LeukeSpellen.Be

Sinterklaas Spelletjes: Pepernoten Schieten

1 2 3 4
Advertentie
Pietenfoto

Pietenfoto

Sinterklaas Spelletjes ? Er wordt een groepsfoto gemaakt van alle Pieten bij elkaar. Maar wat is het lastig om ze op de foto te krijgen zeg: ze blijven maar rondrennen, en bovendien is de camera kapot. Er komen allemaal verkeerde foto's uit. Tel de pieten, wanneer ze achter het fototoestel verdwijnen of weer tevoorschijn komen, om erachter te komen welke foto de goede is!
Sint Geheugenspel

Sint Geheugenspel

Sinterklaas Spelletjes ? Een geheugenspelletje is altijd leuk, en een Sinterklaas-geheugenspelletje al helemaal! Draai de kaartjes om en kijk wat er op de achterkant staat: zoek daarna hetzelfde plaatje erbij. Probeer om alle paren zo snel mogelijk te ontdekken!
Pietenbowling

Pietenbowling

Sinterklaas Spelletjes ? Heb jij wel eens een Zwarte Piet op een bowlingbaan gezien? Speel dan snel dit spelletje! In 20 pogingen moet je zo veel mogelijk speculaaspoppen omverwerpen. Je kunt het spel gewoon zonder code spelen door te klikken op 'Ik speel zonder code'.
Babyproof

Babyproof

Sinterklaas Spelletjes ? Kleine Babypiet is op avontuur en wil graag terug naar zijn wiegje. Eigenlijk mag hij helemaal niet alleen rondkruipen, dus zorg dat de Sint hem niet ziet. Zorg dat je op tijd gevaarlijke voorwerpen, zoals glazen, stopcontacten, scharen of punaises uit de weg ruimt, voordat Babypiet zich eraan bezeert?
Oefenbaan voor Piet

Oefenbaan voor Piet

Sinterklaas Spelletjes ? Wist je dat Piet de jutezak ook kan gebruiken als skippybal? Als hij hem maar hard genoeg opblaast, kan hij er prima mee skippyballen. Al stuiterend moet piet zo veel mogelijk cadeautjes pakken. Zorg jij dat hij op tijd de schoorsteen bereikt?
Bonte Avond

Bonte Avond

Sinterklaas Spelletjes ? De Zwarte Pietjes krijgen post! Iedere Piet krijgt post in een envelop die past bij zijn kleren. Zorg jij dat alle enveloppen op tijd bij de juiste Pieten belanden? Wees snel, want voor je het weet, zijn de gekleurde envelopjes weer uit beeld!
Piet op de kop

Piet op de kop

Sinterklaas Spelletjes ? Wie is er het eerst bij de schoorsteen: Piet of Sinterklaas? Piet hangt aan een koord en moet telkens obstakels, zoals schoenen, vleermuizen en zakdoekjes wegslaan. Help jij hem om zo snel mogelijk de schoorsteen te bereiken?
Pietje verliefd

Pietje verliefd

Sinterklaas Spelletjes ? Speel in dit spelletje samen met Pietje Verliefd. Zorg dat je de hartjes helften in elkaar zet. Dit doe je door op de stukjes te klikken.
Pietzwieper

Pietzwieper

Sinterklaas Spelletjes ? Zwiep met de Pietenzwieper de cadeaus naar de juiste kant. Probeer zoveel mogelijk punten te scoren.
Ruilen met Zwarte Piet

Ruilen met Zwarte Piet

Sinterklaas Spelletjes ? Van ruilen komt niet huilen als je het goed speelt.
Stoomboot Maken

Stoomboot Maken

Sinterklaas Spelletjes ? De Pieten moeten in dit spelletje de stoomboot maken. Er zijn echter allerlei andere apparaten op de boot verstopt. Succes!
Mutsen Vangen

Mutsen Vangen

Sinterklaas Spelletjes ? Leuk spelletje waarin er een heleboel mutsen in een draaikolk zijn gekomen. Klik steeds op de muts die bij de Piet hoort.
Pakjes Inpakken

Pakjes Inpakken

Sinterklaas Spelletjes ? Er moeten pakjes ingepakt worden. Help de Pieten en pak ze samen in. Volg met je muis de knipperende lijnen.
Amerigo Puzzel

Amerigo Puzzel

Sinterklaas Spelletjes ? Sleep de stukjes in de puzzel naar de juiste plaats. Kan jij hem helemaal oplossen?
Zoek het Pietenhuis

Zoek het Pietenhuis

Sinterklaas Spelletjes ? Help Rik om het Pietenhuis weer terug te vinden. Hij is namelijk verdwaald. Dit spelletje is best moeilijk.
Veertje Prik

