Advertentie
Pakjesman

Pakjesman

Sinterklaas Spelletjes ? Help de Sint en zorg dat je alle pakjes verzamelt. In ieder level van dit sinterklaas spelletje wordt het een stukje moeilijker.
Sint Geheugenspel

Sint Geheugenspel

Sinterklaas Spelletjes ? Een geheugenspelletje is altijd leuk, en een Sinterklaas-geheugenspelletje al helemaal! Draai de kaartjes om en kijk wat er op de achterkant staat: zoek daarna hetzelfde plaatje erbij. Probeer om alle paren zo snel mogelijk te ontdekken!
Babyproof

Babyproof

Sinterklaas Spelletjes ? Kleine Babypiet is op avontuur en wil graag terug naar zijn wiegje. Eigenlijk mag hij helemaal niet alleen rondkruipen, dus zorg dat de Sint hem niet ziet. Zorg dat je op tijd gevaarlijke voorwerpen, zoals glazen, stopcontacten, scharen of punaises uit de weg ruimt, voordat Babypiet zich eraan bezeert?
Pakjes vangen met Zwarte Piet

Pakjes vangen met Zwarte Piet

Sinterklaas Spelletjes ? Piet is cadeau's aan het kopen en jij moet je opvangen. Zorg dat je goed balanceert in dit sinterklaasspel en pas op de bananenschillen.
Oefenbaan voor Piet

Oefenbaan voor Piet

Sinterklaas Spelletjes ? Wist je dat Piet de jutezak ook kan gebruiken als skippybal? Als hij hem maar hard genoeg opblaast, kan hij er prima mee skippyballen. Al stuiterend moet piet zo veel mogelijk cadeautjes pakken. Zorg jij dat hij op tijd de schoorsteen bereikt?
Wat zit er in de zak?

Wat zit er in de zak?

Sinterklaas Spelletjes ? Wat zit er in de zak van Sinterklaas? Sleep de letters naar de juiste plek en maak steeds een nieuw woord.
Pieten tellen

Pieten tellen

Sinterklaas Spelletjes ? In dit spelletje ga je samen met de pieten tellen! Je telt steeds iets anders (mutsen, broeken, kragen) Het is dus best moeilijk. Na het tellen voer je het juiste nummer in.
Pietenbowling

Pietenbowling

Sinterklaas Spelletjes ? Heb jij wel eens een Zwarte Piet op een bowlingbaan gezien? Speel dan snel dit spelletje! In 20 pogingen moet je zo veel mogelijk speculaaspoppen omverwerpen. Je kunt het spel gewoon zonder code spelen door te klikken op 'Ik speel zonder code'.
Pietje verliefd

Pietje verliefd

Sinterklaas Spelletjes ? Speel in dit spelletje samen met Pietje Verliefd. Zorg dat je de hartjes helften in elkaar zet. Dit doe je door op de stukjes te klikken.
Pietzwieper

Pietzwieper

Sinterklaas Spelletjes ? Zwiep met de Pietenzwieper de cadeaus naar de juiste kant. Probeer zoveel mogelijk punten te scoren.
Pakjesboot

Pakjesboot

Sinterklaas Spelletjes ? De pakjes zijn allemaal van de pakjesboot gevallen, aan jou de taak om ze er weer op te zetten.
Piet in een Rolstoel

Piet in een Rolstoel

Sinterklaas Spelletjes ? Een van de pieten zit in een rolstoel maar wil toch meedoen met tikkertje. Help hem om niet getikt te worden.
Bonte Avond

Bonte Avond

Sinterklaas Spelletjes ? De Zwarte Pietjes krijgen post! Iedere Piet krijgt post in een envelop die past bij zijn kleren. Zorg jij dat alle enveloppen op tijd bij de juiste Pieten belanden? Wees snel, want voor je het weet, zijn de gekleurde envelopjes weer uit beeld!
Chocolade Woordzoeker

Chocolade Woordzoeker

Sinterklaas Spelletjes ? Hoe snel kan jij alle woorden in chocoladeletters vinden? Ze staan van links naar rechts, van rechts naar links, van onder naar boven en van boven naar onder. Klik steeds op de eerste letter van het woord, daarna op de laatste letter. Gebruik de muis om dit spel te spelen.

Spelletjes - Sinterklaas Spelletjes Little Game