LeukeSpellen.Be

Schieten en Ontwijken: Maxx op avontuur, Atomic Super Boss, Goblins Schieten, Schieten en Ontwijken

Ga terug naar Behendigheid Spelletjes
Advertentie
Kwade dennenappels

Kwade dennenappels

Behendigheid Spelletjes ? Je wordt achtervolgd door een groep rare schepsels, het lijken wel dennenappels. Ze willen maar één ding: jou opeten. Maar dat laat je natuurlijk niet zomaar gebeuren! Je kunt voor ze op de vlucht slaan, of ze aanvallen, en het beste is natuurlijk een combinatie van beide strategieën. Succes!
Bandiet op de vlucht 2

Bandiet op de vlucht 2

Aktie Spelletjes ? Dit is deel twee van het spel 'Bandiet op de vlucht'. Ook in dit deel zorg je dat je de meest gezochte bandiet van het Wilde Westen wordt! Schiet je vijanden en concurrenten van het paard en probeer om alle munten te pakken door te springen. Munten kun je in waarde laten verdubbelen door er eerst op te schieten. Je kunt twee spelmodi kiezen: 'story' en 'endless'. 'Endless' is een modus zonder einde waarin je allerlei obstakels moet vermijden en muntjes verzamelt. 'Story' is een soort paardenrace.
Train je robot

Train je robot

Aktie Spelletjes ? Jij bent een robot, die alle ruimtes in dit gebouw moet zien te veroveren. Ruim alle vijandige robots uit de weg!
Punt Vijf

Punt Vijf

Behendigheid Spelletjes ? Het doel van dit spelletje is eigenlijk heel simpel: zorg dat jouw gekleurde bolletje niet geraakt wordt door andere bolletjes. Ga telkens in de cirkel staan en schiet alle vijandige bolletjes kapot!
Thing Thing 3

Thing Thing 3

Aktie Spelletjes ? Jij bent een soort kruising tussen een robot en een wapen, en krijgt van je baas de opdracht om zo veel mogelijk vijanden uit de weg te ruimen. Hiervoor moet je je al vechtend een weg banen door Sunset City!
D403

D403

Aktie Spelletjes ? Probeer alle levels door te komen met deze kleine robot. Schiet alle vijanden neer voordat ze jou pijn kunnen doen, zorg telkens dat je de deur aan het einde van de level bereikt om door te gaan naar de volgende level.
Virusvechter

Virusvechter

Aktie Spelletjes ? Je loopt rond in een menselijk lichaam, waar je de aanvallen van allerlei virussen en bacteriën moet afslaan. Schiet ze kapot, en pak daarna de bonussen die er vrijkomen. Er zijn verschillende bonussen te halen: herstel, gezondheid, extra aanvalskracht (damage), bommen en schilden. Ook heb je keuze uit diverse wapens om alle gevaren te bestrijden.
Pandajet

Pandajet

Aktie Spelletjes ? Jij bent de Pandajet en aangewezen om Koekjesland te beschermen tegen indringers. Je moet zelf zoveel mogelijk koekjes eten, maar de indringers neermaaien. Het vuren gaat automatisch, je hoeft alleen maar te richten. Met de muis kun je bewegen. Zorg dat je schiet op de vijanden, maar ook delen van de omgeving kunnen worden beschoten, dat levert dan weer punten en energie op. Je bezoekt verschillende steden van Koekjesland, want de vijand zit overal.
Dr. Flammenwerfer

Dr. Flammenwerfer

Aktie Spelletjes ? Toen Dr. Flammenwerfer zijn zwevende cabine trots aan de buitenwereld wilde laten zien, ontplofte het ding en werd het hele gebouw in de as gelegd. Hij werd keihard uitgelachen en dat is hij niet vergeten. Jaren later heeft hij een perfect werkend ruimteschip gebouwd, dat hij ook nog eens heeft uitgerust met vlammenwerpers. Want Dr. Flammenwerfer zint op wraak, dat is duidelijk. Hij zweeft boven de straat en vuurt op argeloze voorbijgangers. Voor iedere voorbijganger die je raakt, verdien je punten, waarmee je upgrades kunt kopen in het laboratorium. Zo kun je de cabine uitrusten met een kanon, met een magneet om de verdiende munten naar je toe te trekken en met een schild, waardoor het ruimteschip minder kwetsbaar is. Gaat het Dr. Flammenwerfer lukken om zijn wraakzuchtige plannen uit te voeren?
Thing Thing Arena 2