Veertje Prik

Sinterklaas Spelletjes ? Een Zwarte Piet krijgt als hij zijn diploma gehaald heeft een echte veer. Jij mag deze uitdelen.
Botenloods

Botenloods

Sinterklaas Spelletjes ? Het is weer november! Dat betekent dat Sinterklaas weer naar Nederland komt. In dit spelletje moet je alle bootje veilig naar binnen loodsen.
Stoelpuzzel

Stoelpuzzel

Sinterklaas Spelletjes ? In dit spelletje komen de Zwarte Pieten de lucht uitvallen. Zorg dat je de puzzel oplost voordat er weer een Zwarte Piet komt die hem kapot maakt.
Chocoladeletters Typen

Chocoladeletters Typen

Sinterklaas Spelletjes ? In het beeld verschijnen chocoladeletters. Zwarte piet heeft er al stiekem van gegeten. Raad door op je toetsenbord de juiste knop in te drukken welke.
Cadeau Uitpakken

Cadeau Uitpakken

Sinterklaas Spelletjes ? In dit Sinterklaas spel moet Zwarte Piet helpen om de juiste cadeaus bij elkaar zoeken. Je kan uit drie verschillende moeilijkheidsgraden kiezen.
Pakjes versieren

Pakjes versieren

Sinterklaas Spelletjes ? Je bent vandaag een Zwarte Piet en Sinterklaas heeft jou de opdracht gegeven om alle pakjes te versieren. Deze vliegen door de rondte dus je moet heel snel zijn. Zorg dat je zoveel mogelijk pakjes versiert.
Schoorsteen Hooghouden

Schoorsteen Hooghouden

Sinterklaas Spelletjes ? Help de Zwarte Piet in de spelletje om de bal zo lang mogelijk hoog te houden. Hoe langer je het balletje hoog houdt hou blijer Sinterklaas en Zwarte Piet worden.
Inpakmachine

Inpakmachine

Sinterklaas Spelletjes ? De Pieten maken het weer eens veel te dol en de inpakmachine slaat een beetje op hol. Er kommen allemaal fop cadeautjes. Je moet zorgen dat de pakjes die leeg zijn niet in de zak vallen.
Notenkolder

Notenkolder

Sinterklaas Spelletjes ? De pepernoten komen uit de lucht gevallen en jij moet er zoveel mogelijk op zien te snoepen. Hoe meer jij er op snoept hoe blijer Sinterklaas is.
Stoomboot Ballonnen

Stoomboot Ballonnen

Sinterklaas Spelletjes ? De stoomboot van Sinterklaas is een beetje te laat. Dit komt omdat er veel te veel cadeaus in zitten. Jij kan doormiddel van ballonnen opgeblazen de boot lichter maken.
Pakjes vangen met Sinterklaas

Pakjes vangen met Sinterklaas

Sinterklaas Spelletjes ? Er komen allemaal pakjes uit de lucht vallen en is aan jouw om samen met Sinterklaas al deze pakjes te vangen. Laat je er te veel vallen dan moet je stoomboot terug naar Spanje.
Pietenpuzzel

Pietenpuzzel

Sinterklaas Spelletjes ? Ben jij goed in puzzelen? In dit spelletje ga je puzzelen met de pieten. Leg de stukjes op de juiste plek!
Sinterklaas Bubbels

Sinterklaas Bubbels

Sinterklaas Spelletjes ? Schiet de voorwerpen op de juiste manier zodat je het hele veld leeg speelt. Hoe vaker je mis schiet hoe moeilijker het wordt.
Pakjesman

Pakjesman

Sinterklaas Spelletjes ? Help de Sint en zorg dat je alle pakjes verzamelt. In ieder level van dit sinterklaas spelletje wordt het een stukje moeilijker.
Pakjes vangen met Zwarte Piet

Pakjes vangen met Zwarte Piet

Sinterklaas Spelletjes ? Piet is cadeau's aan het kopen en jij moet je opvangen. Zorg dat je goed balanceert in dit sinterklaasspel en pas op de bananenschillen.
Pieten tellen

Pieten tellen

Sinterklaas Spelletjes ? In dit spelletje ga je samen met de pieten tellen! Je telt steeds iets anders (mutsen, broeken, kragen) Het is dus best moeilijk. Na het tellen voer je het juiste nummer in.
Piet in een Rolstoel

Piet in een Rolstoel

Sinterklaas Spelletjes ? Een van de pieten zit in een rolstoel maar wil toch meedoen met tikkertje. Help hem om niet getikt te worden.
1 2 3 4

Spelletjes - Sinterklaas Spelletjes Little Game