Advertentie
Pepernoten opbergen

Pepernoten opbergen

Sinterklaas Spelletjes ? Vul de huiskamer met dozen (vol met pepernoten). Het is de bedoeling dat je er zoveel mogelijk pepernoten in krijgt. Lukt het jou om 100 dozen in de kamer te plaatsen?
Pakjes Inpakken

Pakjes Inpakken

Sinterklaas Spelletjes ? Er moeten pakjes ingepakt worden. Help de Pieten en pak ze samen in. Volg met je muis de knipperende lijnen.
Pieten Race

Pieten Race

Sinterklaas Spelletjes ? De pieten vinden die zware machines waarmee het clubhuis wordt gebouwd wel stoer - zeker om mee te racen!! Je moet goed plannen wanneer je schakelt, zodat je voor de vrachtwagen blijft!
Sleutels kwijt

Sleutels kwijt

Sinterklaas Spelletjes ? Sleep in dit spelletje steeds de juiste sleutels naar de juiste deuren. In elk level wordt het moeilijker.
Pietenhoofden

Pietenhoofden

Sinterklaas Spelletjes ? Zorg dat je alle pietenhoofden in de juiste volgorde zet (1 links bovenaan, dan 2, dan 3, enzovoorts), in deze leuke schuifpuzzel!
Pieten Klimtraining

Pieten Klimtraining

Sinterklaas Spelletjes ? Probeer binnen de tijd met deze piet naar boven toe te klimmen.
Gebroken staf

Gebroken staf

Sinterklaas Spelletjes ? De staf van de Sint is gebroken, kan jij hem repareren?
Chocoloper

Chocoloper

Sinterklaas Spelletjes ? Dat ziet er lekker uit, een heel veld vol chocoladeletters! In deze letters zitten woorden verstopt. Lukt het jou om ze allemaal te vinden? Je kunt zowel van links naar rechts als van rechts naar links lezen, en ook van boven naar beneden en van beneden naar boven.
Amerigo Puzzel

Amerigo Puzzel

Sinterklaas Spelletjes ? Sleep de stukjes in de puzzel naar de juiste plaats. Kan jij hem helemaal oplossen?
Pietenklus

Pietenklus

Sinterklaas Spelletjes ? Gooi de juiste pakjes zo snel mogelijk in de schoorsteen!
Strooigoed

Strooigoed

Sinterklaas Spelletjes ? Maak de serie snoepjes die je linksonder in het scherm ziet staan, door het snoepgoed in de juiste volgorde op te eten. Je tijd is beperkt, dus probeer om zo snel en precies mogelijk te werk te gaan!
Zoek het Pietenhuis

Zoek het Pietenhuis

Sinterklaas Spelletjes ? Help Rik om het Pietenhuis weer terug te vinden. Hij is namelijk verdwaald. Dit spelletje is best moeilijk.
Sinterklaas Fever

Sinterklaas Fever

Sinterklaas Spelletjes ? De Sinterklaas Fever show staat op het punt te beginnen, alleen zijn de Sint, de Pieten en hun pakjes nog niet in de schouwburg! Zorg dat ze toch nog op tijd bij de schouwburg aankomen, door iedereen met de bus op te halen.
Veertje Prik

Veertje Prik

Sinterklaas Spelletjes ? Een Zwarte Piet krijgt als hij zijn diploma gehaald heeft een echte veer. Jij mag deze uitdelen.
Notenkolder 2

Notenkolder 2

Sinterklaas Spelletjes ? Gekke Piet is eropuit om de pepernoten van Sinterklaas te stelen! Help Sinterklaas door ervoor te zorgen dat jij meer pepernoten pakt dan Gekke Piet. Ook de bijzondere voorwerpen die je onderweg tegenkomt, moet je proberen te pakken, want die leveren extra punten op. Veel plezier!
Botenloods

Botenloods

Sinterklaas Spelletjes ? Het is weer november! Dat betekent dat Sinterklaas weer naar Nederland komt. In dit spelletje moet je alle bootje veilig naar binnen loodsen.
Stoelpuzzel

