LeukeSpellen.Be

Sinterklaas: Pieten Training, Pakjes Ruzie, Pakjes Kamer, Wat zit er in de zak?

Ga terug naar Sinterklaas Spelletjes
Advertentie
Rollende Pepernoot

Rollende Pepernoot

Sinterklaas Spelletjes 2,5 Help Piet snel alle pakjes te pakken voordat hij wordt geplet door de giga pepernoot.
Raad het Woord Sinterklaas

Raad het Woord Sinterklaas

Sinterklaas Spelletjes 1,8 Klik op de letters en probeer het woord te raden. Zorg dat je niet te veel fouten maakt want dan ben je af. Speel met de muis.
Sinterklaas Woordzoeker

Sinterklaas Woordzoeker

Sinterklaas Spelletjes 1,9 Zoek alle woorden die je onderaan ziet staan. Erg leuk puzzel spelletjes speciaal voor de Sinterklaas fans! Speel dit spel met de muis.
Pakjes Gekte

Pakjes Gekte

Sinterklaas Spelletjes 2,6 Probeer het cadeautje zo ver mogelijk omhoog te slaan. Hoe later je het cadeautje raakt, des te hoger het cadeautje vliegt.
Pakjes Verplaatsen

Pakjes Verplaatsen

Sinterklaas Spelletjes 2,6 De Pakjespiet heeft de pakjes op een wel heel lastige manier in de pakjeskamer opgeborgen. Kan jij er een pakje uitschuiven?
Pakjes Verschuiven

Pakjes Verschuiven

Sinterklaas Spelletjes 1,9 Schuif de pakjes naar de uitgang.
Sint Nicolaas

Sint Nicolaas

Sinterklaas Spelletjes 1,5 Bezorg bij elke schoorsteen pepernoten en cadeautjes. Je gaat door naar de volgende level als bij alle schoorstenen een vinkje staat.
Sint op Pakjestocht

Sint op Pakjestocht

Sinterklaas Spelletjes 1,4 De Sint is zijn cadeautjes kwijtgeraakt, wat nu? Hij besluit om op zoek te gaan naar alle verloren chocoladeletters, pakjes en strooigoed. Alleen lukt dit hem natuurlijk nooit, want zo veel cadeaus kan hij nooit in zijn eentje vinden. Help jij hem een handje? Kijk wel uit voor de kat!
Sintgedichten maken

Sintgedichten maken

Sinterklaas Spelletjes 1,2 Sinterklaas is weer in het land! Voor de kado's die hij aan jong en oud wil geven moeten nog wat gedichten worden geschreven. Met deze gedichtenmaker is dit een makkie, help jij de goedheiligman een handje?
Klas opruimen

Klas opruimen

Sinterklaas Spelletjes 1,1 De Pieten hebben er een rommeltje van gemaakt in de klas. Zet alle spullen op de juiste plaats terug.
Pepernoten Bakken

Pepernoten Bakken

Sinterklaas Spelletjes 1,0 Probeer 100 pepernoten in de oven te slaan.
Chocoladeletter

Chocoladeletter

Sinterklaas Spelletjes 0,8 Baby Piet is in de chocoladeletter fabriek. Hij neemt af en toe een hapje van een chocolade letter. Deze mogen natuurlijk niet door de machine heen. Klik op de letters waar een hapje uit is.
Stoomboot Stunter

Stoomboot Stunter

Sinterklaas Spelletjes 0,6 Probeer alle pakjes die over het hele dek liggen te verzamelen.
Amerigo Verzorgen

Amerigo Verzorgen

Sinterklaas Spelletjes 0,5 Help jij de Zwarte Pieten om Amerigo, het trouwe paard van Sinterklaas, zo goed mogelijk te verzorgen? Voer, hooi, hij lust het allemaal en ook een fijne borstelbeurt vindt hij heerlijk. Piet proeft alles wat Amerigo krijgt, wel eerst voor!
Pepernoten Kweken

Pepernoten Kweken

Sinterklaas Spelletjes 0,4 Pepernoten bakken? Welnee, pepernoten kweken is veel handiger en sneller! Tenminste... als Bakpiet zich het recept kan herinneren. Klik op allerlei voorwerpen en kijk wat er gebeurt: lukt het jou om samen met Bakpiet de heerlijkste pepernoten te kweken?
Fietspiet

Fietspiet

Sinterklaas Spelletjes 0,4 Zwarte Piet is op zijn fiets gestapt, en gaat een eindje fietsen. Hij wil naar de grote schoorsteen, maar de weg ligt bezaaid met pepernoten. Die moet hij niet in zijn band krijgen, want dan raakt deze lek en kan hij niet meer verder fietsen! Als je een pakje pakt, kun je opnieuw beginnen met spelen vanaf de plek waar het misging met de pepernoot.
Pieten

Pieten

Sinterklaas Spelletjes 0,3 Leid de Pieten over de daken naar de schoorsteen met behulp van de opdrachten die je de pieten kunt laten uitvoeren. Een leuke Sinterklaasvariant van het Lemmings-spel!
Pakjes Ruzie

Pakjes Ruzie

Sinterklaas Spelletjes 0,3 Je gaat pakjes op elkaars speculaaspop proberen te gooien. dangaat hij kapot en heb jij een punt, de tegenstanders kunnen het zelfde doen.
Paarden Doolhof

Paarden Doolhof

Sinterklaas Spelletjes 0,2 Ameriko is de weg kwijt en jij moet hem helpen. Ren over de daken en zoek de weg de juiste weg.
Zoek de verschillen met Sinterklaas

Zoek de verschillen met Sinterklaas

Sinterklaas Spelletjes 0,2 In dit sinterklaas spel moet jij de 10 verschillen vinden. Kan jij Sinterklaas en Zwarte Piet helpen met deze moeilijke taak.
Piet op Dak

Piet op Dak

Sinterklaas Spelletjes 0,2 Piet heeft een gat in zijn zak, kun jij hem helpen door de cadeautjes in de mand te doen en aan piet terug te geven?
Schoorsteen Gooien

Schoorsteen Gooien

Sinterklaas Spelletjes 0,2 In dit spelletje is het de bedoeling dat je pakjes in de schoorsteen gaat gooien. Hoe verder je gooit hoe meer punten je krijgt. Hoeveel punten kan jij scoren in dit leuke pietenspel?
Dammen met Prof Piet!

Dammen met Prof Piet!

Sinterklaas Spelletjes 0,2 Dat is leuk, een online damspel waarin je tegen Zwarte Piet mag spelen! Lukt het jou om deze pientere Piet te verslaan tijdens het dammen, door de ene dam na de andere te halen en al zijn stenen van het bord weg te spelen? Je mag telkens 1 schuine zet naar voren doen: dammen mogen zich ook achterwaarts verplaatsen (en slaan). Wanneer je de overkant van het dambord bereikt, maak je een dam.
De Stoomboot

De Stoomboot

Sinterklaas Spelletjes 0,1 Probeer de stoomboot op snelheid te krijgen. Gooi hout en de kolen in de kachel en water naar buiten. Plaats de pakjes op de stapel.

Spelletjes - Sinterklaas Little Game