefd. Jij bent één van hen! Je gaat op zoek naar een nieuwe schuilplaats. Ga op zoek naar eten, munitie en gasmaskers: wanneer je hiervan voldoende op voorraad hebt, kun je eten om je gezondheid op peil te houden, een gasmasker gebruiken om je lijf te beschermen tegen de giftige dampen en je wapen regelmatig herladen zodat je nooit zonder munitie zit. Zoek naar overlevenden om ze te redden: ze zullen met je meevechten wanneer ze zijn opgeknapt. Als je je het kunt veroorloven, geef de 'herstelpakketten' dan ook aan hen: zo zijn ze er sneller bovenop en kunnen ze je sneller helpen.
Centraal Bureau voor Aliens

Centraal Bureau voor Aliens

Aktie Spelletjes ? Ze komen met steeds meer op je af: buitenaardse wezens die nog het meeste weg hebben van een geit of een os. Schiet op ze, om ervoor te zorgen dat ze niet aan je beginnen te knagen. Vergeet je niet om je geweer op tijd te herladen? Anders kun je schieten wat je wilt, er komt dan geen kogel uit je geweer. Hou je haaks!
Deus Racer

Deus Racer

Aktie Spelletjes ? Je wordt de toekomst in geschoten en belandt in het jaar 2525. De ontwikkeling van de technologie heeft niet stilgestaan en er is een systeem van implantaten ontwikkeld. Deze implantaten zorgen ervoor dat robots menselijke eigenschappen krijgen, sterker nog: ze overtreffen de mensen op vele fronten. Een bug in de programmatuur van deze implantaten zorgt er alleen voor dat deze superrobots langzaam hun eigen wil beginnen kwijt te raken. Hierdoor worden het marionetten zonder ziel. Maar niet iedereen is vatbaar voor deze fout in het systeem: Amadeus bijvoorbeeld blijft gewoon zichzelf. Daarom heeft iedereen zijn zinnen op hem gezet, want hij is natuurlijk een nuttig testobject. Gelukkig staat Amadeus niet alleen: de topwetenschapper Dr. Sobek, een oude vriend van hem, kan hem via de satelliet besturen. Help jij Dr. Sobek om Amadeus uit deze beangstigende wereld te laten ontsnappen, zodat hij een nieuw leven op kan bouwen? Succes!
Zombieparadijs 3

Zombieparadijs 3

Aktie Spelletjes ? Nadat je stad is verwoest door een technische ramp, ben jij op de vlucht geslagen en heb je geprobeerd om 'Zone 51' te bereiken, het laatste veilige evacuatiepunt. Dit is gelukt, en nu ga je proberen om alle overlevenden veilig naar hun toevluchtsoord te brengen. Ze worden vervoerd per ambulance en jij moet deze ambulance beschermen. Schiet op iedereen die het op jullie gemunt heeft! Verzamel onderweg zo veel mogelijk brandstof, reparatiepunten, geld en andere bonussen.
Terroristen arrestatieteam

Terroristen arrestatieteam

Aktie Spelletjes ? Je bent lid van een arrestatieteam en er zijn vreselijk veel terroristen in de stad. Je moet zoveel mogelijk terroristen uitschakelen, maar daarbij niet de burgers verwonden. Zij zitten vaak ergens te schuilen en je kunt ze verdoven, zodat ze niet in de weg van je schoten komen. Als er teveel terroristen zijn, kun je gelukkig ook granaten gooien. Tenminste, als je eerst een kistje granaten hebt gevonden. Als je de muis in de muur beweegt, dan schuil je en wordt je niet geraakt. Hou je wapen altijd geladen zodat je veel terroristen kunt uitschakelen.
Lieve help Piraten

Lieve help Piraten

Aktie Spelletjes ? Jouw schip wordt onder de voet gelopen door piraten! Weer ze af en zorg ervoor dat je de schat als eerste bereikt. Succes!
Apenstreken

Apenstreken

Aktie Spelletjes ? Dit is een nogal gewelddadig aapje, dat zich uitleeft in de lucht, zittend op zijn vliegende kettingzaag. Hij probeert om zo veel mogelijk ezels te raken, maar moet zelf wel binnen het venster blijven, en de spoken ontwijken.
Superkluns

Superkluns

Behendigheid Spelletjes ? Het kleine stadje Miniopolis wordt bedreigd door de SBB, de Superboevenbrigade. Alle grote superhelden als Superman en Batman zijn in de grote steden aan het werk, en er zit niets anders op dan dat ze de hulp inroepen van Superkluns, ook wel bekend als Super Zero. Het is maar te hopen dat Superkluns tijdens het vechten tegen de SBB wat sterker wordt en zijn vechttechnieken verbetert, anders ziet het er niet zo goed uit voor Miniopolis!
Cheney valt aan

Cheney valt aan

Aktie Spelletjes ? Help Cheney om de macht in de hel over te nemen!
Stad in gevecht

Stad in gevecht

Aktie Spelletjes ? Je bent een speciaal agent en in jouw district is een huis overvallen door een groep gewapende mannen, die nu een vrouw gijzelen. Jij moet het huis terugveroveren en de vrouw ontzetten. Mik goed, want je hebt maar weinig munitie. Succes!
Spinnenplaneet

Spinnenplaneet

Aktie Spelletjes ? Oeps, de invasie van planeet X is mislukt! Daar sta je dan, wachtend op het ruimteschip dat je komt halen. De wezens op planeet X beginnen er steeds dreigender uit te zien, en er is maar één manier om hier levend vandaan te komen: vluchten of schieten, of misschien wel een combinatie van beide!
Schieten en Ontwijken 4

Schieten en Ontwijken 4

Behendigheid Spelletjes ? Split alle grote ballen totdat het kleine balletjes zijn en ze aan je vliegtuig blijven plakken, zodat je die balletjes ook kan gebruiken om mee te schieten.
B Force

B Force

Behendigheid Spelletjes ? In dit spel is het de bedoeling dat je vijanden afschiet en edelstenen verzamelt. Verzamel power-ups om je schietkracht te vergroten en verzamel bommen om deze daarna te kunnen werpen.
De-Grade

De-Grade

Aktie Spelletjes ? Wanneer je even niet zit op te letten achter de stuurknuppel van je ruimteschip, raakt deze plotseling stuurloos en strandt deze op een planeet. Daar wacht je geen warm welkom: vijandige wezens staan je al op te wachten, met maar één doel: je aanvallen. Verdedig je zo goed als je kunt! Het lastige hierbij is dat je geen upgrades kunt uitvoeren: het tegenovergestelde is het geval: in ieder level raak je een wapen kwijt, dus je zult het uiteindelijk helemaal op eigen krachten moeten doen!

Spelletjes - Schieten en Ontwijken Little Game