Stoelpuzzel

Sinterklaas Spelletjes ? In dit spelletje komen de Zwarte Pieten de lucht uitvallen. Zorg dat je de puzzel oplost voordat er weer een Zwarte Piet komt die hem kapot maakt.
Chocoladeletters Typen

Chocoladeletters Typen

Sinterklaas Spelletjes ? In het beeld verschijnen chocoladeletters. Zwarte piet heeft er al stiekem van gegeten. Raad door op je toetsenbord de juiste knop in te drukken welke.
Cadeau Uitpakken

Cadeau Uitpakken

Sinterklaas Spelletjes ? In dit Sinterklaas spel moet Zwarte Piet helpen om de juiste cadeaus bij elkaar zoeken. Je kan uit drie verschillende moeilijkheidsgraden kiezen.
Pakjes versieren

Pakjes versieren

Sinterklaas Spelletjes ? Je bent vandaag een Zwarte Piet en Sinterklaas heeft jou de opdracht gegeven om alle pakjes te versieren. Deze vliegen door de rondte dus je moet heel snel zijn. Zorg dat je zoveel mogelijk pakjes versiert.
Schoorsteen Hooghouden

Schoorsteen Hooghouden

Sinterklaas Spelletjes ? Help de Zwarte Piet in de spelletje om de bal zo lang mogelijk hoog te houden. Hoe langer je het balletje hoog houdt hou blijer Sinterklaas en Zwarte Piet worden.
Inpakmachine

Inpakmachine

Sinterklaas Spelletjes ? De Pieten maken het weer eens veel te dol en de inpakmachine slaat een beetje op hol. Er kommen allemaal fop cadeautjes. Je moet zorgen dat de pakjes die leeg zijn niet in de zak vallen.
Sinterklaas Opmaken

Sinterklaas Opmaken

Sinterklaas Spelletjes ? Sinterklaas en Zwarte Piet willen wel eens wat andere kleding aan. Kan jij Sinterklaas en Zwarte Piet helpen met het uitzoeken van kleding?
Red Sints cadeautjes!

Red Sints cadeautjes!

Sinterklaas Spelletjes ? Help!! Alle cadeautjes zijn gestolen. Ga snel achter de dieven aan om ze te pakken te krijgen.
Notenkolder

Notenkolder

Sinterklaas Spelletjes ? De pepernoten komen uit de lucht gevallen en jij moet er zoveel mogelijk op zien te snoepen. Hoe meer jij er op snoept hoe blijer Sinterklaas is.
Pieten Training

Pieten Training

Sinterklaas Spelletjes ? Je gaat je pieten proberen in de schoen te laten komen. Zet springsinten neer en blokeer paarden om je pieten te helpen. Leuke muziek:D:D
Stoomboot Ballonnen

Stoomboot Ballonnen

Sinterklaas Spelletjes ? De stoomboot van Sinterklaas is een beetje te laat. Dit komt omdat er veel te veel cadeaus in zitten. Jij kan doormiddel van ballonnen opgeblazen de boot lichter maken.
Pakjes vangen met Sinterklaas

Pakjes vangen met Sinterklaas

Sinterklaas Spelletjes ? Er komen allemaal pakjes uit de lucht vallen en is aan jouw om samen met Sinterklaas al deze pakjes te vangen. Laat je er te veel vallen dan moet je stoomboot terug naar Spanje.
Pietenpuzzel

Pietenpuzzel

Sinterklaas Spelletjes ? Ben jij goed in puzzelen? In dit spelletje ga je puzzelen met de pieten. Leg de stukjes op de juiste plek!
Pakjes Kamer

Pakjes Kamer

Sinterklaas Spelletjes ? Probeer alle pakjes met een groen lint te pakken. Pas op voor gekke pieten.
Pieten aankleden

Pieten aankleden

Sinterklaas Spelletjes ? Probeer deze 3 Pieten zo mooi mogelijk aan te kleden.
Sinterklaas Bubbels

Sinterklaas Bubbels

Sinterklaas Spelletjes ? Schiet de voorwerpen op de juiste manier zodat je het hele veld leeg speelt. Hoe vaker je mis schiet hoe moeilijker het wordt.

Spelletjes - Sinterklaas Spelletjes Little Game