Thing Thing Arena 2

Aktie Spelletjes ? In dit spel gaat het erom dat je zo lang mogelijk in leven blijft, en zo veel mogelijk vijandige wezens uit de weg ruimt! Je kunt kiezen uit vijf game modes: Sentry Bomber Survival, Stinky Bean Survival, Zombie Survival, Super Survival en Ultimate Survival. Ook kun je je personage helemaal aanpassen zoals jij dat wilt.
Trein in gevaar

Trein in gevaar

Aktie Spelletjes ? Je trein is in gevaar en jij bent de aangewezen persoon om de bemanning en de goederen te beschermen tegen aanvallen van bovenaf. Alle middelen mag je hierbij inzetten: machinegeweren en zelfs nucleaire wapens!
Laatste wens

Laatste wens

Aktie Spelletjes ? Een schurk heeft het penseel van de tekenaar gestolen om hiermee een heel leger te tekenen. Dit wil de tekenaar natuurlijk niet. Daarom heeft hij een poppetje getekend, genaamd Hero, om zijn penseel weer terug te vinden. Ga je mee op avontuur met Hero? Je kunt dit spel spelen in de Story- of Survivalmodus.
Mama Vlieg

Mama Vlieg

Behendigheid Spelletjes ? Probeer zoveel mogelijk larven op het voedsel te gooien zonder geraakt te worden door de andere insecten.
Alien alarm

Alien alarm

Aktie Spelletjes ? Die vervelende aliens ook! Ze hebben een aantal mensen ontvoerd naar de ruimte. Om ze te redden ga jij samen met een legertje de ruimte in. Je kunt soldaten alleen laten opereren, maar ook in teamverband. Ruim alle buitenaardse wezens uit de weg, red de mensen en zorg dat je eigen mensen niet geraakt worden! Om je troepen uit te breiden, heb je edelstenen nodig: verzamel hier dus zo veel mogelijk van! Kijk uit voor ontploffende voorwerpen!
Spunky en de Aliens

Spunky en de Aliens

Aktie Spelletjes ? Spunky is een moedige hond. Hij heeft gemerkt dat er een invasie van buitenaardse wezens gaande is, en in zijn zelfgebouwde ruimteschip gaat hij de aliens te lijf. Na iedere ronde kun je upgrades kopen met het geld dat je tijdens het vuurgevecht hebt verdiend.
De schattengrot

De schattengrot

Aktie Spelletjes ? Leuk en uitdagend, een grot vol schatten! Zin in wat avontuur? Speel dan dit schietspel! In de grot van god Zoltan ga jij op zoek naar zijn schat om deze te stelen. Natuurlijk is dit niet zonder gevaar, en dat is nou juist de uitdaging. Allerlei vijandige wezens wachten je op: de SpiderX, de RixterX, en ga zo maar door. Iedere vijand is een bepaald aantal punten waard. Versla ze allemaal!
Grizzlyavontuur

Grizzlyavontuur

Behendigheid Spelletjes ? Loop de levels door en verzamel fruit. Spring bovenop de vijanden om ze te verslaan.
Rennende tovenaar

Rennende tovenaar

Aktie Spelletjes ? Jij bent een rennende tovenaar, die op zijn pad allerlei monsters tegenkomt. Schakel ze allemaal uit met behulp van vuurballen of toverspreuken. Hoe meer monsters je uitschakelt, hoe mooier je medaille!
Schieten en Ontwijken

Schieten en Ontwijken

Aktie Spelletjes ? Probeer om met de politiewagen de boeven neer te schieten maar pas op dat je ze niet aanraakt.
Maxx op avontuur

Maxx op avontuur

Aktie Spelletjes ? Maxx de robot is op avontuur in een verlaten pakhuis vol gevaren en vijanden. Verzamel muntjes en verschuif dozen, om veilig over de bakken met zuur te komen. Schiet vijandige robots zo snel mogelijk neer, voordat ze jou raken!
De wraak van de asteroïde

De wraak van de asteroïde

Aktie Spelletjes ? Deze keer ben jij de asteroïde en moet jij alle ruimteschepen, die je tot gruis schieten, vernietigen door ertegenaan te botsen. Verzamel bonussen en bondgenoten, en kies voor elk level de beste bonus om meer ruimteschepen, mijnen en zo te vernietigen.

Spelletjes - Schieten en Ontwijken Little Game