LeukeSpellen.Be

Scooby Doo: Motor Madness, Scooby Doo Avontuur 1, Scooby Doo Avontuur 2, Scooby Doo Avontuur 3

Ga terug naar Avontuur Spelletjes
Advertentie
Scooby Doo piratenschip

Scooby Doo piratenschip

Avontuur Spelletjes 4,3 Scooby Doo en Shaggy zitten op een piratenschip en moeten proberen om alle opdrachten succesvol uit te voeren. Help jij ze hierbij?
Scooby Doo Avontuur 1

Scooby Doo Avontuur 1

Avontuur Spelletjes 4,0 Leid Shaggy en Scooby door een reeks van logische raadsels! Let op de scènes voor aanwijzingen en voeg alle voorwerpen toe aan je verzameling.
Scooby Doo Big Air

Scooby Doo Big Air

Behendigheid Spelletjes 3,9 Probeer om met Scooby Doo de vetste tricks en trucs te doen op je skateboard in de halfpipe.
Scooby Doo Big Air 2

Scooby Doo Big Air 2

Behendigheid Spelletjes 3,5 Dit is een uitgebreidere versie van Scooby Doo Big Air, waarin Scooby Doo op zijn skateboard de vetste tricks en trucs gaat uitvoeren in de halfpipe!
Scooby Doo Avontuur 2

Scooby Doo Avontuur 2

Avontuur Spelletjes 3,5 Help Scooby Doo en Shaggy om door de Griezelige Grot te komen!
Scooby Doo Big Air 3

Scooby Doo Big Air 3

Behendigheid Spelletjes 3,4 Probeer om met Scooby en Shaggy zo hoog mogelijk de lucht in te komen, met behulp van deze half pipe!
Motor Madness

Motor Madness

Avontuur Spelletjes 3,3 Scooby Doo en zijn vrienden volgen een man. Als je bij een gebouw aankomt, ga je naar binnen om stiekem een foto van de man te nemen.
Scooby Doo Avontuur 3

Scooby Doo Avontuur 3

Avontuur Spelletjes 3,3 Lijdt Shaggy en Scooby door een opwindend en spookachtig avontuur.
Scooby Doo Avontuur 4

Scooby Doo Avontuur 4

Avontuur Spelletjes 3,0 Help Shaggy & Scooby op te lossen het geheim van de Tempel van Verloren Zielen
Scooby Doo Spookschip

Scooby Doo Spookschip

Avontuur Spelletjes 3,0 Scooby Doo zit op een spookschip en moet proberen om alle opdrachten succesvol uit te voeren. Help jij hem hierbij?
Scooby Doo Lost Track

Scooby Doo Lost Track

Behendigheid Spelletjes 2,7 Probeer om met Scooby Doo telkens de overkant te halen om uiteindelijk al zijn vriendjes te bevrijden.
Scooby Doo onderzeeër

Scooby Doo onderzeeër

Avontuur Spelletjes 2,5 Scooby en Shaggy zitten op een onderzeeër en ze moeten proberen om alle opdrachten succesvol uit te voeren. Help jij ze hierbij?
Scooby Doo Surfen

Scooby Doo Surfen

Sport Spelletjes 2,4 Probeer Scooby Doo met surfen in balans te houden, af en toe komt er een Scooby Snack voorbij. Pak deze voor extra punten.
Snack Machine

Snack Machine

Denk Spelletjes 2,3 Scooby doo heeft honger jij moet ervoor zorgen dat Scooby Doo genoeg eten krijgt doormiddel van het stoeren van lekker eten doormiddel van de machines die er staan
Scooby Doo Kerkhof

Scooby Doo Kerkhof

Behendigheid Spelletjes 2,2 Scooby Doo wordt door een spook achtervolgd op een eng kerkhof. Help hem zo vlug mogelijk ontsnappen door obstakels te ontwijken.
Scooby Doo Opmaken

Scooby Doo Opmaken

Meisjes Spelletjes 2,1 Geef de beroemde Scooby Doo leuke kleren om te dragen.
Shaggys Midnight Snack

Shaggys Midnight Snack

Avontuur Spelletjes 2,0 Je moet Shaggy helpen om uit het kasteel te komen. Hiervoor moet je de handjes leggen die in linksonder in je scherm staan!
Scooby Doo Monster

Scooby Doo Monster

Behendigheid Spelletjes 1,8 Gooi voedsel tegen de monsters aan, die overal vandaan komen. Zorg dat je met de Mystery Machine als eerste over de finish komt!
Skaten met Shaggy

Skaten met Shaggy

Behendigheid Spelletjes 1,1 Shaggy rijdt op zijn skateboard in een pretpark, en merkt dat hij wordt achtervolgd door een monster. Dit blijkt de zogeheten 'roller ghoster' te zijn. Probeer te ontsnappen en kom achter het geheim van deze roller ghoster. Voer de juiste stunts uit om de afstand tussen jou en het monster te vergroten. Succes!
Scooby Doo Diner

Scooby Doo Diner

Behendigheid Spelletjes 0,9 Werk in het restaurant van Scooby Doo en de bende! Breng de mensen die wachten aan tafel en neem hun bestelling zo snel mogelijk op als ze lekker zitten. Daarna ga je heerlijke maaltijden bereiden. Maak de tafels schoon en hark je welverdiende geld binnen.

Spelletjes - Scooby Doo Little Game