LeukeSpellen.Be

Sift Heads: Sift Heads Act 4, Sift Heads 2, Sift Heads, Sift Heads Act 2

Ga terug naar Aktie Spelletjes
Advertentie
Sift Heads

Sift Heads

Aktie Spelletjes 3,0 Je werkt als huurmoordenaar voor de mafia. Ga zorgvuldig te werk, anders word je zelf ook vermoord!
Sift Heads Act 4

Sift Heads Act 4

Aktie Spelletjes 2,6 In SHW Act 4 Cold Memories, moet Shorty terug naar Rusland. Daar duikt haar verleden weer op, waardoor de nodige problemen ontstaan! Je moet 11 hoofdmissies en 6 secundaire missies vervullen. In de Safe House kun je je munitie aanvullen, nieuwe wapens toevoegen, je wonden verzorgen en schietoefeningen doen. Nieuwe wapens en kleding koop je in de wapen- en kledingzaken.
Sift Heads Act 3

Sift Heads Act 3

Aktie Spelletjes 2,1 In SHW Act 3, Alonzo's Reinforcement, roept Alonzo, leider van de Italiaanse maffia in Chicago, hulptroepen in. Ze gaan op jacht naar Vinnie, Kiro en Shorty! Er zijn 12 hoofdmissies en 6 secundaire missies die je moet vervullen. In de Safe House kun je je munitie aanvullen, nieuwe wapens toevoegen, je wonden verzorgen en schietoefeningen doen. Nieuwe wapens en kleding koop je in de wapen- en kledingzaken.
Sift Heads 2

Sift Heads 2

Aktie Spelletjes 1,8 Een leuk Xiao Xiao-verhaal, waarin je moet proberen om allerlei opdrachten uit te voeren.
Sift Heads World Ultimatum

Sift Heads World Ultimatum

Aktie Spelletjes 0,7 Dit is het zevende en laatste deel uit de populaire serie Sift Heads-games. In Sift Heads World Act 7, The Ultimatum, worden Vinnie, Kiro en Shorty achtervolgd door hun eeuwige vijand: de politie. Hoe gaan ze zich hier al schietend uit redden?
Sift Heads Street War

Sift Heads Street War

Aktie Spelletjes ? In het eerste deel van deze nieuwe Sift Heads-serie krijgt Vinnie het aan de stok met werkelijk alle mafiaorganisaties die er maar zijn: de Italiaanse mafia, de Russische mafia en de Yakuza. In de prachtige 3D-omgeving vecht je samen met Vinnie tegen de gangsters.
Sift Heads Cartels

Sift Heads Cartels

Aktie Spelletjes ? Met twee kogels in je maag word je in een afgesloten auto de brug af geduwd. Je overlevingskansen zijn nihil, maar jij bent Vinnie, de onoverwinnelijke! Daar hadden ze vast geen rekening mee gehouden! Je zint op wraak en gaat op weg, richting Chicago. Niet zonder wapen of geld natuurlijk, dus daar moet je eerst naar op zoek. Succes en natuurlijk veel plezier met deze aflevering van Sift Heads!
Sift Heads Act 2

Sift Heads Act 2

Aktie Spelletjes ? In SHW Act 2, The Treacherous Return, doen Kiro, Vinnie en Shorty hun best om de Yakuza te bestrijden. Je moet 11 hoofdmissies vervullen en 9 secundaire missies. In de Safe House kun je je munitie aanvullen, nieuwe wapens toevoegen, je wonden verzorgen en schietoefeningen doen. Nieuwe wapens en kleding koop je in de wapen- en kledingzaken.
Sift Heads Act 5

Sift Heads Act 5

Aktie Spelletjes ? In SHW Act 5, An Exotic Job, gaan Kiro, Vinnie en Shorty op jungle-expeditie, diep in het regenwoud van Amazonië, waar een heel bijzondere en exotische schat op ze wacht. Maar ze zijn niet de enigen die een slaatje denken te slaan uit dit voorwerp: een stel plaatselijke boeven heeft hier ook wel interesse in, en zal de expeditie behoorlijk verstoren. Dit wordt dus een moeilijker missie dan Kiro, Vinnie en Shorty aanvankelijk dachten, maar met jouw hulp slagen ze er vast in!
Sift Heads Assault 2

Sift Heads Assault 2

Aktie Spelletjes ? Dit is deel twee uit de spannende Sift Heads Assault-serie. Help jij Vinnie om zijn vijanden uit te schakelen? Knal ze neer of sla ze tegen de grond en zorg dat je zelf in leven blijft! Hoe meer vijanden Vinnie uit de weg ruimt, hoe meer geld hij verdient om zijn wapenverzameling uit te breiden. Wanneer je het spel start, staat Vinnie in een houten huisje. Klik op de deuropening om het spel te beginnen.
Sift Heads Cartels Act 2

Sift Heads Cartels Act 2

Aktie Spelletjes ? Shorty gaat naar een begrafenis: een begrafenis waar naast de overledene zelf, nog meer doden zullen vallen. Shorty is vastbesloten om al haar vijanden uit te roeien in het mortuarium. Zorg jij dat ze er weer levend vandaan komt in deze aflevering van Sift Heads Cartels?
Sift Heads Cartels Act 3

Sift Heads Cartels Act 3

Aktie Spelletjes ? Vinnie en zijn team worden achternagezeten door inspecteur Sam Lawrence. Dan keren de rollen zich om: niet Sam Lawrence, maar Vinnie en de zijnen beginnen een klopjacht. Tijdens deze klopjacht worden ze achternagezeten door een wraakzuchtige clan en lopen de dingen anders dan gepland... Help Vinnie om het er levend vanaf te brengen! In deze Sift Heads-aflevering zitten nieuwe wapens en vechttechnieken!
Sift Heads Assault 3

Sift Heads Assault 3

Aktie Spelletjes ? Hier is weer een spannende, uitdagende aflevering van Sift Heads Assault! Help Vinnie om zijn vijanden uit te schakelen: knal ze neer of gooi granaten naar ze, en zorg dat je zelf in leven blijft! Hoe meer vijanden je uit de weg ruimt, hoe meer geld je verdient om Vinnie's wapencollectie uit te breiden.
Sift Heads Remasterized

Sift Heads Remasterized

Aktie Spelletjes ? Hij is terug, de klassieke shooter Sift Heads, maar dan in een nieuw jasje gestoken. Help jij Vinnie de huurmoordenaar om al zijn missies te volbrengen zonder dat hij hierbij zelf het loodje legt?
Sift Heads Assault

Sift Heads Assault

Aktie Spelletjes ? Help Vinnie om zijn vijanden uit te schakelen: knal ze neer of gooi granaten naar ze, en zorg dat je zelf in leven blijft! Hoe meer vijanden je uit de weg ruimt, hoe meer geld je verdient om Vinnie's wapencollectie uit te breiden.

Spelletjes - Sift Heads Little Game