LeukeSpellen.Be

Sinterklaas: Pieten Training, Pakjes Ruzie, Pakjes Kamer, Wat zit er in de zak?

Ga terug naar Sinterklaas Spelletjes
Advertentie
Sint Galgje

Sint Galgje

Sinterklaas Spelletjes 0,1 Vind het juiste woord. Je mag niet maar 11 tips gebruiken.
Baby Piet puzzel

Baby Piet puzzel

Sinterklaas Spelletjes 0,1 Puzzel nu samen met Baby Piet. Sleep alle stukjes naar de juiste plek.
Pepernoten Bezorgen

Pepernoten Bezorgen

Sinterklaas Spelletjes 0,1 Zorg dat je geen pepernoten onderweg verliest!
Zielepiet Troosten

Zielepiet Troosten

Sinterklaas Spelletjes 0,1 Hee, wat is dat nou? Een huilende Piet! Het is Zielepiet. Hij heeft heimwee naar Spanje, en misschien kun jij hem een beetje opvrolijken. Doe dit door wat kadootjes van de lopende band te pakken, en deze aan hem te geven. Wie weet gaat zijn verdriet dan vanzelf over.
Pieten Training

Pieten Training

Sinterklaas Spelletjes ? Je gaat je pieten proberen in de schoen te laten komen. Zet springsinten neer en blokeer paarden om je pieten te helpen. Leuke muziek:D:D
Pakjes Kamer

Pakjes Kamer

Sinterklaas Spelletjes ? Probeer alle pakjes met een groen lint te pakken. Pas op voor gekke pieten.
Wat zit er in de zak?

Wat zit er in de zak?

Sinterklaas Spelletjes ? Wat zit er in de zak van Sinterklaas? Sleep de letters naar de juiste plek en maak steeds een nieuw woord.
Sinterklaas Rolit

Sinterklaas Rolit

Sinterklaas Spelletjes ? Speel een potje Rolit tegen de Sint.
Het inpakspel

Het inpakspel

Sinterklaas Spelletjes ? Pak alle cadeautjes met de juiste vorm inpakpapier in.
Help de Liedjespiet

Help de Liedjespiet

Sinterklaas Spelletjes ? Help de liedjespiet met het maken van het juiste lied
Pietenkoor

Pietenkoor

Sinterklaas Spelletjes ? Zing de pieten na in de juiste volgorde.
Zoek de Pepernoot

Zoek de Pepernoot

Sinterklaas Spelletjes ? Piet is zijn Pepernoot kwijtgeraakt, help jij hem met zoeken?
Pakjesboot

Pakjesboot

Sinterklaas Spelletjes ? De pakjes zijn allemaal van de pakjesboot gevallen, aan jou de taak om ze er weer op te zetten.
Piet Pool

Piet Pool

Sinterklaas Spelletjes ? Speel een potje pool met zwarte piet.
Robopiet

Robopiet

Sinterklaas Spelletjes ? Probeer het kadootje boven op het dak te krijgen zodat je door de schoorsteen kan en het kadeootje kan afgeven.
Pieten Race

Pieten Race

Sinterklaas Spelletjes ? De pieten vinden die zware machines waarmee het clubhuis wordt gebouwd wel stoer - zeker om mee te racen!! Je moet goed plannen wanneer je schakelt, zodat je voor de vrachtwagen blijft!
Sinterklaas Opmaken

Sinterklaas Opmaken

Sinterklaas Spelletjes ? Sinterklaas en Zwarte Piet willen wel eens wat andere kleding aan. Kan jij Sinterklaas en Zwarte Piet helpen met het uitzoeken van kleding?
Pieten Klimtraining

Pieten Klimtraining

Sinterklaas Spelletjes ? Probeer binnen de tijd met deze piet naar boven toe te klimmen.
Pas op Zwartepiet

Pas op Zwartepiet

Sinterklaas Spelletjes ? Help piet de cadeaus naar de schoorstenen te brengen. Pas op voor de rendieren en de Kerstman op zijn slee. Val niet in de schoorsteen, maar zet het pakje ernaast neer. Zet een piet met cadeau naast elke schoorsteen om door te gaan. Pak het cadeautje op voor een extra leven. Pas op voor de ratten, zij drukken je uit het scherm! Let op, Piet kan niet zwemmen. Als je in het water komt ben je af...
Red Sints cadeautjes!

Red Sints cadeautjes!

Sinterklaas Spelletjes ? Help!! Alle cadeautjes zijn gestolen. Ga snel achter de dieven aan om ze te pakken te krijgen.
Chocoloper

Chocoloper

Sinterklaas Spelletjes ? Dat ziet er lekker uit, een heel veld vol chocoladeletters! In deze letters zitten woorden verstopt. Lukt het jou om ze allemaal te vinden? Je kunt zowel van links naar rechts als van rechts naar links lezen, en ook van boven naar beneden en van beneden naar boven.
Notenkolder 2

Notenkolder 2

Sinterklaas Spelletjes ? Gekke Piet is eropuit om de pepernoten van Sinterklaas te stelen! Help Sinterklaas door ervoor te zorgen dat jij meer pepernoten pakt dan Gekke Piet. Ook de bijzondere voorwerpen die je onderweg tegenkomt, moet je proberen te pakken, want die leveren extra punten op. Veel plezier!
Pietenklus

Pietenklus

Sinterklaas Spelletjes ? Gooi de juiste pakjes zo snel mogelijk in de schoorsteen!
Strooigoed

Strooigoed

Sinterklaas Spelletjes ? Maak de serie snoepjes die je linksonder in het scherm ziet staan, door het snoepgoed in de juiste volgorde op te eten. Je tijd is beperkt, dus probeer om zo snel en precies mogelijk te werk te gaan!
Sinterklaas Fever

Sinterklaas Fever

Sinterklaas Spelletjes ? De Sinterklaas Fever show staat op het punt te beginnen, alleen zijn de Sint, de Pieten en hun pakjes nog niet in de schouwburg! Zorg dat ze toch nog op tijd bij de schouwburg aankomen, door iedereen met de bus op te halen.
Pietenhoofden

Pietenhoofden

Sinterklaas Spelletjes ? Zorg dat je alle pietenhoofden in de juiste volgorde zet (1 links bovenaan, dan 2, dan 3, enzovoorts), in deze leuke schuifpuzzel!
Gebroken staf

Gebroken staf

Sinterklaas Spelletjes ? De staf van de Sint is gebroken, kan jij hem repareren?
Pepernotenveger

Pepernotenveger

Sinterklaas Spelletjes ? Een Sinterklaasversie van mijnenveger, da's leuk! Klik zo snel mogelijk op de vlakken om alle pepernoten te vinden.
Pietenfoto

Pietenfoto

Sinterklaas Spelletjes ? Er wordt een groepsfoto gemaakt van alle Pieten bij elkaar. Maar wat is het lastig om ze op de foto te krijgen zeg: ze blijven maar rondrennen, en bovendien is de camera kapot. Er komen allemaal verkeerde foto's uit. Tel de pieten, wanneer ze achter het fototoestel verdwijnen of weer tevoorschijn komen, om erachter te komen welke foto de goede is!
Sint Geheugenspel

Sint Geheugenspel

Sinterklaas Spelletjes ? Een geheugenspelletje is altijd leuk, en een Sinterklaas-geheugenspelletje al helemaal! Draai de kaartjes om en kijk wat er op de achterkant staat: zoek daarna hetzelfde plaatje erbij. Probeer om alle paren zo snel mogelijk te ontdekken!

Spelletjes - Sinterklaas Little Game